El gran problema del restrenyiment sempre ha preocupat a la majoria de la gent. De fet, el restrenyiment està estretament relacionat amb la condició física. La calor i els trastorns endocrins poden causar restrenyiment. Els probiòtics poden alleujar eficaçment el problema del restrenyiment. Els probiòtics ajuden al peristaltisme intestinal i milloren les funcions de digestió i absorció dels nostres aliments, com el iogurt probiòtic, que no només poden alleujar el restrenyiment sinó que també poden complementar les vitamines i minerals que necessita el cos humà. 1. Els probiòtics són efectius per al restrenyiment , però s'han de consumir científicament per ser efectius. Perquè la característica més important dels probiòtics són els bacteris vius. Els probiòtics s'han de mantenir a un cert nivell durant la vida útil per jugar el paper que haurien de tenir els bacteris vius. Així, pel que fa a l'efecte de beure, si els probiòtics volen arribar a l'estómac i els intestins per produir un efecte beneficiós, primer han de romandre vius durant el procés de venda. Per tant, els supermercats generalment mantenen el iogurt en un entorn de 0-4 ℃, i moltes botigues petites mantenen el iogurt probiòtic a temperatura ambient i la taxa de supervivència dels probiòtics és limitada. 2. En general, la vida útil del iogurt probiòtic és de 15 a 20 dies , de manera que els consumidors haurien de triar el iogurt probiòtic amb la data més recent. El iogurt no es pot bullir ni escalfar al microones, en cas contrari s'agruparà i els bacteris làctics que contenen es mataran, perdent el seu efecte de salut original. Per tant, el iogurt només es pot beure fred o escalfat en aigua tèbia abans de beure. 3. Precaucions sobre els probiòtics Algunes persones poden preguntar, per què no afegir probiòtics? De fet, és possible, però hauríeu de parar atenció als problemes següents: 1. Les soques probiòtiques tenen uns alts requisits per a l'entorn de supervivència i tenen uns estàndards molt alts per als processos de producció i envasat. 2. La suplementació de probiòtics al cos humà s'ha d'orientar, és a dir, s'han d'afegir diferents soques de bacteris segons diferents causes de malaltia i condicions físiques Com que els beneficis dels probiòtics varien en funció de la soca, pots triar la soca corresponent segons el problema concret que vulguis prevenir o tractar. Només afegint-hi de manera específica es pot resoldre el problema d'una manera específica. 3. Com a conseqüència, els probiòtics que menges no poden sobreviure i arribar al còlon, i molt menys reproduir-se, de manera que és inútil menjar-los. Per tant, per garantir la taxa de supervivència dels probiòtics, només els bacteris vius poden jugar el seu paper. 4. Presta atenció a la reacció del cos després d'afegir-ho. Al cap i a la fi, es tracta de bacteris afegits a l'exterior. 5. L'emmagatzematge de probiòtics és limitat. Probiòtics en productes d'àcid làctic |
<<: Sento que hi ha insectes arrossegant-me al cos.
>>: L'assecat freqüent del cabell causarà la caiguda del cabell?
Com detectar precoçment els signes de tumors? El ...
El fetge és un òrgan de desintoxicació important ...
La vitamina A té un paper important en la diferen...
Què és Xizhong.com? China Greece Web és el primer ...
Quin és el lloc web del consolat general xinès a M...
El mieloma és una malaltia comuna entre la gent g...
Les plantes suculentes també s'anomenen sucul...
Es pot dir que l'oli afí de Rana és un gran t...
Si tens una mala olor a la boca a la vida, fàcilm...
La primavera és l'estació en què totes les co...
Les dents torçades poden afectar la imatge facial...
La pinya és una fruita molt estimada per la gent ...
A l'estiu, totes les llars tenen aire condici...
Què és Yahoo Movie Channel? Yahoo! Movies és el ca...
Les varius són una malaltia relativament freqüent...