Les mongetes negres i el sucre moreno són aliments essencials a la vida i tothom n'hauria d'haver menjat. El sucre moreno s'utilitza principalment per beure amb aigua. És més popular entre les dones pel seu efecte de nodrir la sang i el qi. Els fesols negres són més populars entre les persones grans perquè han sentit que els fesols negres poden enfosquir el cabell. Fins i tot mengen mongetes negres per esmorzar cada matí i demanen als seus familiars que també se les mengin. Quin tipus d'espurnes crearà la col·lisió de mongetes negres i sucre moreno? 1. Mongetes negres Els fesols negres també tenen l'efecte d'embellir i nodrir la pell de les dones joves. Les mongetes negres són riques en vitamines, entre les quals les vitamines E i B són les més altes. El contingut de vitamina E és de 5 a 7 vegades superior al de la carn. És ben conegut que la vitamina E és una substància molt important per mantenir la joventut i la forma física. Encara que els antics xinesos no sabien que les mongetes negres contenen molta vitamina E, van aprendre amb la pràctica que és un aliment de bellesa. Per exemple, les antigues farmacopees han registrat que les mongetes negres poden mantenir la cara jove, millorar la vista, enfosquir el cabell i fer que la pell sigui clara. 2. Sucre moreno El "Compendi de Materia Medica" registra que el sucre moreno és càlid per naturalesa i té els efectes d'eliminar l'estasi de la sang i afavorir el líquid corporal, dissipar el fred i activar la circulació sanguínia, escalfar l'estómac i enfortir la melsa i alleujar el dolor. 1. Elimina el fred i escalfa l'estómac : el sucre moreno és un sucre cru sense refinar que reté més vitamines i minerals. Beure'n un bol cada dia a l'hivern és especialment eficaç per dissipar el fred i escalfar l'estómac. 2. Anti-envelliment : el sucre moreno conté el contingut més alt de seleni, que es pot considerar l'"avantguarda" dels antioxidants. Pot retardar eficaçment l'envelliment i prevenir malalties cardiovasculars i càncer. 3. Bellesa : el sucre moreno és el millor tònic per mantenir el qi i la sang. 4. Nodrir el fetge : els homes poden nodrir el fetge bevent una mica d'aigua amb sucre moreno. La medicina tradicional xinesa creu que el sucre moreno és de naturalesa càlida i de sabor dolç pot entrar al fetge, la melsa i els meridians de l'estómac i té l'efecte de tonificar la part central i escalfar el fetge, que és el principal mitjà per produir energia humana i és responsable de la important tasca de transport d'oxigen als òrgans i músculs humans. Els homes tenen molts compromisos socials a l'exterior i estan sota una gran pressió laboral A l'hivern fred, beure una mica d'aigua amb sucre moreno no només pot dissipar el fred, reposar el qi, nodrir el fetge i protegir la melsa, sinó que també ajuda a recuperar la força física i alleujar la fatiga. 5. Nodrir el cos : Les persones grans sovint tenen fred i dèbil, tenen la pell rugosa i tenen una funció hematopoètica disminuïda. Des de la perspectiva de la medicina tradicional xinesa, el sucre moreno és càlid, de sabor dolç i entra a la melsa, té els efectes de reomplir el qi i la sang, enfortir la melsa i escalfar l'estómac, alleujar el dolor i afavorir la circulació sanguínia i eliminar l'estasi de la sang. 6. Tònic de la sang : les dones poden evitar la dismenorrea bevent una mica d'aigua amb sucre moreno durant el seu període menstrual. El calci i el magnesi que conté poden treballar junts per exercir un efecte calmant i relaxant, i l'element ferro també pot recuperar la pèrdua durant la menstruació. 7. Promoure la circulació sanguínia i eliminar l'estasi de la sang : beure aigua amb sucre morena amb moderació després del part és beneficiós per a la contracció uterina. Si teniu lòquios postpart i estasi de sang menstrual, menjar sucre moreno pot ajudar a promoure la circulació sanguínia i eliminar l'estasi de la sang. 8. Pèrdua de pes : Quan parlem del principi de pèrdua de pes del sucre moreno, primer hem de parlar de la seva matèria primera, és a dir, la canya de sucre. La canya de sucre conté una varietat d'aminoàcids essencials per al cos humà, com ara lisina, àcid màlic, àcid cítric, etc. Aquests aminoàcids poden promoure eficaçment la síntesi de proteïnes humanes i poden accelerar el metabolisme del cos, accelerant així la crema de greixos. 3. Mongetes negres i sucre Cuinar mongetes negres i sucre moreno junts té els efectes de nodrir el ronyó, dissipar el fred i alleujar el dolor, reposar el qi i enfortir la melsa, nodrir el yin i la sang, i regular l'endocrí. És adequat per tractar el dolor de cintura i genolls, marejos, fatiga, etc augmentar el sucre en sang al cos humà. Es recomana rentar les mongetes negres i posar-les en remull en aigua per beure abans d'anar a dormir a la nit. Posar-les a la màquina de llet de soja l'endemà per aixafar-les i cuinar-les és millor afegir sucre moreno. |
<<: És cert que remullar les mongetes negres amb vinagre pot nodrir els ronyons?
>>: El paper de les mongetes negres i els cogombres de mar
Sovint, la gent es pregunta quin s'ha de supl...
L'esport sempre ha estat un tema candent. No ...
Els mètodes per baixar de pes no són més que fer ...
Moltes persones no saben molt sobre la creatina q...
Algunes persones no beuen vi negre durant molt de...
Moltes persones poden sentir un dolor sord a la z...
Algunes persones sempre pensen que la diarrea i l...
Què és el lloc web de l'Institut Tecnològic de...
Després que surtin els resultats de les proves de...
Les hemorroides són una malaltia molt comuna. Es ...
Recentment, un nou estudi al Regne Unit va trobar...
Què és Cincinnati Financial? Cincinnati Financial ...
Hi ha una dita en l'antiga teoria del Feng Sh...
Què és Yahoo Malàisia? Yahoo! Malàisia és la branc...
L'eritema nodós és una malaltia inflamatòria ...