Si pateix un nivell alt de sucre en la sang, el tractament se centra en l'alimentació, evitant menjar en excés i reduir la ingesta de lípids i sucres La fruita també és un aliment que redueix el sucre en la sang, però per als pacients amb sucre en la sang, han de ser selectius a l'hora de menjar fruita, i prestar especial atenció a no consumir massa fruita amb nivells elevats de fructosa. A continuació, us presentem algunes fruites que poden reduir el sucre en sang elevat. Fruites que redueixen el sucre en sang 1. Aranja. L'índex glucèmic és de 25. Els préssecs frescos tenen un índex glucèmic de 28. Els plàtans verds tenen un índex glucèmic de 30. 2. Poma. L'índex glucèmic és de 36. Les peres tenen un índex glucèmic de 36. Els cítrics tenen un índex glucèmic de 43. 3. Plàtans madurs. L'índex glucèmic és 52. El kiwi té un índex glucèmic de 52. La síndria té un índex glucèmic de 72. 4. Kiwi. De naturalesa dolça, àcida i freda. Entra als meridians del fetge, la vesícula biliar, l'estómac i els pulmons. Té els efectes de regular el qi mitjà i regular, afavorir el líquid corporal i humitejar la sequedat, alleujar la febre i alleujar la inquietud i alleujar l'estrangúria. És adequat per a pacients amb distensió abdominal, inquietud i diabetis tipus febre, i és especialment adequat per a persones amb icterícia. Les fruites són aliments que mengem amb freqüència a la nostra vida diària, però les fruites que redueixen els nivells de sucre en la sang són de gran importància i importància per als pacients. Aquestes fruites que redueixen els nivells de sucre en la sang són la millor opció per als pacients. Aliments que redueixen el sucre en sang
1. Ceba: És de naturalesa picant i càlida, dolça, blanca i tendra, i és una verdura preferida entre la gent. Les cebes no només contenen substàncies que estimulen la síntesi i la secreció d'insulina i tenen un efecte terapèutic auxiliar sobre la diabetis, sinó que també la prostaglandina A i la tiamina que contenen poden dilatar els vasos sanguinis, regular els lípids sanguinis i prevenir l'arteriosclerosi. Per tant, és més adequat per a persones amb diabetis i dislipèmia.
2. Carbassa: dolça, càlida i no tòxica, té l'efecte de nodrir el mig i reposar el qi. La carbassa conté fructosa que pot inhibir l'absorció de glucosa. Pot combinar-se amb l'excés de colesterol en el cos humà, evitant així el colesterol alt i prevenint l'arteriosclerosi. La investigació mèdica moderna demostra que la carbassa també conté moltes substàncies beneficioses per al cos humà, com ara l'adenina, el pentosà, el manitol, etc., i poden afavorir la secreció d'insulina. Els pacients diabètics poden millorar els seus símptomes menjant 100 grams de carbassa cuita cada dia. 3. Meló amarg: És de naturalesa amarga i freda, de textura tendra i ric en diversos nutrients, especialment en vitamina C, que ocupa el primer lloc entre tots els melons. Els estudis farmacològics han descobert que les saponines del meló amarg que conté el meló amarg tenen un efecte reductor del sucre en sang molt evident. No només tenen efectes semblants a la insulina (d'aquí el nom "insulina vegetal"), sinó que també tenen la funció d'estimular l'alliberament d'insulina. Algunes persones han intentat utilitzar preparats de saponina de meló amarg per via oral per tractar la diabetis tipus 2, i la taxa efectiva total pot arribar al 78,3%. Per tant, si un pacient diabètic utilitza una carabassa amarga, l'obre, en treu la polpa, la renta, la talla, la bull a l'aigua i la pren d'1 a 2 vegades al dia, ajudarà a controlar el sucre en sang. 4. Espinacs: de naturalesa dolça i freda, calma la set i humiteja la sequedat, entra als meridians pulmonars i estomacals. Té els efectes d'humitejar la sequedat i eliminar la calor, reduir el qi i regular el mig i regular la sang. És adequat per a la diabetis mellitus amb símptomes de plenitud toràcica i distensió abdominal. Els espinacs contenen molt àcid oxàlic Quan es cuina amb aliments rics en calci, és fàcil de formar oxalat de calci, que no és propici per a l'absorció humana i també té efectes adversos a l'estómac i els intestins. És la millor verdura per ajudar a tractar la set i beure diabètica. 5. Cogombre: És dolç i fresc per naturalesa, dolç i cruixent, i té l'efecte d'eliminar la calor i apagar la set. Les investigacions farmacològiques modernes mostren que els cogombres contenen només un 1,6% de sucre, el que els converteix en un substitut alimentari d'ús habitual per als pacients diabètics. Els pacients també poden obtenir vitamina C, carotè, cel·lulosa i minerals. L'àcid succínic contingut en cogombres pot inhibir la conversió de sucres en greix en el cos humà. Per als pacients diabètics obesos amb hipertensió, menjar 100 grams de cogombre cada dia pot ser molt beneficiós.
