Quins són els beneficis de beure iogurt?

Quins són els beneficis de beure iogurt?

Informació sobre iogurts

El iogurt està fet de llet fresca fermentada per bacteris làctics i té un valor de pH baix. Si una dona embarassada té una reacció forta en les primeres etapes de l'embaràs i té reflux àcid, vol dir que té massa àcid estomacal i no hauria de beure iogurt en aquest moment. Tanmateix, després d'un àpat, quan hi ha menjar a l'estómac, es pot beure, però ha de ser amb moderació. Pots provar-ho, però no el beguis amb l'estómac buit.

Beneficis de beure iogurt

1. Millorar la taxa d'absorció

El iogurt és un aliment nutritiu i saludable. El iogurt no només conserva tots els nutrients de la llet fresca original, sinó que l'àcid làctic també fa que la proteïna formi quallada fina, que pot millorar la digestió i la taxa d'absorció.

2. Regular l'equilibri dels microorganismes intestinals.

Els bacteris làctics del iogurt poden inhibir la reproducció d'Escherichia coli, Shigella, etc. patògens als intestins, reduint la possibilitat d'infeccions intestinals al cos humà.

3. Fàcil de digerir i absorbir.

El iogurt és més fàcil de digerir i absorbir que la llet normal, gràcies als ingredients especials que conté, ajuda a la digestió i l'absorció en el tracte gastrointestinal. Per tant, el iogurt té certs beneficis per prevenir i tractar malalties gastrointestinals.

4. Suplement de calci.

La llet és la millor font alimentària de calci per al cos humà. La fermentació converteix part del calci de la llet en calci iònic. Per tant, el calci del iogurt és més fàcil d'absorbir pel cos humà que la llet i té una taxa d'utilització més alta.

5. Prevenir l'aparició de malalties ginecològiques.

Té un excel·lent poder bactericida. Molts experiments científics han demostrat que el iogurt pot eliminar molts patògens intestinals, com E. coli, a més, el iogurt sempre ha estat un dels remeis populars per tractar la vaginitis, i els experiments clínics han confirmat que menjar iogurt pot prevenir la infecció vaginal per Candida.

6. Millorar la immunitat humana.

Pot ajudar el cos humà a produir algunes vitamines, inhibir la reproducció de certs bacteris i augmentar la resistència a les malalties, la prevenció i la infecció.

7. Pot regular la funció gastrointestinal.

El iogurt pot inhibir la reproducció dels bacteris intestinals, regulant així la flora intestinal i millorant la resistència a les malalties del cos. Al mateix temps, el iogurt pot estimular la secreció d'àcid gàstric, millorar la funció digestiva gastrointestinal i promoure el metabolisme del cos.

Precaucions per a les dones embarassades per beure iogurt

1. Identificar la varietat

Alguns "àcids làctics" del mercat estan fets a partir de llet, sucre, àcid làctic, espècies i conservants Com que conté bacteris morts, no té els beneficis per a la salut dels bacteris vius en el iogurt.

2. Identificar la soca

Les soques de bacteris que conté el iogurt determinen el seu valor per a la salut. Les soques de bacteris bones poden fermentar completament la llet, produint així un bon sabor. Les soques de bacteris d'alta qualitat com el Bifidobacterium longum que són resistents a l'àcid gàstric, l'àcid biliar i l'oxigen poden arribar directament als intestins i exercir els seus efectes.

3. Trieu una nevera

Els bacteris làctics actius conservats deixaran de créixer en un ambient de 0 ℃ a 7 ℃, però a mesura que augmenta la temperatura ambient, els bacteris de l'àcid làctic es multiplicaran i moriran ràpidament. En aquest moment, el iogurt es converteix en un producte lacti àcid sense bacteris actius i el seu valor nutricional es reduirà considerablement. Després d'obrir, el millor és beure iogurt en 2 hores.

4. No escalfar

Si els probiòtics actius del iogurt s'escalfen o es dilueixen amb aigua bullint, moriran en gran nombre, no només desapareixerà el sabor únic, sinó que també es perdrà el valor nutricional. A l'estiu, el millor és comprar-lo i beure-lo immediatament.

5. No beu iogurt amb l'estómac buit

Beure iogurt amb l'estómac buit debilitarà els seus beneficis per a la salut. Beure iogurt després dels àpats pot ajudar a la motilitat gastrointestinal, resistir els bacteris nocius, millorar l'entorn gastrointestinal i mantenir la salut intestinal.

6. Esbandida la boca amb aigua bullida després de beure iogurt.

Per als nens, si no s'esbandeixen la boca després de beure iogurt, algunes soques de bacteris del iogurt i la certa acidesa que conté són especialment propensos a causar càries dental.

7. No prenguis medicaments amb iogurt.

En particular, no prengui antibiòtics com el cloramfenicol, l'eritromicina i les sulfonamides amb iogurt, així com alguns fàrmacs per tractar la diarrea, perquè aquests fàrmacs també destruiran o mataran els bacteris làctics del iogurt.


<<:  Com fer una màscara de iogurt, quins són els beneficis de la màscara de iogurt

>>:  Es pot escalfar el iogurt a l'hivern?

Recomanar articles

Quins són els símptomes de la rinitis crònica?

Els símptomes de la rinitis crònica s'han de ...

Què passa amb Petrol4Less? Comentaris i informació del lloc web de Petrol4Less

Què és Petrol4Less? Petrol4Less és un proveïdor de...

Quines són les causes dels marejos cervicals?

Molts dels nostres amics han experimentat marejos...

Com tractar la clamídia positivament i a quins problemes s'ha de prestar atenció

La clamídia és un patògen microbià perillós per a...

On és el millor lloc per tractar la malaltia reumatoide?

Actualment, el nombre d'hospitals que tracten...

La prevenció del càncer comença amb aquestes coses

El càncer no es produeix durant la nit, segons le...

Què és la teràpia dirigida?

Amb el ràpid desenvolupament de la societat i la ...

Com desfer-se de la neuràlgia?

El mal de cap és un símptoma de malaltia molt com...

Què passa si menges massa MSG sis efectes nocius?

El MSG és un condiment que s'utilitza en gran...

Com superar la procrastinació laboral

La procrastinació laboral és un problema comú ent...

Introducció al tractament de la tuberculosi renal

La tuberculosi renal és una malaltia de tuberculo...