L'estasi de la sang és l'assassí invisible de la vida Menja 10 tipus d'aliments per afavorir la circulació de la sang i eliminar l'estasi de la sang.

L'estasi de la sang és l'assassí invisible de la vida Menja 10 tipus d'aliments per afavorir la circulació de la sang i eliminar l'estasi de la sang.

El cos d'una persona només pot estar sa quan la seva sang flueix sense problemes, igual que el fang del riu o la gent que s'escriu, la qual cosa provocarà un bloqueig de la sang i evitarà que flueixi amb normalitat. El mateix passa amb la sang. per afavorir la circulació sanguínia i eliminar l'estasi de la sang a temps. Els 10 tipus d'aliments següents tenen l'efecte de promoure la circulació sanguínia i eliminar l'estasi de la sang, cosa que pot garantir una circulació sanguínia normal i reduir l'aparició de malalties.

L'estasi de la sang al cos sovint es manifesta com un dolor en una part específica del cos, que es fixa i es caracteritza principalment per un dolor punxant. Els principals símptomes són mal de cap, marejos, insomni, dolor toràcic, opressió toràcica, refredat, entumiment i dolor a les extremitats i dismenorrea; Els signes físics inclouen una pell fosca i sense brillantor; la pell seca, rugosa i amb picor i dolor que no es pot alleujar durant molt de temps; Per a les persones amb constitució d'estasi de sang, haurien de prestar-hi atenció el més aviat possible. Especialment els pacients amb hipertensió, diabetis i hiperlipèmia han d'ajustar la seva dieta, augmentar l'exercici, controlar els factors de risc i prevenir el desenvolupament posterior. 10 aliments que poden alleujar-lo eficaçment.

Fong negre: té les funcions de tonificar el qi i enfortir el cos, nodrir els ronyons i l'estómac i afavorir la circulació sanguínia. Pot resistir la trombosi, reduir els lípids a la sang i resistir la peroxidació lipídica, reduint així la viscositat de la sang, suavitzant els vasos sanguinis, fent que el flux sanguini sigui suau i reduint l'aparició de malalties cardiovasculars. El fong negre també té un fort efecte d'adsorció, que és beneficiós per a l'excreció oportuna de residus metabòlics del cos.

Ceba: picant i càlida, entra als meridians pulmonars i hepàtics. La ceba té l'efecte d'escalfar el yang i activar la circulació sanguínia, i té un bon efecte reductor de lípids. La prostaglandina A continguda a la ceba és un fort vasodilatador. L'al·licina que conté pot resistir l'agregació plaquetària, reduint així la resistència vascular perifèrica i la viscositat de la sang, i reduint la pressió arterial.


Gingebre: de naturalesa càlida, de gust picant. El gingebre pot promoure la circulació sanguínia, enfortir la melsa i l'estómac, matar bacteris i desintoxicar. Els estudis han demostrat que el gingebre pot reduir el colesterol, el sucre en la sang, la viscositat de la sang, reduir l'agregació plaquetària i prevenir l'infart cardiovascular i cerebrovascular.


All: "Compendi de Materia Medica" diu que l'all "té un aroma fort que pot penetrar els cinc òrgans interns i arribar a tots els orificis..." L'all té els efectes d'inhibir l'agregació plaquetària, anticoagulació i inhibir la trombosi També pot baixar el "colesterol dolent" i augmentar el "colesterol bo".

Peixos: Tant si es tracta de peixos d'aigües profundes, de peixos de fons o d'aigua dolça, tots contenen dos àcids grassos insaturats, EPA i DHA, que poden lluitar contra la coagulació de la sang i la trombosi Per tant, menjar peix pot prevenir malalties cardiovasculars i cerebrovasculars.

Tomàquets: els tomàquets contenen molts ingredients que poden afavorir la circulació sanguínia i eliminar l'estasi de la sang. La pectina pot reduir el colesterol; els flavonoides tenen efectes anticoagulants; la substància gelatinosa groga al voltant de les llavors conté factor de tomàquet, que pot prevenir l'agregació de plaquetes, mantenir l'elasticitat de les parets dels vasos sanguinis, prevenir l'aterosclerosi i millorar la circulació sanguínia.

