Quins són els conservants naturals?

Quins són els conservants naturals?

Sabem que si els conservants artificials s'utilitzen dins d'un cert interval, no causaran gaire dany al cos humà. No obstant això, si s'utilitzen en excés, aquests danys poden ser molt greus.

Els conservants que s'utilitzen actualment en diversos aliments són generalment conservants artificials, si s'utilitzen en excés, definitivament seran perjudicials per al cos humà.

En els darrers anys, la gent ha començat a extreure ingredients actius d'espècies com l'all, el gingebre, els claus, la canyella, la nou moscada i el ñame. Aquestes espècies tenen efectes antibacterians naturals. Per exemple, els extractes d'espècies que fan servir l'alcohol com a dissolvent tenen forts efectes antibacterians sobre una varietat de bacteris.

1. Extracte d'all

L'all conté alliina, al·licina i allinovina, entre les quals l'al·licina i l'allinovina són els principals components antibacterians de l'all. L'eficàcia antibacteriana d'aquest últim és del 50% de la primera. El mecanisme antibacterià de l'al·licina pot ser que l'àtom d'oxigen de la seva molècula es combina amb la cisteïna dels bacteris per evitar que es converteixi en cisteïna, afectant així les importants reaccions redox dels bacteris.

2. Extracte de fulla de perilla

El destil·lat de fulla de perilla té un efecte antibacterià d'ampli espectre. Els principals ingredients actius són l'aldehid de perilla i el citral. Té efectes inhibidors evidents sobre Staphylococcus aureus, Streptococcus B, Corynebacterium diphtheriae, Anthracis, Pseudomonas aeruginosa, Bacillus Perilla obtilios, etc. s i llevats.

3. Extracte de Forsythia suspensa

L'extracte de Forsythia té efectes inhibidors sobre una varietat de bacteris Gram positius i Gram negatius i pot allargar eficaçment la vida útil dels aliments. El seu component antibacterià és principalment el fenol de Forsythia.

4. Pectina

Els productes de descomposició de la pectina també tenen efectes antibacterians en ambients àcids, principalment l'àcid poligalacturònic i l'àcid galacturònic amb un grau mitjà de polimerització de 3 a 5. La seva activitat antibacteriana es veu afectada pel pH hamburgueses, sopes de fideus, pastissos de crema i kimchi.

Es pot dir que l'aplicació d'aquests conservants naturals ha portat bones notícies a la gent. Espero que tothom pugui menjar menys aliments que contenen conservants artificials a la vida diària, intenteu utilitzar els conservants naturals anteriors tant com sigui possible per garantir que la salut humana no es vegi afectada.

<<:  Quines són les funcions de la vitamina C? Prevenir les infeccions respiratòries i els refredats

>>:  La depressió somrient és més perjudicial que la depressió normal Com evitar la depressió somrient?

Recomanar articles

Quins són els desavantatges del massatge?

Amb el progrés de la societat i la millora dels n...

Puc beure aigua gelada si tinc diarrea?

Cada vegada que bec aigua amb gel, tinc diarrea A...

Quins són els símptomes dels càlculs de fang a la vesícula biliar?

Els càlculs semblants a la vesícula biliar són un...

Què fer si el teu cabell és de mala qualitat

La qualitat del cabell cada cop empitjora, de fet...

Quines són les maneres de deixar de fumar?

Tots sabem que fumar és perjudicial per a la salu...

Què tal Telstra? Comentaris i informació del lloc web de Telstra Australia

Què és el lloc web de Telstra? Telstra és una asso...

Quins són els desavantatges de dormir amb els llums encesos?

A la vida, a algunes persones els agrada encendre...

Què causa el dolor a la cara interna del vedell?

El dolor és un símptoma que pot aparèixer en múlt...

Què és la síndrome d'anticossos antifosfolípids

Hi ha diverses malalties a la vida, algunes de le...

Manteniment de la jaqueta de pell

Les jaquetes de cuir estan fetes de diverses pell...

Quins són els perills dels gots de plàstic per al cos humà

El plàstic és un material indispensable a les nos...