6. Api: dolç i fred. Pot eliminar la calor a la part inferior del cor, dispersar el qi i eliminar l'estasi de la sang. Té els efectes de reduir el sucre en la sang, els lípids a la sang i la pressió arterial. Els pacients amb diabetis i hipertensió poden consumir-lo durant molt de temps. 7. Yam: pot millorar eficaçment el sucre en la sang. Els components enganxosos del ñame també estan formats per mucina. La mucina pot embolicar altres aliments als intestins, permetent que el sucre s'absorbeixi lentament. Aquest efecte pot inhibir el fort augment del sucre en sang després dels àpats i, al mateix temps, evitar la secreció excessiva d'insulina, de manera que el sucre en sang es pot regular millor. El ñam també conté ingredients efectius com el magnesi i el zinc, que són essencials per a la secreció d'insulina, així com vitamina B1 i vitamina B2. Aquests ingredients afavoreixen el metabolisme de la glucosa a la sang. A més, el ñame conté amilasa, un enzim que digereix els hidrats de carboni, que evita que el sucre s'acumuli a la sang. 8. Taro: El més adequat per a persones que necessiten limitar les calories El taro conté ingredients efectius com mucina, magnesi, zinc, vitamina B1, etc. 9. Porro: de naturalesa picant i càlid. Entra als meridians del fetge, l'estómac i els ronyons. Té els efectes de regular el mig i promoure el qi, dispersar la sang i desintoxicar, i és adequat per a pacients amb hiperlipèmia, malaltia coronària i diabetis.
10. Tremella: És de naturalesa dolça i suau, i té els efectes de nodrir el yin i regular la sequedat, afavorir la producció de líquids i nodrir l'estómac No només és rica en nutrients, sinó que també és coneguda com la "perla entre els fongs". Tremella té baixes calories i és rica en fibra dietètica. Pot ajudar els pacients diabètics a frenar l'augment del sucre en la sang. En els darrers anys, els estudis han informat que Tremella fuciformis conté una gran quantitat de polisacàrids Tremella fuciformis, que tenen un efecte sobre l'activitat hipoglucèmica de la insulina. Els experiments amb animals han demostrat que els polisacàrids Tremella poden allargar la durada de l'acció de la insulina en animals de 3 a 4 hores a 8 a 12 hores. Per tant, els pacients diabètics haurien de menjar Tremella fuciformis regularment. Ús: 15-20 g de Tremella, estofat fins que estigui suau, prendre un cop al dia. |
<<: Precaucions per a l'esquí, sis coses a les quals cal prestar atenció quan esquia
>>: Què menjar després de beure? El raïm fresc pot prevenir eficaçment l'embriaguesa
Què és Blogs By Fans? Blogs By Fans és un bloc d...
Com diu la dita, "després dels àpats", ...
La pell al voltant dels ulls és la part més impor...
Quina és la pàgina web del Marsella Football Club?...
Els moniatos tenen molts beneficis per al cos hum...
La tos és un símptoma comú de les malalties pulmo...
Una de les causes més importants de les malalties...
La vagina és una part important del cos femení, i...
Quina és la pàgina web de Fiat Chrysler Automobile...
L'èczema és una malaltia de la pell relativam...
Alguns amics han experimentat l'aparició de p...
Què és la biblioteca en línia australiana? La Bibl...
La medicina tradicional xinesa és l'art mèdic...
A continuació introduirem alguns coneixements pro...
Les malalties al·lèrgiques causen una gran angoix...