La llet i la llet en pols són aliments habituals al mercat, però quina diferència hi ha entre la llet i la llet en pols? La majoria de la gent no ho entén realment. De fet, la principal diferència entre la llet i la llet en pols són les diferents proporcions de mescla. El contingut de sucre de la llet en pols després de la barreja és superior al de la llet, però el contingut de vitamines és inferior al de la llet. Actualment, la major part de la llet en pols del mercat s'elabora amb llet fresca que s'esterilitza i després es concentra, ruixada i assecada. Després de processar la llet fresca en llet en pols, el contingut d'aigua es redueix del 88% original al 2% ~ 5% (embotellat) i es concentra el contingut de nutrients com proteïnes, sals inorgàniques i greixos. Per exemple, cada 100 grams de llet conté 3,3 grams de proteïna, mentre que 100 grams de llet en pols conté 26,2 grams cada 100 grams de llet conté 4 grams de greix, mentre que 100 grams de llet en pols conté 30,6 grams, el contingut de fòsfor, B, B, etc. La major part de la llet sencera en pols produïda al meu país està endolcida, algunes amb sacarosa, altres amb lactosa, i la quantitat afegida és inferior al 20%. Després de transformar la llet fresca en llet en pols, la vitamina C es destrueix i el contingut és extremadament baix. Les partícules de caseïna de la llet en pols es tornen més fines durant el processament, de manera que és més fàcil de digerir que la llet. Quina diferència hi ha entre la llet sencera en pols i la llet fresca? Quan la llet sencera es barreja amb el líquid de llet, si es barreja per proporció de solubilitat, la proporció és 1:4 (1 cullerada de llet en pols més 4 cullerades d'aigua si es barreja per proporció de pes, la proporció és 1:8 (1 gram de llet en pols més 8 mil·lilitres d'aigua); Després de preparar la llet en pols en aquesta proporció, el contingut de greix i proteïnes és similar al de la llet fresca, mentre que el contingut de sucre és superior al de la llet fresca, de manera que no cal afegir sucre. El contingut de vitamines després de la reconstitució també és inferior al de la llet fresca. Per tant, el millor és alimentar els nadons amb llet fresca quan les condicions ho permetin. Quan alimenteu els nadons amb llet en pols, podeu afegir la quantitat adequada de sopa d'arròs per barrejar la llet en pols. Fer-ho pot augmentar gradualment la secreció de saliva i la producció d'enzims del nadó, promoure la secreció d'amilasa intestinal i millorar la digestió. Al mateix temps, utilitzar sopa d'arròs per barrejar llet en pols redueix el procés de fermentació intestinal, que no només augmenta les calories, sinó que també fa que el greix de caseïna de la llet en pols sigui més fàcil d'absorbir, afavorint el desenvolupament saludable del nadó. A mesura que el nadó creix, la concentració de sopa d'arròs s'ha d'augmentar gradualment. Després que el nadó tingui 3 mesos, podeu afegir gradualment alguns aliments amb midó, com ara cereals d'arròs, puré de patates, pastissos de llet, etc., per millorar el valor nutricional de la llet en pols. |
<<: La llet i la sal tenen efectes tan màgics
>>: La capsaicina té 6 efectes
El dolor és un fenomen que les persones senten so...
Moltes persones tenen problemes si les parets s...
Tots els pares volen que el seu nadó sigui saluda...
Què és Sports Japan? Sports Nippon (Sponichi Annex...
L'hematúria és un símptoma clínic comú. L'...
Les hemorroides, acompanyades de símptomes com do...
Què és Inbox? Inbox és un famós lloc web de correu...
En la teoria de la medicina tradicional xinesa, l...
El lligabosc és una herba medicinal que té molts ...
En les èpoques fredes, el més important és prendr...
L'òrgan immune més gran del cos humà és l'...
A la vida real, el mal alè és un problema molt mo...
Quina és la web de Fulanxier? BLANCHIR SUPERIOR és...
Quin és el lloc web de la Universitat Mèdica Estat...
A molta gent els agrada menjar ostres delicioses ...