Quins són els conservants naturals?

Quins són els conservants naturals?

Sabem que si els conservants artificials s'utilitzen dins d'un cert interval, no causaran gaire dany al cos humà. No obstant això, si s'utilitzen en excés, aquests danys poden ser molt greus.

Els conservants que s'utilitzen actualment en diversos aliments són generalment conservants artificials, si s'utilitzen en excés, definitivament seran perjudicials per al cos humà.

En els darrers anys, la gent ha començat a extreure ingredients actius d'espècies com l'all, el gingebre, els claus, la canyella, la nou moscada i el ñame. Aquestes espècies tenen efectes antibacterians naturals. Per exemple, els extractes d'espècies que fan servir l'alcohol com a dissolvent tenen forts efectes antibacterians sobre una varietat de bacteris.

1. Extracte d'all

L'all conté alliina, al·licina i allinovina, entre les quals l'al·licina i l'allinovina són els principals components antibacterians de l'all. L'eficàcia antibacteriana d'aquest últim és del 50% de la primera. El mecanisme antibacterià de l'al·licina pot ser que l'àtom d'oxigen de la seva molècula es combina amb la cisteïna dels bacteris per evitar que es converteixi en cisteïna, afectant així les importants reaccions redox dels bacteris.

2. Extracte de fulla de perilla

El destil·lat de fulla de perilla té un efecte antibacterià d'ampli espectre. Els principals ingredients actius són l'aldehid de perilla i el citral. Té efectes inhibidors evidents sobre Staphylococcus aureus, Streptococcus B, Corynebacterium diphtheriae, Anthracis, Pseudomonas aeruginosa, Bacillus Perilla obtilios, etc. s i llevats.

3. Extracte de Forsythia suspensa

L'extracte de Forsythia té efectes inhibidors sobre una varietat de bacteris Gram positius i Gram negatius i pot allargar eficaçment la vida útil dels aliments. El seu component antibacterià és principalment el fenol de Forsythia.

4. Pectina

Els productes de descomposició de la pectina també tenen efectes antibacterians en ambients àcids, principalment l'àcid poligalacturònic i l'àcid galacturònic amb un grau mitjà de polimerització de 3 a 5. La seva activitat antibacteriana es veu afectada pel pH hamburgueses, sopes de fideus, pastissos de crema i kimchi.

Es pot dir que l'aplicació d'aquests conservants naturals ha portat bones notícies a la gent. Espero que tothom pugui menjar menys aliments que contenen conservants artificials a la vida diària, intenteu utilitzar els conservants naturals anteriors tant com sigui possible per garantir que la salut humana no es vegi afectada.

<<:  Quines són les funcions de la vitamina C? Prevenir les infeccions respiratòries i els refredats

>>:  La depressió somrient és més perjudicial que la depressió normal Com evitar la depressió somrient?

Recomanar articles

Com fer la salsa transparent en pa de fil de carn

El pa de carn és un tipus de pa que agrada menjar...

L'esmalt d'ungles és perjudicial per al cos?

Ara, la indústria de les ungles és cada cop més p...

Què tal Time Warner? Revisions de Time Warner i informació del lloc web

Què és Time Warner? Time Warner Inc. és un gegant ...

Què tal la bicicleta Orbed? Revisió de la bicicleta Orbed i informació del lloc web

Què és Orbed Bicycles? Orbed és líder en la indúst...

Quins són els efectes de la crema d'aciclovir

A les nostres vides, tenim alguns problemes de sa...

Causes de les taques als llavis

Tenir la cara neta és el somni de moltes amigues,...

Com eliminar els punts negres facials més ràpidament

Els amics que estimen la bellesa no volen tenir p...

Com rentar un jersei de llana

En el passat, la Xina, quan no hi havia màquines ...

Es pot curar l'esquizofrènia?

Sempre hi ha moltes malalties complicades en la s...

Com triar l'arròs amb seguretat

La seguretat alimentària s'ha convertit en un...

Quines són les proves per a l'aterosclerosi?

L'aterosclerosi és molt freqüent en la pràcti...

Què passa amb Jawbone? Revisions de Jawbone i informació del lloc web

Què és Jawbone? Jawbone és una empresa tecnològica...

Efectes, funcions i mètodes de menjar sucre de roca

La matèria primera del sucre de roca és el sucre ...