L'all és una herba que creix durant molts anys. Es divideix en dues varietats segons el color morat o blanc de la pell. L'all d'un sol cap és més gran que els altres Té un efecte potent per alleujar la tos i afavorir la digestió. all : L'all és una herba perenne, segons el color de la seva pell, es pot dividir en pell morada i pell blanca. El tipus més comú. L'all té un gust picant i té una naturalesa càlida. L'all pot entrar als meridians de la melsa, l'estómac i els pulmons. L'all té les funcions d'escalfar el mig, afavorir la digestió, eliminar l'estancament, desintoxicar i escalfar la melsa. Té moltes funcions com la funció estomacal, insecticida, etc. L'all té un bon efecte en el tractament de la tos, com ara: el tractament del refredat i la tos de deficiència renal. sucre cristal·lí : El sucre de roca és un reproducte de cristalls de sucre granulat. El sucre de roca format de forma natural té diferents colors: blanc, lleugerament groc, gris clar, etc. És el més comú a la vida. El sucre de roca és dolç, de naturalesa neutra i entra als meridians del pulmó i la melsa. El sucre de roca té els efectes de tonificar el mig i reposar el qi, i humitejar l'estómac i els pulmons. Al mateix temps, el sucre de roca també té valor nutricional El yin produeix líquid corporal, humiteja els pulmons i alleuja la tos, i té excel·lents efectes terapèutics auxiliars sobre símptomes com la tos seca, la tos seca sense esputo i la sang a l'esput. Aigua amb sucre d'all : L'aigua d'all i sucre de roca és simplement all guisat amb sucre de roca, que té l'efecte de resoldre la flegma i alleujar la tos. Abans vam introduir breument l'all, el sucre de roca i l'aigua amb sucre de roca d'all, així que com bullir l'aigua de l'all i el sucre de la roca? Material : 3 grans d'all, 1 tros de sucre de roca, una mica d'aigua pràctica : 1. Primer, aixafeu els alls amb un ganivet de cuina, o talleu els alls a rodanxes amb un ganivet per utilitzar-los posteriorment; 2. Poseu l'all processat al vapor Si no teniu un vapor a casa, podeu utilitzar un bol en comptes d'un vapor. 3. Aboqueu el sucre de roca preparat al vapor/bol; 4. Afegiu aigua amb compte d'afegir la quantitat adequada d'aigua, aproximadament 2/3 de l'alçada del vapor. 5. Tapeu la tapa del vapor per evitar que l'aigua degoti al vapor durant el procés de cocció. Si feu servir un bol, tapeu el bol amb un plat petit. , per evitar que l'aigua que degoti de la tapa de l'olla entri al bol; 6. Poseu la vaporera a l'olla, porteu-ho a ebullició a foc fort, després coeu-ho al vapor a foc lent durant 15 minuts; Indicacions : Mengeu-lo 2-3 vegades al dia. Tingueu en compte que s'ha de prendre cada vegada que cal prendre mig bol cada cop. |
<<: Quins són els símptomes de la fallada de la melsa per eliminar la humitat?
>>: L'all i l'aigua amb sucre de roca poden curar la tos?
Quin és el lloc web de la Universitat de Hertfords...
El vidre és un material que s'utilitza sovint...
La cirurgia de pulmó també és un mètode quirúrgic...
El cabell és el cabell de la part superior del ca...
De vegades, quan estàs malalt o tens febre i vas ...
Avui dia, a moltes persones els agrada portar tex...
Què és Feinwerkbau? Feinwerkbau és un fabricant al...
Quin és el lloc web de la Universitat Tècnica Esta...
La uretritis és un símptoma comú a la nostra vida...
El porc agredolç és un autèntic plat del nord-est...
El revestiment de la llengua pot reflectir bé la ...
Moltes persones no estan familiaritzades amb la b...
L'impacte de les paperes és relativament gran...
La calcificació de les dents també afectarà l'...
Les dones admiren els homes amb un cos ben propor...