Les cebolletes sempre han estat un condiment indispensable a la vida de les persones. A moltes persones els agrada utilitzar cebolletes picades per millorar el sabor dels plats. Algunes persones prefereixen menjar cebes crues no només estimular la gana, sinó que també té un bon efecte en la prevenció d'algunes malalties. Fem una ullada junts! 1. Les cebes comunes són de diferents mides al nord, les cebes grans són el tipus principal, i s'utilitzen principalment per fregir, sofregir i fregir com a exemple: tenen la pell gruixuda i les fulles grasses. Ronyons sofregits amb cebolleta, xai estofat amb cebolleta, cogombre de mar estofat amb cebolleta, etc. Les cebolletes són com una dama d'una família noble que apareix sovint a la carta. 2. El sud és ric en escalunyes, també anomenades cibulet, que corresponen a les cebes verdes de Shandong. Les petites cebes de jade de Guangzhou tenen una característica molt meridional: són fines com fils, tendres i llises. Les cebolletes són com una bella noia del costat, ajudant en silenci a diversos plats, com ara ser barrejats amb tofu, servits amb sopa clara i cuinats amb fideus. Normalment es mengen crus o barrejats amb plats freds. Hi ha una dita entre la gent que "com més menges cibulet banyat en salsa, més fort et faràs". Beneficis nutricionals 1. Parlant nutricionalment, les escalunyes són relativament altes en proteïnes, minerals i carotè: per cada 100 grams, les escalunyes contenen 72 mg de calci, mentre que les escalunyes contenen només 29 mg, mentre que les escalunyes contenen només 60 micrograms; 2. Tant les cebolletes com les escalunyes són riques en alicina (també coneguda com a all) i sulfur de propilè, d'una banda, poden eliminar l'olor de peix, millorar la fragància, estimular la secreció de sucs digestiu i augmentar la gana de la gent alhora, la capsaicina també té un fort efecte bactericida i, per tant, afavoreix el sistema respiratori i el sistema respiratori. aigua de cebolleta i gingebre" bullida amb gingebre i sucre moreno és una medicina tradicional xinesa per tractar els refredats. 3. Independentment del nord i del sud, a la gent li agrada fer servir les cebes verdes per sofregir-se quan es cuina, perquè en l'oli a alta temperatura, el sulfur de propilè de la ceba verda s'evapora ràpidament, donant un aroma especial. No obstant això, en comparació amb l'amanida freda o menjar-la crua, aquest mètode destrueix nutrients com la vitamina C, de manera que es pot reduir el temps Posar una mica de ceba verde picada al plat abans de treure-la de la paella pot fer que sigui nutritiu i deliciós. Com es pot veure a l'anterior, efectivament hi ha algunes diferències entre escalunyes i cebollines, tant pel que fa a la forma com el valor nutritiu, però el mateix és que tant les escalunyes com les cebollines són iguals en termes de valor comestible. |
<<: Quina és la concentració de l'aigua salada?
>>: Quins són els usos dels pètals de rosa frescos?
El cocos blanc de Poria té un valor medicinal ext...
Hi ha moltes manifestacions de mala qualitat psic...
La vida de les persones a l'hivern i a l'...
A mesura que la consciència sobre la salut de la ...
Quan tens ardor d'estómac, no només la teva v...
Què és el lloc web de cites de Zoosk? Zoosk és un ...
Quan augmenta l'estrès mental a la nostra vid...
Ara que la vida social és cada vegada millor, la ...
Què és Match Fashion? Matches Fashion és un conegu...
El recobriment de la llengua és la substància bla...
Avui dia, a les amigues els agrada fer-se el cabe...
Prendre un bany i suar pot ajudar a eliminar la h...
Les esquerdes ocultes a les dents també s'ano...
Què és la Universitat Mälardalen? La Universitat M...
Les dents són molt importants per a tothom, sobre...