La síndria i la carn d'ànec es poden menjar junts?

La síndria i la carn d'ànec es poden menjar junts?

Hi ha alguns aspectes de la promoció mútua i la moderació entre la carn i els aliments. Molts aliments no es poden menjar juntament amb la carn, sinó que tindrà efectes adversos, pot regular la deficiència de qi i tractar els problemes d'orina, alleujar la tos i reduir la calor es mengen junts, i també tenen un bon efecte per alleujar la calor A l'estiu calent, a més de menjar síndria per alleujar la calor, també podeu fer sopa de mongetes i farinetes de fulles de lotus per reduir la temperatura corporal.

La carn d'ànec es pot menjar amb síndria per fer ànec de síndria, que té les funcions de nodrir el yin i reomplir el líquid corporal, eliminar la calor i desintoxicar, alleujar la calor i promoure la diuresi. Té un bon efecte terapèutic en persones amb calor i set d'estiu, la calor excessiva perjudica el fluid corporal i la dificultat d'orinar.

Aquí teniu com fer-ho

Material

1 ànec d'uns 3 quilos de pes i 1 síndria.

condiment

5 grams de gingebre, 15 grams de vi de cuina, 7 grams de sal, 5 grams de cada ceba, 10 grams de sucre, 1 gram de pebre i 2 grams de MSG.

pas

1. Rentar el gingebre i tallar-lo a rodanxes, tallar la ceba verda a trossos llargs i posar-los en un plat per utilitzar-lo posteriorment.

2. Posar l'ànec sacrificat en una olla amb aigua bullint, treure els ossos grans, tallar-los a trossos i reservar.

3. Feu un tall de la mida d'una tassa de te a la tija de la síndria, treu-ne la polpa amb una cullera i col·loqueu els trossos d'ànec a la closca de la síndria.

4. Afegiu rodanxes de gingebre, segments de cebolleta, vi de cocció, sal, sucre, pebre i MSG, afegiu aigua per marinar els trossos d'ànec, tapeu l'obertura de la síndria amb la tija del meló tallat i segelleu-la amb un pal de bambú.

5. Agafeu un bol de porcellana, poseu-hi la síndria, coeu-la al vapor a foc fort durant 2 hores, fins que la carn d'ànec estigui tendra, després traieu-la i teniu l'ànec síndria.

La millor manera de combatre la calor : mantenir la calma. Com diu la dita: "Si mantens la calma, et sentiràs més fresc". Quan fa calor, la gent tendeix a ser irritable, així que per refrescar la calor primer cal calmar la ment, tenir el cap clar, ser optimista i feliç, i evitar estar ansiós, nerviós, impacient o excitat.

El millor menjar d'estiu : mongetes mungo. Els fesols mungo són de naturalesa dolça i freda i tenen els efectes d'aclarir el cor i afavorir la micció, alleujar la calor i apagar la set, i eliminar la calor i desintoxicar. La sopa de mongeta mungo és el remei popular més utilitzat per refrescar i desintoxicar Menjar farinetes de mongeta mungo amb regularitat a l'estiu és el millor per refrescar i nodrir l'estómac.

El millor remei per alleujar la calor : fulla de lotus. Les fulles de lotus són de naturalesa amarga i tenen una fragància refrescant. Les fulles de lotus fresques són bones per eliminar la calor de l'estiu i eliminar la brutícia.

La millor fruita per refredar : síndria. La síndria és de naturalesa dolça i freda. Té l'efecte d'alleujar la calor, alleujar les inquietuds, apagar la set i afavorir la diüresi. És apte per al consum per a símptomes com la set per la calor de l'estiu, la irritabilitat per set, la dificultat per orinar, els danys als fluids corporals per la calor de l'estiu i els danys causats per l'alcohol. No obstant això, les persones amb síndrome de calor i fred i humitat no haurien de menjar-ne.

La millor verdura per alleujar la calor : carabassa amarga. El meló amarg és de naturalesa freda i de sabor amarg. Té les funcions d'eliminar la calor i desintoxicar, netejar el cor i alleujar la calor, millorar la vista i reduir la pressió arterial. El meló amarg conté una varietat d'aminoàcids, vitamines i minerals.

La carn més nutritiva : ànec. L'ànec és una au aquàtica i la seva naturalesa és freda. Segons el principi de tractament de TCM de "tractar la calor amb fred", a l'estiu calorós, si hi ha calor al cos i és fàcil enfadar-se, amb símptomes com febre baixa, debilitat, falta de gana o edema, menjar carn d'ànec no només pot complementar proteïnes d'alta qualitat, sinó que també té els efectes de "netejar" i "tonificar".

<<:  Quins són els símptomes del vent a la cintura?

>>:  Quins són els símptomes de l'hemorràgia bronquial?

Recomanar articles

Cirurgia combinada de glaucoma i cataractes

La cirurgia combinada de glaucoma i cataractes és...

Com eliminar les taques d'oli tossudes de la roba?

Avui en dia, amb la millora contínua del nivell d...

Taca bacteriana de la fulla del pebre

Els pebrots no són originaris de la Xina, però de...

3 estils de vida per prevenir el càncer de pulmó de per vida

En l'actualitat, les causes del càncer de pul...

Quina diferència hi ha entre la guaiaba vermella i la blanca?

La guaiava és una fruita deliciosa. Té un valor n...

Quins són els efectes de l'àgata vermella

L'àgata vermella natural triga molt a formar-...

Com es poden curar ràpidament les galteres?

En el tractament de les paperes, és important pre...

Coneixes les 6 coses que més tem el teu cos?

L'estómac té més por del fred L'estiu és ...

Què passa amb Snopes? Ressenyes de Snopes i informació del lloc

Què és Snopes? Snopes és un conegut lloc web nord-...

Quines són les causes del dolor de l'omòplat esquerre a l'esquena?

Moltes persones poden haver experimentat mal d...

Què passarà si beu llet caducada?

Moltes persones no fan cas de la data de producci...

Diverses accions per protegir el menisc del genoll

El genoll és una part important del cos, però tam...

Què és la dalitis seborreica?

Moltes persones solen patir dermatitis, al·lèrgie...