La intoxicació alimentària és un fet comú a la vida diària i posa en perill greu la salut humana. Quins aliments poden causar intoxicació alimentària? La majoria de la gent no ho entén realment. De fet, hi ha 9 tipus d'aliments a la vida que hem d'anar amb compte a l'hora de menjar, i el primer és la col podrida. 1. Col podrida Menjar col podrida farà que les persones faltin d'oxigen i provocaran mals de cap, marejos, nàusees, distensió abdominal, etc. En casos greus, tindran rampes, coma i fins i tot posaran en perill la vida. 2. Fulles de te florides El te florit és el resultat de la contaminació per Penicillium i Aspergillus Si beu aigua de te florit, pot causar marejos, diarrea i deficiència renal en el pitjor, o necrosi d'òrgans importants. 3. Escabetx sense escabetx Si s'afegeix poca sal quan s'escabat verdures, o si el temps d'escabetx és inferior a 8 dies, pot provocar una intoxicació per nitrits. 4. Patates verdes germinades Els brots i la pell verda de les patates germinades contenen alts nivells de solanina, que pot causar intoxicació alimentària fàcilment si es consumeix. Per tant, les patates que han germinat o tenen la pell verda no s'han de menjar. 5. Canya de sucre de nucli marró La canya de sucre malmesa és negra o marró per dins i té gust d'alcohol. Això es deu al fet que la canya de sucre està infectada per Fusarium moniliforme i produeix toxines. 6. Mongetes fresques Alguns d'ells poden causar síndrome hemolítica al·lèrgica després de menjar, provocant símptomes com fatiga general i anèmia. 7. Daylily fresc Les flors grogues fresques són extremadament verinoses, però les seques no són tòxiques. Com que el daylily fresc conté colchicina, aquesta toxina pot causar símptomes d'enverinament com ara gola seca, sensació de cremor a l'estómac i hematúria. Si primer blanqueu el lliri del dia amb aigua bullint, després el poseu en remull en aigua freda durant més de 2 hores, canviant l'aigua una vegada al mig, el lliri del dia fresc no serà tòxic. 8. Fong fresc Els experts assenyalen que el fong sec és més segur que el fong fresc. Com que el fong fresc conté un ingredient especial, el nom químic és "porfirina". La porfirina és una substància fotosensible quan les persones mengen bolets d'orella de fusta frescos i estan exposades al sol, provocarà fitofotodermatitis, que pot provocar picor, enrogiment, inflor, picor i dolor a les parts exposades de la pell. El fong negre sec és un producte acabat que s'ha exposat al sol. La majoria de les porfirines es descompondran durant el procés d'exposició. A continuació, es submergeix en aigua abans del seu consum, i les toxines restants es dissolen en aigua, fent que el fong negre sec en aigua no sigui tòxic. Cal tenir en compte que l'aigua s'ha de canviar diverses vegades quan es remullen fongs secs. 9. Col Aquesta verdura es pot menjar crua o cuita, però els productors d'hortalisses la ruixen amb molts pesticides. Si el compres poc després d'haver estat ruixat i no utilitzes el mètode "un rentat, dos en remull, tres blanquejats, quatre fregits", aleshores, a la llarga, veuràs fàcilment Déu. |
<<: Com prevenir la intoxicació per Aconitum
>>: Quins són els efectes de l'aminofilina?
Quin és el lloc web de l'Ambaixada de la Repúb...
Quan menges, segueixes escollint el menjar segons...
Què és el lloc web de la Universitat de Caen? La U...
Caqui Recentment, una tendència a l'"enz...
La sinusitis anal, també coneguda com a criptitis...
Suar sota les aixelles és una reacció normal, pri...
Quin és el lloc web de Standard Chartered Bank? St...
Prendre un bany després de raspar és una cosa que...
Les taques i ombres als pulmons solen detectar-se...
Les dones en menopausa són propenses a dormir mal...
La diabetis és una malaltia comuna que és perjudi...
La majoria dels pacients amb calor interna en el ...
En els darrers anys, la incidència de la trombosi...
Avui en dia, sovint escoltem a la generació més g...
Raspallar-se les dents és una cosa que fem cada d...