El sucre en sang elevat s'ha convertit en la malaltia més freqüent a la societat actual, especialment entre les persones de mitjana edat i la gent gran. Alguns pacients mostren un nivell elevat de sucre en la sang, mentre que alguns pacients tenen un alt nivell de sucre en la sang després dels àpats. Això es deu principalment a cinc causes principals: medicació inadequada, dosi basal insuficient, augment de la secreció d'hormones que antagonitzen la insulina a primera hora del matí, dany a les cèl·lules pancreàtiques, manca de control del sucre en sang postprandial i dieta del pacient. En primer lloc, els pacients utilitzen la medicació de manera inadequada Alguns pacients amb diabetis tipus 2 tenen obesitat i resistència a la insulina evidents, però han estat utilitzant secretagogues d'insulina d'acció prolongada, com que aquests fàrmacs triguen molt de temps a tenir efecte, no poden millorar eficaçment la secreció d'insulina en la fase inicial de la diabetis i reduir la resistència a la insulina, de manera que sovint és difícil controlar el sucre en sang postprandial. Alguns pacients utilitzen principalment insulina d'acció mitjana i llarga quan utilitzen insulina, en comptes de combinar-la amb insulina d'acció curta o ultracurta que té un inici d'acció ràpid, de manera que els seus nivells de sucre en sang després dels àpats són propensos a ser alts. En segon lloc, la dosi bàsica és insuficient i la secreció d'hormones que antagonitzen la insulina augmenta al matí. Un nombre considerable de pacients diabètics prenen medicaments per reduir la glucosa només durant el dia, inclosos els que reben insulina. Perquè l'eficàcia dels fàrmacs hipoglucèmics no pot durar fins a la segona meitat de la nit, i perquè a l'alba, per preparar-se per al treball del dia, augmenta la secreció corporal d'hormones que antagonitzen l'efecte hipoglucèmic de la insulina. Aquestes hormones poden augmentar el sucre en sang, provocant un augment significatiu del sucre en sang a primera hora del matí i després de l'esmorzar. En tercer lloc, el dany de les cèl·lules dels illots pancreàtics Atès que els pacients diabètics tenen una secreció d'insulina alterada en les primeres etapes i un pic d'insulina retardat, els seus nivells de sucre en sang solen augmentar significativament després dels àpats. En quart lloc, la manca de control del sucre en sang després dels àpats Quan es controla el sucre en sang, la majoria dels pacients solen prestar atenció només al sucre en sang en dejú i rarament controlar el sucre en sang postprandial. A causa de la manca de control del sucre en sang postprandial, rarament es prenen una sèrie de mesures per abordar el sucre en sang postprandial, com ara controlar la dieta, fer exercici o utilitzar medicaments per reduir el sucre en sang postprandial. Com a resultat, una vegada que el metge demana comprovar el sucre en la sang postprandial, la gent sovint troba que el seu sucre en sang és alarmantment elevat i la seva hemoglobina també és alarmantment elevada. En cinquè lloc, la dieta del pacient L'augment del sucre en sang postprandial és més evident després de l'esmorzar i el dinar A més del fet que la secreció d'hormones anti-insulina al matí és més gran i el fetge produeix una gran quantitat de glucosa, també pot estar relacionat amb la qualitat, la quantitat i els mètodes de cocció de l'esmorzar del pacient. A alguns pacients els agrada beure farinetes per esmorzar, ja que les farinetes s'escalfen durant molt de temps, el midó es dissol fàcilment en aigua, pot entrar en contacte amb el suc digestiu i s'absorbeix fàcilment. A més, les farinetes es troben en un estat semi-líquid i el temps de buidatge de l'estómac després de dinar és relativament curt. Per tant, menjar farinetes per esmorzar és més probable que augmenti el sucre en la sang postprandial que menjar aliments bàsics. L'anterior és la resposta a la pregunta "Què causa l'alt nivell de sucre en la sang després dels àpats?" Si us preocupa aquest problema, podeu analitzar la causa de la vostra pròpia situació i, a continuació, trobar una solució adequada per ajudar-vos a resoldre el problema en funció de la causa. |
<<: Quina és la causa del dolor al còccix?
>>: Com tractar eficaçment la calor a les palmes i plantes dels peus
Avui en dia, molts joves no es fixen en la seva d...
Què és el lloc web xinès de finestreta única? Zhon...
Per a les persones que fan exercici regularment, ...
Quina és la pàgina web del Tribunal Arbitral de l&...
La gent sovint remulla la pell de mandarina en ai...
La goma de préssec és comestible i es pot combina...
Quin és el lloc web de la Universitat d'Econom...
Les berrugues genitals són una malaltia de transm...
Sabem que el cos humà té el seu propi sistema imm...
Què és Columbia Television? CMB TV és el mitjà de ...
Saps que la funció de la "saliva" és pr...
Què és Ouituan.com? Ouituan.com és un conegut lloc...
La tuberculosi no es produeix fàcilment, però una...
Amb el progrés de la industrialització, les ciuta...
La magrana sencera és un tresor. Les llavors de l...