La llet és una beguda habitual a la vida diària Té un bon suplement de calci i efectes blanquejants, per la qual cosa és estimada per la gent. No obstant això, recentment hi ha hagut un rumor en línia que la llet també pot alleujar el picant. De fet, la llet pot alleujar el picant. Això és principalment perquè la caseïna de la llet es pot combinar bé amb la capsaicina per aconseguir l'efecte d'alleujar el picant. 1. La llet pot alleujar la sensació picant Quan menges pebrots, et sents molt calent i, naturalment, voldràs beure aigua o menjar algun aliment bàsic per diluir el picant. De fet, l'efecte de fer-ho no és gaire ideal. De fet, la capsaicina s'uneix fortament als receptors nerviosos dels òrgans del gust, i la capsaicina és una substància insoluble en aigua que només es pot unir als greixos, olis i alcohol. Això explica per què la cervesa és més fàcil diluir el sabor picant que l'aigua. Però el millor aliment per alleujar el menjar picant és la llet, especialment la desnatada. Tot i que anteriorment es creia que els lípids de la llet es podrien combinar millor amb la capsaicina, les investigacions actuals han trobat que l'ingredient realment eficaç és la caseïna de la llet. 2. Com alleujar el picant Podeu beure aigua amb sucre o aigua gelada, però beure llet sencera a baixa temperatura tindrà efectes encara més màgics. Segons Beijing News, els experiments han demostrat que fer gàrgares amb aigua després de ser "picant" té un cert efecte, i l'aigua gelada és més efectiva que l'aigua a temperatura ambient. Tanmateix, si es compara amb la llet, l'efecte no és tan bo. S'informa que la raó per la qual la llet té aquest efecte és que conté una gran quantitat de caseïna. La caseïna és un bon emulsionant que pot embolicar i endur-se eficaçment les substàncies hidrofòbiques. L'estudi també va trobar que les diferents llets no difereixen gaire, però la temperatura té un impacte més gran. En general, la llet sencera a baixes temperatures funciona millor. La llet alleuja el picant? 3. Com sorgeix el gust picant? El picant és una sensació picant i estimulant provocada per certs compostos en condiments i verdures. No és un gust, sinó una sensació picant, urticant i ardor provocada per l'estimulació de la llengua, la mucosa oral i nasal. El picant no és un gust, és una sensació dolorosa que estimula la mucosa nasal i oral. El gust picant del vi és causat pel dolor ardent que estimula les fibres nervioses del dolor. El principal representant de les substàncies picants del vi blanc són els aldehids. Com ara furfural, acetaldehid, acetal, acroleïna, crotonaldehid, tert-butanol, alcohol tert-amílic, acetona, formiat d'etil, acetat d'etil i altres substàncies. El picant crea una sensació dolorosa a la llengua Per tal d'equilibrar el dolor, el cos humà secreta endorfines, que eliminen el dolor a la llengua alhora que creiem erròniament que aquesta sensació prové del picant en si. |
<<: La capsaicina té 6 efectes
>>: Això és el que tracta el tensor fasciae latae.
El contingut de proteïnes dels escamarlans és bas...
L'aparició de dolor de coll, espatlla, cintur...
El cerebel és un component important per controla...
Parlant d'aigua bullida, tothom la coneix, es...
Què és el lloc web dels Chicago White Sox? Els Chi...
Què és el lloc web del govern israelià? Aquest llo...
Les nafres sota la llengua són en realitat úlcere...
Què és Direc TV? Direc TV és una de les estacions ...
Sovint, quan dormen, tant als adults com als nens...
Tothom hauria de conèixer les malalties sexuals. ...
Crec que moltes persones han patit cremades que n...
La funció principal dels coixinets de calefacció ...
La tos al·lèrgica és una malaltia molt comuna, so...
Quin és el lloc web del Western Sydney Wanderers F...
La cataracta és una malaltia ocular relativament ...