Es pot escalfar el iogurt a l'hivern?

Es pot escalfar el iogurt a l'hivern?

Els àcids orgànics del iogurt poden millorar eficaçment l'entorn microbià intestinal, matar patògens nocius i prevenir l'envelliment corporal. La fermentació dels bacteris làctics als intestins pot dificultar la descomposició de proteïnes i la producció de toxines per substàncies corruptes, i pot retardar l'envelliment humà i tenir efectes anticancerígens i de prevenció del càncer. El calci, potassi, zinc, magnesi, metionina, vitamines, enzims i altres substàncies biològicament actives del iogurt també tenen moltes funcions com ara reduir la pressió arterial, prevenir l'ictus cerebral i inhibir l'augment del colesterol. Per tant, el iogurt és estimat per moltes persones pel seu sabor únic i els seus beneficis per a la salut. Però a mesura que s'acosta l'hivern i el temps es va fent més fred, el iogurt fred sempre fa que l'estómac sigui incòmode, doncs, és possible escalfar el iogurt?

Es pot escalfar el iogurt?

De fet, el iogurt es pot beure després d'haver estat escalfat. La raó per la qual la gent diu que el iogurt no s'ha d'escalfar és perquè els preocupa matar els bacteris làctics més valuosos del iogurt. Si la temperatura és massa alta durant la cocció al vapor o la cocció, es matarà un gran nombre de bacteris làctics actius, les propietats físiques canviaran, es produirà la separació i la precipitació, el gust i la sensació de boca desapareixeran i el seu valor nutricional i funció de salut es reduiran. Si només s'escalfa el iogurt, els bacteris làctics del iogurt no es mataran, en canvi, augmentarà l'activitat dels bacteris làctics i els seus efectes únics per a la salut seran més grans.

Tanmateix, l'escalfament del iogurt hauria de ser limitat i condicionat. La inoculació de iogurt es realitza refredant immediatament la llet esterilitzada a uns 45 °C. Quan s'utilitza un agent de fermentació mixt de Lactobacillus bulgaricus i Streptococcus thermophilus, la temperatura es manté entre 41 °C i 42 °C, el temps d'incubació és de 2,5 a 4,0 hores (2% a 4% de la quantitat d'inoculació) i la fermentació s'acaba quan s'arriba a un estat de coagulació. El iogurt coagulat fermentat s'ha de traslladar immediatament a un magatzem en fred a 0 ℃ ~ 4 ℃ per inhibir ràpidament el creixement de bacteris làctics per evitar la fermentació continuada i l'augment de l'acidesa.

Generalment, el iogurt que compreu es refrigera i no s'ha de consumir directament a l'hivern. Podeu posar el iogurt en aigua tèbia a uns 45 ℃ i escalfar-lo lentament, sacsejant-lo a mesura que s'escalfa, el podeu beure.

<<:  Quins són els beneficis de beure iogurt?

>>:  L'eficàcia de les rodanxes d'arç remullats amb aigua, els beneficis de beure llesques de lledoner remullades amb aigua

Recomanar articles

Puc fer una anàlisi de sang a la tarda?

L'anàlisi de sang de rutina és un element rut...

Com reparar les cicatrius als llavis

Les cicatrius tenen un impacte molt negatiu en l&...

Consells per treure la bàscula del vàter

Les persones que tenen vàters a casa trobaran que...

Quin és el millor aliment per menjar quan l'hormona tiroïdal és alta?

No és una cosa bona per a les persones quan l'...

Quines són les receptes del vi de formigues negres?

Les formigues negres es poden utilitzar com a med...

Com curar la neurastènia?

La neurastènia és actualment una malaltia relativ...

Necessites blanquejar bolets per farcir?

Els bolets shiitake tenen un valor nutritiu relat...

Què tal Blau? Azul Brazilian Airlines_Azul Comentaris i informació del lloc web

Azul Brazilian Airlines_Quin és el lloc web de Azu...

Quins mètodes es poden utilitzar per regular la motilitat gàstrica insuficient?

La motilitat gàstrica insuficient és una malaltia...

Què és la pressió arterial sistòlica?

L'anomenada pressió arterial sistòlica es ref...

Quin és el mètode per beure vi negre?

El vi negre és en realitat una manifestació d'...

Com tractar la gastritis superficial?

La malaltia gàstrica és una malaltia crònica en g...