Avui en dia, moltes famílies ja no compren blocs de sucre de roca triturats a màquina, sinó que compren grans blocs de sucre de roca cilíndrics que no s'han triturat, sinó que es forma en grànuls, de manera que és difícil obrir-lo completament i és molt difícil mossegar amb les dents el temps agafi la forma que volem. Microones per ajudar a trencar grans trossos de caramel de roca Mètode : poseu el sucre de roca al microones, poseu-lo a foc mitjà-alt i escalfeu-lo durant 10 a 15 segons depenent de la mida dels daus de sucre de roca, traieu el sucre de roca i trenqueu-lo suaument amb les mans, i es trencarà a trossos. Recordatori especial : 1. Escalfeu el sucre de roca de la mida d'un ou a foc mitjà-alt durant 10 segons. Si és més gran que un ou, escalfeu-lo durant 15 segons. No el deixeu massa temps, sinó es fon. 2. Si el vostre forn de microones és passat de moda i no té una pantalla electrònica de l'hora, heu de vigilar l'hora. 3. Avui en dia, molts forns de microones estan equipats amb plaques d'ordinador i no poden ajustar la potència de foc. Tanmateix, la configuració predeterminada per a aquest tipus de forn de microones és generalment "foc mitjà-alt" o "foc alt" La situació específica depèn del "temperament" del vostre propi forn de microones. Com triar el sucre de roca El sucre de roca transparent és de la millor qualitat, pur, amb poques impureses i de gust dolç. És millor triar i comprar el gel de la torre de color groguenc naturalment cristal·litzat. Com més blanc és, més processament ha passat Si és massa refinat, no és el millor sucre de roca. Els translúcids són els segons millors. Hi ha alguna diferència entre els caramels de roca grans i petits? Hi ha dues formes de sucre de roca al mercat, una són "peces petites" de sucre de roca monocristal·lí i l'altra són "trossos grans" de sucre de roca policristalí, que depèn principalment dels diferents processos de producció. Pel que fa a la pregunta de "Quin tipus de sucre de roca és millor", tant el sucre de roca monocristal·lí com el sucre de roca policristal·lí estan fets de sucre i tenen el mateix valor nutricional, però, a causa dels diferents processos de cristal·lització, la puresa del sucre de roca monocristal·lí creu que la medicina xinesa té els efectes de la neteja, la neteja i la neteja interna de les cames Una vegada es va dir que el sucre de roca monocristal no té l'eficàcia de la medicina tradicional xinesa, però això és només un rumor i la comunitat mèdica no ha confirmat. A més, el sucre de roca també juga el paper de "color del sucre" a la cuina. Quan fregiu "color del sucre", trieu el sucre de roca policristalí, que té un gust més natural. A més, els trossos petits de sucre de roca de cristall simple són més fàcils de fondre a la mateixa temperatura, cosa que els fa més còmodes per cuinar. A més, si feu sopes com el niu d'ocell de sucre de roca a casa, s'han de trencar grans trossos de sucre de roca, la qual cosa és molt problemàtica. Com menjar sucre de roca El sucre és fàcil de criar àcars. El sucre que s'ha emmagatzemat durant molt de temps no s'ha de menjar cru, sinó que s'ha de bullir abans de menjar. 1. El sucre de roca es pot utilitzar com a dolç o com a aperitiu. El berenar més famós és Tanghulu, que està fet de prunes o lledons embolicats amb sucre de roca. Tanmateix, el sucre que s'utilitza per fer haws confitats és simplement sucre bullit i no té un contingut de sucre tan alt com el sucre de roca real. 2. El sucre de roca es pot utilitzar per cuinar sopes, guisats o postres, el famós "Ring Sugar Xianglian" és una delicadesa de la cuina de Hunan entre les vuit cuines principals. També hi ha plats com "Rock Sugar Snow Pear" i "Rock Sugar Bird's Nest". |
<<: Les persones que prenen metamfetamina tenen algun símptoma?
>>: Símptomes de luxació lumbar
Polygonum multiflorum és una herba esvelta que és...
En caminar pel carrer, veuràs que el 50% de la ge...
És dolorós patir el peu d'atleta, i moltes pe...
Les mitges de lliga es componen principalment de ...
Sovint utilitzem pintura a les nostres vides, i l...
Si voleu tractar el glaucoma, heu de prestar aten...
La tecnologia mèdica s'està desenvolupant ràp...
Les persones amb nivells alts de sucre en la sang...
Recentment, molts amics masculins han patit insuf...
A molta gent els agrada molt menjar llebres marin...
La raó per la qual el cos humà està fatigat és ma...
Si la motilitat gastrointestinal no és bona, la d...
L'aparició de taques fosques a la pell fa mol...
Els amics amb dents grogues definitivament no vol...
Què és l'aparell? Appliance és un lloc web de ...