Tot i que menjar carn de gos durant el solstici d'hivern és nutritiu, pot tenir l'efecte contrari si no tens cura de com combinar-la amb altres aliments. 1. La carn de gos és incompatible amb la síndria i la carbassa Com que la carn de gos té un gust dolç i calent, mentre que la síndria és de naturalesa freda i és un aliment cru i fred, menjar-la no només redueix molt l'efecte d'escalfament de la carn de moltó, sinó que també perjudica la melsa i l'estómac. La carbassa, per contra, és un aliment calent Si es menja junts, és molt fàcil posar-se "calent". 2. La carn de gos i el te són incompatiblesLa carn de gos és rica en proteïnes, mentre que el te conté molt àcid tànic. Si beu te immediatament després de menjar carn de gos, l'àcid tànic del te es combinarà amb la proteïna de la carn del gos per formar proteïnes d'àcid tànic. Aquesta substància té un efecte astringent, que pot debilitar el peristaltisme intestinal i provocar restrenyiment. Les substàncies tòxiques i els carcinògens produïts pel metabolisme s'absorbiran de manera passiva a l'intestí, cosa que no és bo per a la salut. 3. No és apte per menjar amb carpes Les reaccions bioquímiques entre ambdós són extremadament complexes i poden produir substàncies nocives per al cos humà. 4. El pokeweed i la carn de gos són incompatibles La carn de gos és de naturalesa àcida i càlida, i té les funcions de vigoritzar el qi i enfortir el yang, nodrir l'estómac i enfortir el cos; Shanglu és amarg i fred. La naturalesa, el gust i les funcions de Pyrola i la carn de gos són incompatibles, per la qual cosa els que fan servir Pyrola haurien d'evitar la carn de gos. 5. La carn de gos i l'all són incompatibles La carn de gos és de naturalesa calenta, mentre que l'all és picant, càlid i irritant, mentre que l'all es fumiga, augmentarà el foc i perjudicarà fàcilment les persones amb una constitució calenta i yang. L'all és picant, càlid i lleugerament tòxic. Escalfa el mig, alleuja els gasos, mata els bacteris i ajuda a la digestió. L'all fresc conté alliina, un aminoàcid que conté sofre. Es descompone en alicina per l'alliinasa, que té un efecte bactericida i pot estimular la mucosa gastrointestinal, provocant un augment del suc gàstric i una millora del peristaltisme. 6. La carn de gos i el vinagre són incompatibles Com que el vinagre agre té un efecte astringent i no és propici per al creixement de l'energia yang al cos, menjar-lo amb carn de gos reduirà considerablement el seu efecte d'escalfament i tònic. |
<<: Com saber si el niu d'ocell és autèntic? Mirar, tocar, remullar, olorar
La calor freda és un fred d'estiu, si no t...
De fet, molts dels nostres amics pateixen la caig...
Què és la xarxa d'informació polonesa xinesa? ...
A la vida real, l'hormona estimulant de la ti...
Per evitar cops de calor i refrescar-se a l'e...
Què és el lloc web de Merrill Lynch? Merrill Lynch...
Crec que tothom ha sentit parlar de maca, de fet,...
És ben sabut que els ronyons de corder tenen un v...
La llimona és una fruita amb un valor nutritiu re...
De fet, a la vida, sobretot a la primavera i l...
És molt habitual esquinçar-se el turmell en la no...
El peu d'atleta no és una malaltia rara en la...
Els fongs són generalment més freqüents a la Xina...
El ritme de la vida social és molt ràpid avui en ...
Com tots sabem, la vacunació també serveix per pr...