Hi ha molts vins negres falsos al mercat, i fins i tot poden perjudicar la salut de la gent després de beure, però, la majoria de la gent no pot jutjar fàcilment la qualitat d'un vi negre a través d'una visió intuïtiva. Mètode senzill: La identificació del vi és molt complicada En general, hi ha alguns punts. 1. El vi s'elabora amb raïm madur, per això ha de tenir un aroma afruitat molt pur que faci feliç a la gent Tot i que té l'aroma del vi, la barreja de vi i aroma de fruita segueix sent molt agradable i no produirà una sensació picant, en cas contrari no és un bon vi. 2. El pigment del vi negre ha de provenir de les antocianes de les pells del raïm, de manera que quan s'afegeix farina alcalina, es torna blau-negre i es desbordarà un gran nombre de bombolles. Les bombolles són diòxid de carboni produït per la reacció de la farina alcalina i l'àcid de la fruita. Si només es torna blau o negre, o només es desborda les bombolles, és un vi fals. Tanmateix, si apareixen bombolles i el vi es torna blau-negre, no es pot confirmar que sigui vi real. 3. Aboqueu una mica en una copa, agiteu-la enèrgicament, i si té un agradable aroma afruitat i s'enganxa evidentment a la copa, aleshores és un bon vi Tot i que els falsificadors poden fer que el vi fals s'enganxi a la copa, el vi que s'enganxi a la copa no vol dir necessàriament que sigui un bon vi, però el bon vi definitivament s'enganxarà a la copa. 4. Quan beu un bon vi, deixa una fragància persistent a la boca i a la llengua, i fa que l'estómac se senti càlid, les mans i els peus, i no tens mal de cap. Aquest és l'estàndard d'un bon vi. Si sents mal de cap, marejos, calfreds i molèsties a l'estómac després de beure'l, és un licor de barreja industrial. Deixeu una petita quantitat de vi negre sobre una tovallola de paper blanc i observeu el rastre que queda després que el vi sigui absorbit per la tovallola de paper. Si veus rastres de vi molt clars però de color uniforme, el vi no és prou pur Si hi ha un cercle de color vermell però el mig és clar o incolor, el vi pot ser fals. Després d'olorar el vi per primera vegada, sacseja la copa perquè el vi es mogui en un moviment circular per alliberar les substàncies menys volàtils i olorar-lo per segona vegada. La segona olor inclou dues etapes: la primera és olorar l'aroma immediatament després de trencar el "disc" a la superfície tranquil·la del líquid. Aquesta sacsejada pot augmentar l'àrea de contacte entre el vi i l'aire, afavorint així l'alliberament de substàncies aromàtiques. La segona etapa consisteix a olorar el vi després del sacsejat. El moviment circular del vi humiteja la paret interior de la copa i n'omple la part superior de substàncies volàtils, fent que el seu aroma sigui més intens i elegant. |
<<: Quins són els consells per tornar a posar el tap de vi?
>>: Com rentar el vi negre de la roba
L'edema pulmonar és una malaltia clínica habi...
Les dents són molt importants per a nosaltres A m...
La deficiència hepàtica i renal és molt perjudici...
Les dones boniques tindran un període menstrual d...
Si hi ha un impacte greu, és probable que es prod...
Es diu que els éssers humans són els animals més ...
Les dents són molt importants per a tothom, només...
No podem ignorar el restrenyiment, especialment e...
L'aparició de la gepa cervical és en realitat...
Les persones amb miopia que no volen portar uller...
Què és el lloc web d'Air Busan? Air Busan (에어부...
Weitai és un medicament molt comú en el mercat, l...
Què causa el vent-calor, el fred generalment es p...
Les llavors de lotus són un ingredient comú a les...
Què és MSN Sud-àfrica? MSN Sud-àfrica és la branca...