Fer llet en pols per al nadó és un acte molt senzill, però hi ha molts coneixements si la llet en pols no es prepara correctament, afectarà l'absorció del nadó i fins i tot causarà molèsties gastrointestinals, primer cal prestar atenció a la temperatura de l'aigua en pols de 50 a 70 graus , heu de seguir estrictament les instruccions per fer la llet en pols. Més del 60% dels nous pares no saben com preparar correctament la llet en pols i sovint cauen en malentesos a l'hora de preparar la llet en pols. Hi ha moltes coses a les quals cal prestar atenció a l'hora de preparar la fórmula infantil. Per exemple: Quin tipus d'aigua s'ha d'utilitzar per fer llet en pols per a nadons? Quina és la temperatura adequada de l'aigua per fer llet en pols? Quina és la proporció de mescla de la llet en pols? Quan feu llet en pols, primer heu d'afegir aigua o llet en pols primer? No es poden fer de manera casual. Un pas equivocat afectarà la ingesta nutricional del nadó. 1. Temperatura de l'aigua per barrejar la llet en pols Les diferents marques de llet en pols tenen diferents requisits per a la temperatura de mescla, per exemple, la millor temperatura de mescla de la llet en pols japonesa Meiji és de 70 °C i la millor temperatura de barreja de Xianzhi és de 37 °C. Per tant, la temperatura de l'aigua per fer la llet en pols ha de fer referència a la temperatura marcada a la llauna. Però, com es determina si la temperatura de l'aigua de la llet en pols és exactament la temperatura requerida? La manera més directa és comprar un termòmetre, però no és convenient utilitzar-lo. Podeu utilitzar la pell a l'interior del canell per mesurar la temperatura. Aquesta zona és més sensible i hauria de sentir-se càlida, però no calenta. 3. La proporció de llet en pols Cada fórmula de llet en pols tindrà una relació de mescla clara marcada a l'envàs, i aquesta proporció es determina en funció del contingut nutricional de cada marca de llet en pols. No obstant això, algunes mares són molt informals sobre la quantitat de llet en pols afegida, i la quantitat d'aigua utilitzada per a la barreja també és més o menys, sense parar atenció a la concentració. Si la llet està massa concentrada, augmentarà la càrrega sobre els intestins i els ronyons del nadó, provocant una disfunció digestiva. El nadó no podrà digerir completament la proteïna que ingereix, cosa que pot provocar una acumulació excessiva d'energia. Si la llet preparada està massa diluïda, el nadó és propens a patir deficiències nutricionals, el que resulta en petites dimensions, demaciació, etc. Els experts en criança diuen que la fórmula infantil s'ha de preparar segons les proporcions requerides. 4. Quin tipus d'aigua és millor per fer llet en pols per a nadons? Aprenem a preparar correctament la llet en pols per als nadons a partir dels errors més habituals dels nous pares. El primer que cal resoldre és quin tipus d'aigua és millor utilitzar per fer llet en pols per al nadó? 5. L'aigua que compleix els estàndards d'aigua potable es pot dividir aproximadament en: Aigua de l'aixeta, aigua mineral, aigua purificada. Com el seu nom indica, l'aigua mineral és una aigua molt rica en minerals, ja siguin adults o nens, si beuen una determinada aigua mineral durant molt de temps, pot provocar una absorció excessiva de determinats elements en l'organisme i afectar la salut. L'aigua purificada es refereix a l'aigua que s'ha alliberat físicament de contaminants industrials, microorganismes i impureses, així com de diversos macroelements disponibles i la majoria dels oligoelements. Beure aigua purificada durant molt de temps pot interferir amb l'estabilitat del medi intern del cos. Precisament per la seva puresa, no té els probiòtics que haurien de contenir l'aigua, i beure a llarg termini comportarà una ingesta nutricional insuficient. El millor és utilitzar aigua de l'aixeta bullida i refrigerada, és a dir, aigua bullida, per fer llet en pols. L'aigua de l'aixeta s'ha desinfectat i pot haver-hi alguns residus de clorur i nitrit, per tant, s'ha de bullir durant 3 minuts per eliminar el clor i després refredar-la abans d'utilitzar-la per fer llet en pols. A més, no podeu utilitzar sopa d'arròs, sopa de fideus, llet de soja, etc. per barrejar la llet en pols. Això no només no duplicarà la nutrició dels dos, sinó que també afectarà el creixement i el desenvolupament del nen. |
<<: Beure llet de cabra causarà al·lèrgia?
>>: L'eficàcia i la funció de les patates
Què és Oculus? Oculus VR és una empresa americana ...
Què és Sumitomo Rubber? Sumitomo Rubber és una emp...
Quin és el lloc web del consolat de Sud-àfrica a X...
A algunes persones els agrada portar pantalons es...
L'all és de naturalesa càlida i de gust pican...
La farineta de blat de moro és l'aliment que ...
Sovint es mengen gambes a la vida diària, però el...
Els olis essencials són un producte habitual en l...
Quina és la web de Rihanna? Rihanna (també traduïd...
Com que l'anus es troba a prop del perineu, p...
L'enuresi provocada per l'espina bífida é...
Els símptomes habituals de la colecistitis crònic...
L'espondilosi toràcica és causada per diverse...
Què és el lloc web de Matt Damon? Matt Damon és un...
En la societat actual, les necessitats de la gent...