Arç blanc: àcid, dolç, lleugerament càlid, entra als meridians de la melsa, l'estómac i el fetge. El "Food and Materia Medica" diu que pot "dissoldre coàguls de sang, coàguls de qi i promoure la circulació sanguínia". L'arç té els efectes d'ajudar els aliments, enfortir l'estómac, afavorir el qi, activar la circulació sanguínia i alleujar l'estasi de la sang. Els flavonoides que conté poden dilatar els vasos sanguinis perifèrics, tenen un efecte antihipertensiu lent i durador i poden dilatar les artèries coronàries, reduir els lípids sanguinis i enfortir el cor.

Vinagre: Té un gust àcid i amarg, i és de naturalesa càlida. Entra als meridians del fetge i de l'estómac. Té els efectes d'afavorir la circulació sanguínia i eliminar l'estasi de la sang, digerir els aliments i eliminar l'acumulació, reduir la inflor i suavitzar les masses dures, i desintoxicar i tractar. "Bencao Qiuzhen" va dir: "El vinagre és astringent, tants llibres registren que pot dispersar l'estasi de la sang, desintoxicar, alleujar els gasos i ajudar els aliments, s'utilitza per al dolor d'estómac i abdominal, la pèrdua de gana, els vòmits de sang i les femtes amb sang causades per l'estasi de la sang". Tanmateix, les persones amb infecció externa han d'evitar menjar-ne, i no s'han de menjar amb cocos de Poria.

Vi groc: dolç, amarg, picant, càlid, entra als meridians del cor, fetge, pulmó i estómac, té els efectes de promoure la circulació sanguínia, resistir el fred i afavorir l'eficàcia dels medicaments. "Yi Lin Zong Yao" diu que "dispersa l'aigua, harmonitza la sang, promou el qi, ajuda els ronyons a vigoritzar el yang i indueix la sudoració". "Compendi de Materia Medica" diu: "El vi envellit pot harmonitzar la sang i nodrir el qi, escalfar l'estómac i allunyar el fred; el licor pot dissipar l'aire fred, assecar la humitat i la flegma i alleujar la depressió". Tanmateix, les persones amb deficiència de yin, pèrdua de sang i humitat i calor greus haurien d'evitar beure'n.

Oli de blat de moro: l'oli de blat de moro és ric en àcids grassos essencials com l'àcid linoleic i l'àcid linolènic, que tenen certs efectes auxiliars en la regulació dels lípids sanguinis, suavització dels vasos sanguinis i prevenció de la trombosi. L'oli de blat de moro és ric en vitamina E antioxidant, que també té un paper determinat en l'eliminació dels radicals lliures d'oxigen i la protecció de les cèl·lules endotelials vasculars.

<<:  6 aliments per nodrir el teu cabell de manera natural per a un cabell negre gruixut i brillant

>>:  Una cosa que queda al cos és la font de totes les malalties

Recomanar articles

Quant de temps després d'un àpat puc menjar iogurt?

La delicia del iogurt és una cosa que molts de no...

El suc d'all és eficaç per tractar la rinitis?

Molta gent utilitza suc d'all per tractar la ...

Hi ha molts símptomes de tensió del lligament lumbar

La columna lumbar és una part molt important del ...

Què causa la síndrome de Horner?

La síndrome de Horner és una malaltia ocular caus...

Com està Sofia? Revisions de Sofina i informació del lloc web

Què és la Sofina? SOFINA és la sèrie de cosmètics ...

Els tomàquets cherry provoquen calor interna Quins són els seus valors nutritius?

Els tomàquets cherry no són només verdures a la v...

5 efectes secundaris principals de la roba interior per aprimar

A la societat actual, hi ha infinites maneres de ...

La implantació sol produir-se uns dies després de la fecundació

Moltes dones que volen tenir fills, quan es prepa...

Quins són els greus perills de l'herpes zóster?

El teules és una malaltia molt greu. Hi ha molts ...

Què passa amb farfetch.com? Revisió de farfetch.com i informació del lloc web

Què és farfetch.com? farfetch.com és un lloc web d...

Es pot curar el sagnat de la mucosa nasal?

Si la mucosa nasal sagna, pot ser causada per mol...

Què hi ha de dolent amb les venes del front?

Les venes blaves són el que comunament anomenem v...