Quins són els beneficis i els perjudicis de menjar all?

Quins són els beneficis i els perjudicis de menjar all?

L'all es diu de manera diferent a diferents parts del meu país, però és un condiment que la gent estima i menja sovint. Té un aroma d'all molt peculiar de menjar all?

L'all també s'anomena all, cap d'all, all Hu, carbassa, all únic i all d'un sol cap. És un terme general per a les plantes d'all. Cada gra d'all es cobreix amb una pel·lícula fina. Té una olor picant i es pot menjar o utilitzar com a condiment, o com a medicina. L'all es divideix en varietats de pell porpra i de pell blanca segons el color de la pell. L'all es va introduir a la Xina des de les regions occidentals durant les dinasties Qin i Han. Després del cultiu i la cria artificial, té efectes anticancerígens i és molt estimat pel públic. Molta gent menysprea l'all, però a molta gent li encanta! L'all té moltes bones funcions, com ara prevenir el càncer, prevenir malalties cardiovasculars i cerebrovasculars, etc. Per descomptat, també té molts efectes dolents Ara, deixeu-me que analitzeu l'all!

L'all és un antibiòtic natural d'ampli espectre, un mata del colesterol, un protector del fetge i un supressor de tumors L'all afavoreix la secreció de sucs digestius, augmenta la gana i elimina les olors de peix. També pot prevenir refredats, disenteria bacteriana, hipertensió, arteriosclerosi, millorar la memòria, allargar la vida i té un cert efecte en la millora de la força del cos cavernós del penis. Té funcions antibacterianes, antiinflamatòries, antihelmíntiques, estomacals, diürètiques, expectorants i per alleujar la tos. L'all conté seleni, que pot inhibir la propagació de cèl·lules canceroses i evitar que els tumors benignes esdevinguin cancerosos.

L'all pot prevenir malalties cardiovasculars i cerebrovasculars, prevenir el càncer, inhibir el creixement de cèl·lules canceroses i fins i tot matar directament les cèl·lules canceroses! Per descomptat, l'all també es coneix com el "netejador d'estómac"!

No només això, l'all també pot millorar la immunitat, millorar la capacitat fagocítica dels macròfags i millorar el propi sistema immunitari! Per descomptat, l'all també afavoreix el creixement del cabell! Posar pasta d'all al cabell també pot millorar el creixement del cabell i eliminar la caspa!

A més, l'all també té efectes anti-envelliment. L'all conté un alt contingut en proteïnes, greixos, hidrats de carboni, vitamines i minerals, que poden prevenir l'envelliment dels vasos sanguinis, la disminució immune, etc. Per descomptat, no només això, l'all també pot millorar la salut del cervell: els ingredients de l'all es combinen amb la vitamina B1 del cos humà per produir "alliamina", que pot proporcionar les cèl·lules suficients per a pensar.

Per descomptat, els que mengen alls sovint han d'anar amb compte. No hi ha res que només tingui beneficis i no faci mal. Abans de sortir, recordeu no menjar massa all!

A més, hi ha un proverbi sobre l'all: "L'all té cent beneficis, però només un mal: et fa mal als ulls". Si mengeu all en excés durant molt de temps, especialment per a pacients amb malalties oculars i persones que sovint pateixen febre, sofocos, suors nocturns i altres calors interns excessius, l'all té molts beneficis, però només té un inconvenient, si us plau, intenteu menjar-ne menys.

L'alicina té un cert efecte estimulant sobre l'estómac i els intestins. Menjar massa all cru pot causar gastritis aguda a llarg termini també pot causar molèsties oculars. Per a persones amb una funció gastrointestinal deficient, el millor és no menjar més d'1 clau al dia, per a persones amb bona funció gastrointestinal, el millor és menjar-ne 2-3 claus al dia. Els pacients amb malaltia hepàtica, diarrea no bacteriana, malaltia ocular, malaltia estomacal, duodè i hemorràgia cerebral no haurien de menjar all.

Algunes persones que mengen quantitats excessives d'all durant molt de temps sentiran gradualment una visió borrosa, una visió significativament disminuïda, tinnitus, boca seca, cap pesat i peus lleugers, i una disminució significativa de la memòria quan arriben als cinquanta o seixanta anys.

<<:  Quins són els efectes de la injecció de Dalawon?

>>:  El mal d'alçada causarà hemorràgies nasals?

Recomanar articles

No posis aquestes 5 coses al teu llit que et poden matar

Coixins suaus, plantes verdes fresques, rellotges...

Quina roba interior pot fer que els teus pits semblin més grans?

Els pits de moltes amigues no estan ben desenvolu...

Què significa Grain in Ear i quan es produeix?

Entre les cançons sobre els vint-i-quatre termes ...

El córrer regular pot curar malalties?

Quan el teu índex de salut física sigui alt, semb...

Es pot utilitzar l'oli d'oliva a la cara dels nadons?

L'oli d'oliva és un oli vegetal natural, ...

Els avantatges i els contres de fer una sauna

La sauna es va originar a Finlàndia i només s'...

Quin és l'efecte de la cirurgia mínimament invasiva per als quists de tiroides?

Tots els pacients amb quists tiroïdals han de pre...

Quines són les causes del dolor al colze?

Hi ha molts llocs de la vida on hem d'utilitz...

Què és la febre hemorràgica? Aquestes coses les has de saber

La febre hemorràgica és relativament desconeguda ...

Quina és la manera correcta de portar auriculars intraorella?

Quan es tracta de com portar els auriculars, molt...

El mal de queixal pot causar dolor d'oïda. Quin és el motiu?

El mal de queixal que causa dolor d'oïda és u...

8 consells per reduir la radiació del telèfon mòbil

Els telèfons mòbils s'han convertit en una ei...