Si la carn de porc estofada té un gust una mica amarg, és sobretot perquè s'hi afegeix massa sal o salsa de soja, que crea aquest gust. En aquest moment, es poden prendre certes mesures correctives, com afegir una mica més d'aigua, cuinar una estona, o posar-hi verdures, preferiblement patates, i també una mica de vinagre o essència de pollastre, que pot ajudar a reduir l'amargor. Mètode 1 1. Rentar el ventre de porc amb la pell i tallar-lo a trossos de mahjong esbandida amb aigua les rodanxes de lledoner. 2. Ompliu una palangana amb aigua freda, afegiu-hi una cullerada gran de vi de cocció, poseu-hi el ventrell de porc i deixeu-ho en remull durant 15 minuts. 3. Col·loqueu la ventresca de porc remull i les rodanxes de lledoner seques en una cassola i afegiu-hi prou aigua perquè estigui almenys dos centímetres per sobre de la carn. 4. Bullir a foc fort durant 30 minuts, eliminant l'escuma de la superfície amb una cullera. 5. Posar-lo a foc lent i coure a foc lent durant una hora i mitja. (Vaig posar un drap de filtre comprat al supermercat al mig per ajudar a treure part de l'oli. Si no el tens, no el necessites.) 6. Transferir a un wok, abocar-hi una cullerada gran de salsa de soja fosca i coure a foc mitjà durant 30 minuts fins que la sopa espessi. 7. Afegiu sucre de roca. 8. Quan la salsa estigui espessa, afegiu-hi una mica de sal per ajustar el gust i, finalment, afegiu-hi oli de sèsam abans de servir. Mètode 2 pràctica 1. Rentar el ventrell de porc amb pell, tallar-lo a trossos i posar-lo a la cassola; 2. Poseu en una cassola el gingebre, el sucre de roca, la salsa de soja fosca, els bolets shiitake a rodanxes, les castanyes i la canyella; 3. Poseu una petita quantitat d'aigua a la cassola (500 grams de carn, diversos bolets i altres ingredients, poseu un bol d'aigua); 4. Porteu l'olla a ebullició a foc fort i, a continuació, deixeu-ho coure a foc lent durant 20 minuts. 5. Passats els 20 minuts, romandre al costat dels fogons, encendre una mica el foc i apagar el foc quan l'olla estigui gairebé seca. Avantatges : ràpid, fragant i satisfactori; Resum : Podeu afegir bolets, castanyes i altres ingredients segons el vostre gust, i augmentar o disminuir la quantitat de sucre de roca segons convingui. Mètode 3 Ingredients principals : 1000 grams de ventresca de porc amb pell. Ingredients : 20 cors de col. Condiment : 1000 grams d'oli vegetal (sense pèrdua), 100 grams de cervesa, 8 grams de sal, 1 gram de MSG, 1 gram de pollastre en pols, 1 gram de pebre, 10 grams de sucre, 10 grams de salsa de soja, 15 grams de gingebre, 15 grams de gingebre, 15 grams d'oli de sèsam, oli de sèsam i 6 grams cada un pebre i 10 grams de suc de vi dolç. Mètode de preparació 1. Escalfeu el ventrell de porc per treure'n els pèls restants, rasqueu-lo i renteu-lo amb aigua calenta, talleu-lo a trossos quadrats de 2,5 cm i deixeu-lo marinar amb cervesa, suc de vi dolç i salsa de soja. 2. Tritureu el gingebre, lligueu les cebes verdes amb un nus i renteu el cor de col per utilitzar-lo posteriorment. 3. Poseu l'olla a foc fort, afegiu-hi oli vegetal, i quan estigui al 70% calent, afegiu-hi el ventrell de porc i sofregiu-lo fins que estigui daurat, després traieu i escorreu l'oli. 4. Deixeu una mica d'oli a l'olla, sofregiu el sucre perquè quedi daurat, després afegiu-hi la cervesa, la salsa de soja, la canyella, el pebre sec sencer, l'anís estrellat, el gingebre, els nusos de ceba, l'aigua, la sal, el MSG i el pollastre en pols. abans de treure. 5. Afegiu-hi una mica d'oli a la paella, afegiu-hi el cor de col i sal, sofregiu-ho fins que estigui ben cuit i ben condimentat, a continuació poseu-hi el ventre de porc ben net al plat i regeix-ho amb la salsa original. Característiques : color vermell brillant, cruixent i no gras. |
<<: Consells de vida per ajudar-vos a resoldre el problema de les coses que us arriben als ulls
>>: Quina és la causa del sagnat en treure l'agulla després de l'acupuntura?
Què és Bombardier? Bombardier és un fabricant mult...
El temps encara no s'ha tornat molt fred, per...
Els efectes nocius de la cola ara es difonen àmpl...
Molts detalls de la vida estan estretament relaci...
Acaben de passar les vacances de la Festa de la P...
El niu d'ocells és un tònic preciós amb un va...
Moltes persones no saben quin tipus de mètode de ...
El virus de l'herpes tipus 1 és un virus molt...
Què és 24 Sèvres? 24 Sèvres és un lloc web de comp...
Els marejos, els tinnitus o la debilitat a les ex...
L'aterosclerosi no és desconeguda per a molte...
Els tampons no s'havien sentit a parlar mai a...
La roba feta de cotó pur és estimada per la major...
Quina és la pàgina web de l'ambaixada xinesa a...
Quan pateixen problemes de tos i asma, els pacien...