L'all és un condiment comú a la taula del menjador. L'all es pot utilitzar per a plats freds, sofregits i cuinar al vapor, i tot té un gust molt bo. Això pot canviar el picant de l'all i fer que tingui un gust molt dolç. Plats L'all és el condiment més utilitzat en la nostra cuina diària. És indispensable per a plats freds, guisats, sofregits i plats al vapor, però, saps el seu valor nutricional i valor medicinal. (SAC), que té la capacitat de millorar la immunitat humana, i l'al·licina, que té propietats extremadament bactericides. El valor nutricional de l'all fins i tot supera el del ginseng. També és una excel·lent medicina verda. All i sucre de roca estofat, té l'efecte de reduir la flegma i alleujar la tos! pràctica Ingredients 20 g d'all 30 g de sucre de roca Ingredients Quantitat adequada d'aigua Etapes de producció 1. Prepara l'all i el sucre de pedra. 2. Peleu i talleu els alls i deixeu-los reposar durant 10-15 minuts. 3. Afegiu un bol petit d'aigua a l'olla i deixeu-ho bullir. 4. Afegiu les rodanxes d'all i el sucre de pedra, torneu a bullir i després poseu-ho a foc lent. 5. Tapar i coure durant 10-15 minuts. Valor nutricional All : a més dels seus coneguts efectes bactericides i per alleujar el fred, l'all també ha obert un nou enfocament de cura natural per prevenir i millorar l'aterosclerosi i prevenir i tractar les malalties del cor. Al mateix temps, l'all també té un cert efecte en la reducció de la pressió arterial alta. Mentre la sang es mantingui normal, no seràs propens a malalties com la hipertensió arterial, malalties del cor, hemorràgia cerebral, etc. Sucre de roca : la medicina tradicional xinesa creu que el sucre de roca té els efectes d'humitejar els pulmons, alleujar la tos, netejar la flegma i eliminar la calor. També és un ingredient auxiliar per a l'elaboració de vi medicinal i tònics per guisat. El sucre de roca té les funcions de tonificar el mig i reomplir el qi, harmonitzar l'estómac i humitejar els pulmons, alleujar la tos i resoldre la flegma, alleujar la inquietud i la set, eliminar la calor i reduir la terbolesa, nodrir el yin i promoure el líquid corporal, aturar la sudoració i desintoxicar-se. -Tos a terme per deficiència de yin, boca i gola seques, mal de coll, suors nocturns en nens, mal de queixal provocat pel vent i el foc, etc. |
<<: L'aigua d'all més sucre de pedra tenen l'efecte d'escalfar l'estómac?
>>: Quin medicament prendre per als símptomes d'apendicitis
Quin és el lloc web del Clare College, Universitat...
La memòria de les persones és millor quan són nen...
Tot i que l'espasme dels músculs facials no a...
Quin és el lloc web de ThyssenKrupp? ThyssenKrupp ...
En realitat, és un fenomen habitual que la part d...
Què és la prova de velocitat? Speed Test és un...
Amb el desenvolupament de la societat, el nivell ...
Les gambes i l'arrel de lotus són aliments mo...
Normalment ens agrada prendre un bany quan ens ba...
El fenomen de l'herpes angular és força comú ...
Quin és el lloc web de la Universitat Tecnològica ...
Remull els peus amb fulles d'artemisa té un e...
A la vida, molts homes sovint senten mal d'es...
El peix espasa, també conegut com a peix espasa, ...
Què és Masco Group? Masco Group és un fabricant lí...