Sabem que si els conservants artificials s'utilitzen dins d'un cert interval, no causaran gaire dany al cos humà. No obstant això, si s'utilitzen en excés, aquests danys poden ser molt greus. Els conservants que s'utilitzen actualment en diversos aliments són generalment conservants artificials, si s'utilitzen en excés, definitivament seran perjudicials per al cos humà. En els darrers anys, la gent ha començat a extreure ingredients actius d'espècies com l'all, el gingebre, els claus, la canyella, la nou moscada i el ñame. Aquestes espècies tenen efectes antibacterians naturals. Per exemple, els extractes d'espècies que fan servir l'alcohol com a dissolvent tenen forts efectes antibacterians sobre una varietat de bacteris. 1. Extracte d'all L'all conté alliina, al·licina i allinovina, entre les quals l'al·licina i l'allinovina són els principals components antibacterians de l'all. L'eficàcia antibacteriana d'aquest últim és del 50% de la primera. El mecanisme antibacterià de l'al·licina pot ser que l'àtom d'oxigen de la seva molècula es combina amb la cisteïna dels bacteris per evitar que es converteixi en cisteïna, afectant així les importants reaccions redox dels bacteris. 2. Extracte de fulla de perilla El destil·lat de fulla de perilla té un efecte antibacterià d'ampli espectre. Els principals ingredients actius són l'aldehid de perilla i el citral. Té efectes inhibidors evidents sobre Staphylococcus aureus, Streptococcus B, Corynebacterium diphtheriae, Anthracis, Pseudomonas aeruginosa, Bacillus Perilla obtilios, etc. s i llevats. 3. Extracte de Forsythia suspensa L'extracte de Forsythia té efectes inhibidors sobre una varietat de bacteris Gram positius i Gram negatius i pot allargar eficaçment la vida útil dels aliments. El seu component antibacterià és principalment el fenol de Forsythia. 4. Pectina Els productes de descomposició de la pectina també tenen efectes antibacterians en ambients àcids, principalment l'àcid poligalacturònic i l'àcid galacturònic amb un grau mitjà de polimerització de 3 a 5. La seva activitat antibacteriana es veu afectada pel pH hamburgueses, sopes de fideus, pastissos de crema i kimchi. Es pot dir que l'aplicació d'aquests conservants naturals ha portat bones notícies a la gent. Espero que tothom pugui menjar menys aliments que contenen conservants artificials a la vida diària, intenteu utilitzar els conservants naturals anteriors tant com sigui possible per garantir que la salut humana no es vegi afectada. |
<<: Quines són les funcions de la vitamina C? Prevenir les infeccions respiratòries i els refredats
Les butllofes a la gola és un símptoma comú, que ...
La gent moderna presta cada cop més atenció a la ...
El vitiligo ja no és infreqüent a la nostra vida....
Quin és el lloc web de Llar per a estudiants xines...
Què és la comunitat Yihua? La Comunitat Itàlia-Xin...
Quina és la pàgina web de l'Ecole Nationale Su...
Què és el lloc web dels Chicago Bulls? Els Chicago...
Tots sabem que la llet és una bona beguda i no po...
La periartritis de l'espatlla pot no causar g...
Grup Saab_Què és el lloc web de Saab? Saab AB és u...
Els productes per a la cura de la pell són produc...
Avui en dia, cada cop són més les persones que es...
L'activitat de la fosfatasa alcalina dels neu...
Què és Brusheezy? Brusheezy és un lloc de recollid...
Potser no heu sentit parlar del terme psicosi par...