La llet de soja és rica en proteïnes vegetals, fosfolípids, vitamines B1, B2, niacina i minerals com el ferro i el calci. En particular, el contingut de calci és més ric que el de qualsevol altra llet. La llet de soja és un aliment ideal per prevenir i tractar malalties com la hiperlipèmia, la hipertensió i l'arteriosclerosi. Beure més llet de soja fresca pot prevenir la malaltia d'Alzheimer i prevenir i tractar l'asma. La llet de soja és més eficaç que la llet en el condicionament de pacients amb anèmia. Beure llet de soja calenta com a suplement de proteïnes vegetals pot millorar la resistència a les malalties de les persones, regular el sistema endocrí de dones de mitjana edat i edat avançada, alleujar i millorar els símptomes de la menopausa, retardar l'envelliment, reduir l'aparició d'acne facial i grans en dones joves, fer que la pell blanquegui i humitat. 1. Enforteix el cos: cada 100 grams de llet de soja conté 4,5 grams de proteïna (aliment proteic), 1,8 grams de greix, 1,5 grams d'hidrats de carboni, 4,5 grams de fòsfor, 2,5 grams de ferro (aliments de ferro), 2,5 grams de calci (aliments molt beneficiosos, ribovina, etc.) el cos. 2. Prevenir i tractar la diabetis (aliment diabètic): la llet de soja conté molta cel·lulosa (aliment de cel·lulosa), que pot prevenir eficaçment l'absorció excessiva de sucre i reduir el contingut de sucre, evitant així la diabetis. És un aliment essencial per als pacients diabètics en la vida diària. 3. Prevenció i tractament de la hipertensió arterial (aliments per a la pressió arterial): l'estigmasterol, el potassi i el magnesi que conté la llet de soja són potents substàncies antisals i de sodi. El sodi és una de les principals causes de l'aparició i recurrència de la hipertensió si es pot controlar adequadament la quantitat de sodi del cos, pot prevenir i tractar la hipertensió. 4. Prevenció i tractament de les malalties coronàries: els fitoesterols, potassi, magnesi i calci continguts a la llet de soja poden millorar l'excitació dels vasos cardiovasculars, millorar la nutrició cardiovascular, reduir el colesterol, afavorir el flux sanguini i prevenir l'espasme vascular. Si pots insistir a beure un bol de llet de soja cada dia, la taxa de recurrència de la malaltia coronària es pot reduir en un 50%. 5. Prevenir i tractar l'ictus cerebral: el magnesi i el calci continguts a la llet de soja poden reduir significativament els lípids de la sang cerebral, millorar el flux sanguini cerebral i, per tant, prevenir eficaçment l'aparició d'infart cerebral i hemorràgia cerebral. La lecitina (aliment de lecitina) que conté la llet de soja també pot reduir la mort de les cèl·lules cerebrals i millorar la funció cerebral. 6. Prevenció i tractament del càncer (aliment contra el càncer): la proteïna, el seleni, el molibdè, etc. de la llet de soja tenen una forta capacitat anticancerígena i curativa, especialment per al càncer gàstric, el càncer intestinal i el càncer de mama. Segons una enquesta, les persones que no beuen llet de soja tenen un 50% més de possibilitats de desenvolupar càncer que les que beuen llet de soja regularment. 7. Prevenir i tractar la bronquitis: el metilaminoàcid contingut en la llet de soja pot prevenir l'espasme de la bronquitis muscular llisa, reduint i alleujant així els atacs de bronquitis. 8. Prevenir l'envelliment: El seleni, la vitamina E i C continguts en la llet de soja tenen una gran funció antioxidant, que pot fer que les cèl·lules del cos humà "rejovenin", especialment les cèl·lules cerebrals. 9. Prevenir i tractar la demència senil . Prevenir la sida, el restrenyiment (aliments per al restrenyiment), l'obesitat, etc. Persones que no haurien de beure llet de soja 1. Els pacients amb gastritis aguda i gastritis superficial crònica no haurien de menjar productes de soja per evitar estimular la secreció excessiva d'àcid gàstric, agreujar la condició o provocar inflor gastrointestinal. 2. Els fesols contenen una certa quantitat d'oligosacàrids, que poden causar símptomes com eructes, sorolls intestinals i inflor abdominal, de manera que els amics amb úlceres gàstriques haurien de menjar menys. Els pacients amb gastritis i insuficiència renal necessiten una dieta baixa en proteïnes, però els fesols i els seus productes són rics en proteïnes i els seus metabòlits augmentaran la càrrega sobre els ronyons, per la qual cosa s'han d'evitar. 3. L'oxalat dels fesols pot combinar-se amb el calci als ronyons, formant fàcilment pedres, cosa que agreujarà els símptomes dels càlculs renals. Per tant, els pacients amb càlculs renals no haurien de menjar fesols. 4. La gota és una malaltia causada per un trastorn del metabolisme de les purines. La soja és rica en purina, que és una substància hidròfila, per tant, després que la soja es trobi en polpa, el contingut de purina és diverses vegades més gran que altres productes de soja. Per tant, la llet de soja no és adequada per als pacients amb gota. |
<<: Les 10 maneres més efectives de perdre pes, relaxa't amb el te oolong
>>: Set situacions en què no és adequat beure llet de soja.
Què és Pioneer Natural Resources? Pioneer Natural ...
Gold Vita és un suplement nutricional ric en dive...
La pèrdua severa del cabell és, de fet, el més an...
De fet, el líquid rentavaixelles no només es pot ...
Què és el lloc web de la Societat de Dret Mercanti...
El col·lagen humà és un suplement nutricional que...
El son és un comportament espontani del cos humà ...
Què és Browns Fashion Boutique? Browns és una boti...
Ara la temperatura baixa dia a dia, i el vent és ...
Què és el lloc web dels Museus Vaticans? Els Museu...
Amb la disponibilitat de diverses fruites fresque...
Els olis essencials d'aromateràpia inclouen u...
La comunitat mèdica ha descobert un component ano...
La fractura és la ruptura d'ossos humans caus...
Una mala absorció gastrointestinal no només afect...