Amb la millora contínua de la qualitat de vida, la cervesa i el licor ja no poden satisfer la qualitat de vida de la gent. La concentració d'alcohol del vi no és molt alta gar a l'hora de fer vi s'ha convertit en una preocupació per a molta gent. És millor utilitzar sucre blanc . Ingredients principals : 5000 g de raïm, 700 g de sucre blanc pas 1. Trieu raïms de color morat fosc i madurs. El color del vi acabat ve determinat pel color del propi raïm. Com que no podia trobar raïm específicament per fer vi localment, vaig utilitzar raïm Kyoho. Utilitzeu unes tisores per tallar-les del munt gran en grups de tres o dos. Primer netegeu-lo diverses vegades i després poseu-lo en remull en aigua neta durant unes dues hores. Es recomana no eliminar la capa blanca de la superfície del raïm, ja que és un agent de fermentació natural. 2. Quan la temperatura estigui gairebé controlada, el raïm es pot assecar molt fàcilment. 3. El millor és utilitzar recipients de porcellana o vidre, i rentar-los i assecar-los bé amb antelació. És el moment de collir els raïms un per un i triturar-los a trossos abans de posar-los al pot. 4. Espolseu una capa de sucre sobre un o dos raïms. La proporció de raïm a sucre és d'aproximadament 10:0,7. El raïm no pot omplir tot el recipient, hi ha de quedar una mica d'espai a la part superior perquè necessita fermentar. 5. Fes-ho tot. 6. Segellar-lo per evitar que entrin petits insectes. 7. A continuació, obriu i remeneu un cop al dia o cada un o dos dies. El segon dia hi va haver una mica de bombolleig. En aquesta època encara feia olor de raïm. La velocitat de fermentació té molt a veure amb la temperatura. 8. Com es veia el tercer dia. Va començar a fermentar. En aquest moment, quan obriu el segell, podeu olorar una lleugera olor de vi. 9. Dia 5. Bàsicament la pell i la carn estan separades, i és molt més alta que abans. En temps de juliol, la fermentació va durar deu dies. En el punt àlgid de la fermentació, si us acosteu, es pot sentir el so de la fermentació a l'interior del recipient. Quan el so es fa més petit i desapareix, podeu abocar el líquid. 10. Les eines necessàries per abocar vi són totes les que tens a casa. Intenteu evitar l'ús d'eines de ferro Utilitzeu una cullera, guants, mitges de dona, un filtre i un tap d'ampolla com a embut. Excepte mitjons i guants, intenteu desinfectar-los amb aigua bullint abans d'usar-los. La xarxa de filtre és bàsicament inútil quan s'aboca vi per primera vegada, perquè hi ha massa partícules de carn podrida i es bloqueja al cap d'un temps. S'utilitza principalment per abocar el vi per segona o tercera vegada. 11. Aboqueu el líquid a l'ampolla gran amb una cullerada. Utilitzeu un parell de mitges per esprémer la pell i les llavors de carn podrida, llenceu-les i poseu el líquid restant a l'ampolla. Així es veu sis o set dies després d'haver-se abocat. El líquid que s'acaba d'abocar és lleugerament rosat. I el color es torna més fosc a mesura que passa el temps. Quan s'aboca el vi per primera vegada, l'envàs no pot estar ple i el tap de l'ampolla no es pot tancar hermèticament. Ha de quedar una mica d'espai perquè el vi farà una fermentació secundària i es produiran bombolles. Aproximadament un cop al mes, aboqueu el vi una segona vegada. En aquest moment, només cal que utilitzeu un embut i un filtre jo sempre l'aboco agafant l'ampolla. Estava molt net i clar, deixant només el pesat coixí llençat. Després de fer-ho tres o quatre vegades, ja no hi havia material que s'enfonsés a dins. |
<<: Hi ha efectes secundaris de prendre Demerol?
>>: Com tallar els bolets molt bé
Què és AIG? American International Group (AIG) és ...
Una anàlisi de sang de rutina és una prova relati...
Quan assessorem els altres, sovint diem: "Si...
La mala memòria no és una qüestió banal, perquè e...
El revestiment de la llengua pot reflectir la sal...
Si es pateix de pulpitis, l'elecció de la pas...
Quan es tracta d'estiraments, si moltes perso...
Què és el Washington Jefferson College? El Washing...
Què és Kelley Blue Book? Kelley Blue Book és una e...
La gran majoria de persones que tenen certs conei...
Els pacients amb gastritis atròfica estaran subje...
Les tovalloles són indispensables en la vida de l...
A molta gent li agrada menjar jaca, que té un sab...
Quin és el lloc web del Ministeri d'Unificació...
La hipertensió és una malaltia crònica comuna a l...