A la regió del nord, quan l'all està al mercat a la tardor, a moltes persones els agrada remullar l'all en salsa de soja lleugera. Això pot donar a l'all el sabor de la salsa de soja lleugera i conservar el sabor únic de l'all i també es pot menjar com una espècie d'escabetx. El paper i l'eficàcia de la salsa de soja crua i l'all 1. Remull l'all en salsa de soja pot protegir el fetge L'all sucat en salsa de soja lleugera pot protegir el fetge humà. El contingut de seleni de l'all sucat en salsa de soja lleugera augmentarà després d'entrar al cos humà, pot participar en el metabolisme de la sang humana i eliminar diverses toxines de la sang, reduint així la càrrega del fetge i millorant la funció hepàtica. 2. Sumar l'all en salsa de soja pot prevenir malalties cardiovasculars i cerebrovasculars L'all sucat en salsa de soja pot inhibir l'acumulació de greix als vasos sanguinis i també pot inhibir l'envelliment i la rigidesa dels vasos sanguinis. També pot accelerar el flux sanguini i evitar l'agregació de plaquetes. durant el procés de remull. 3. Remull all en salsa de soja pot desintoxicar La desintoxicació també és una funció important de l'all sucat en salsa de soja. L'all conté alicina natural, que pot matar molts patògens del cos humà i eliminar algunes toxines acumulades als intestins humans. A més, l'all sucat amb salsa de soja lleugera té un cert efecte preventiu sobre el càncer. El germani i el seleni que conté són ingredients naturals anticancerígens, que poden inhibir la formació de cèl·lules canceroses després d'entrar al cos. Com fer all amb salsa de soja És fàcil adobar l'all deliciós, només cal treure la capa més externa, rentar-lo, posar-lo en un recipient, afegir unes rodanxes de gingebre, 2 pebrots, la quantitat adequada de sucre de roca, sal, afegir la quantitat adequada d'aigua mineral i, finalment, afegir unes gotes de vi d'arròs, segellar-ho a la nevera i uns dies. El producte acabat té una dolçor, acidesa i salades moderades, l'all és blanc i bonic, el sabor de l'all és fresc, ric i lleugerament picant, el gust és cruixent i tendre, i és molt apetitós i refrescant. Si us agrada l'all escabetxat en salsa de soja, podeu canviar la recepta per unes rodanxes de gingebre, 5-6 pebrots, una quantitat adequada de sucre moreno, una mica de sal, la meitat de la salsa de soja remullada, una quantitat adequada de vinagre envellit i vinagre de fruites, després afegir aigua mineral fins que estigui ple, agitar bé, segellar i posar-ho a la nevera uns 10 dies. El producte acabat té la quantitat adequada de sabor salat, àcid i dolç. L'all és negre amb un toc de vermell, el sabor d'all és fort i picant, i la textura és cruixent i masticable, que és molt apetitosa i refrescant. Podeu utilitzar pots, ampolles o altres recipients per al decapat La mida del recipient no importa sempre que no hi hagi fuites i l'obertura estigui segellada. |
<<: Com menjar mongetes i els seus efectes
>>: La funció de la targeta de codi
El vessament pericàrdic també es pot anomenar ves...
En el nostre treball diari, moltes empreses ofere...
El cos humà té entre 60 i 100 bilions de cèl·lule...
Quan mengen alguns aliments, hi ha algunes opcion...
Què és el lloc web de l'Agència de Turisme Sue...
Si la creatinina està dins del rang normal, alta ...
El clima és relativament calorós a l'estiu, p...
Què és una botiga de queviures en línia? NetGrocer...
Les amigues han d'utilitzar la loció a la sev...
Quin és el lloc web de l'Associació d'Arti...
Bupleurum és un material medicinal xinès comú, qu...
Beure aigua amb llimona amb l'estómac buit és...
La queratina és en realitat un tipus de proteïna,...
Tota dona vol tenir un cabell sa i ple, i per aix...
El nucli del coixí és una cosa amb la qual entrem...