La capsaicina té 6 efectes

La capsaicina té 6 efectes

La capsaicina és un dels components dels pebrots, però la majoria de la gent no sap gaire sobre els seus efectes. De fet, el xile té principalment les 6 funcions següents en la vida diària, entre les quals les funcions més utilitzades són l'estómac, l'ajuda digestiva i la pèrdua de pes.

1. Enforteix l'estómac i ajuda a la digestió

Com s'ha esmentat anteriorment, els pebrots tenen un efecte estimulant sobre la boca i el tracte gastrointestinal, poden millorar la motilitat gastrointestinal, promoure la secreció de sucs digestius, millorar la gana i inhibir la fermentació anormal als intestins.

Alguns experts mèdics i nutricionals del meu país van realitzar una enquesta a Hunan, Sichuan i altres províncies i van trobar que la incidència d'úlceres gàstriques a aquestes províncies, on a la gent en general els agrada menjar pebrots, és molt inferior a la d'altres províncies.

Això es deu al fet que el pebrot pot estimular l'alliberament de prostaglandina E2 al cos humà, que és beneficiós per promoure la regeneració de la mucosa gàstrica, mantenir la funció de les cèl·lules gastrointestinals i prevenir i tractar les úlceres gàstriques.

2. Prevenció de càlculs biliars

Menjar pebrots verds regularment pot prevenir els càlculs biliars.

Els pebrots verds són rics en vitamines, especialment en vitamina C, que pot convertir l'excés de colesterol al cos en àcids biliars, evitant així els càlculs biliars que els pacients que ja tenen càlculs biliars haurien de menjar més pebrots verds que contenen vitamina C, que poden ajudar a alleujar la malaltia.

3. Millorar la funció cardíaca

Un producte sanitari elaborat amb el xile com a ingredient principal, combinat amb all, extractes d'arç i vitamina E, pot millorar la funció cardíaca i afavorir la circulació sanguínia després del consum.

A més, menjar pebrots amb regularitat pot reduir els lípids de la sang, reduir la trombosi i tenir un cert efecte preventiu sobre les malalties cardiovasculars.

4. Baixar el sucre en sang

Científics jamaicans han demostrat mitjançant experiments que la capsaicina pot reduir significativament els nivells de sucre en sang.

5. Alleujar el dolor de la pell

Els estudis han trobat que la capsaicina pot alleujar el dolor de la pell causat per moltes malalties.

6. Els pebrots tenen un efecte de pèrdua de pes

Els pebrots contenen un ingredient que pot cremar eficaçment el greix corporal i promoure el metabolisme, aconseguint així l'efecte de la pèrdua de pes.

Ja hi ha molts productes de xili aptes per a dones al mercat japonès.

<<:  La diferència entre la llet i la llet en pols és aquesta

>>:  És cert que la llet pot alleujar el picant?

Recomanar articles

7 errors que cometem cada hora

Podríeu estar posant en perill la vostra salut en...

Com eliminar les taques de tinta de la roba

Normalment, tractem amb les plomes estilitzades a...

Menjar festucs engreixarà?

Menjar pistatxos engreixarà? Abans de respondre a...

Qui no pot menjar farina de mandioca?

La mandioca és un ingredient alimentari comú a la...

Com madurar la papaia verda de manera més eficaç

La papaia té un bon efecte sobre la bellesa i la ...

Em farà mal l'estómac durant el sagnat gàstric. Com prevenir-lo?

El sagnat gastrointestinal en medicina és el que ...

Quins són els perills del sucre en la sang alt?

La sang és el mitjà de transport de nutrients més...

Puc menjar oli de blat de moro si tinc restrenyiment?

La dieta és molt important per als pacients amb r...

Què passa amb les bicicletes Trek? Ressenyes i informació del lloc web de Trek Bike

Què és Trek Bicycles? Trek és una marca de bicicle...

Quins són els efectes i les funcions de la màscara de fang de mongeta mungo

Quan es tracta de mongetes mung, tothom pot pensa...