Ens agrada menjar menjar quan ens despertem, però alguns aliments poden reaccionar fàcilment amb el nostre cos. Aquesta reacció és relativament menor a la vida diària, però amb el temps provocarà danys a l'estómac i als intestins. Llavors, a quins aliments hem de prestar atenció a la nostra vida diària El caqui és un d'ells? Els caquis són rics en àcid tànic, que farà que els intestins i l'estómac segreguin una gran quantitat d'àcid gàstric, afectant la nostra funció digestiva. Hem de recordar no menjar plàtans i caquis amb l'estómac buit quan acabem de despertar-nos. Tot i que són una mena de fibra dietètica a la nostra vida diària, si es mengen en diferents moments, pot donar-se fàcilment a una varietat de resultats diferents. A més de les combinacions dietètiques habituals, també hauríem de saber més sobre quins aliments no es poden menjar amb l'estómac buit. "Les nous estan de temporada a principis de tardor, les peres estan de temporada a White Dew i els caquis es tornen vermells a Cold Dew". Els experts recorden que els caquis tenen un alt valor nutricional i són rics en nutrients com sacarosa, glucosa, fructosa, proteïnes, carotè, vitamina C, etc. Les vitamines i els sucres que hi conté són aproximadament 1-2 vegades més grans que els de les fruites normals En general, és millor no menjar-ne més d'una al dia. Els caquis tenen la funció d'eliminar la calor i la sequedat, humitejar els pulmons i resoldre la flegma, suavitzar les masses dures, calmar la set i afavorir la salivació, enfortir la melsa, tractar la disenteria i aturar el sagnat per corregir el restrenyiment i mantenir el creixement de la flora intestinal normal. També pot alleujar símptomes com la tos seca, el mal de coll i la pressió arterial alta. Per tant, el caqui és un aliment natural per a pacients amb bronquitis crònica, hipertensió, arteriosclerosi i hemorroides internes i externes. Els caquis frescos també són rics en iode. Els deliciosos caquis no es poden menjar amb l'estómac buit Això es deu al fet que els caquis contenen molts tanins, i l'estómac secretarà una gran quantitat d'àcid gàstric quan l'estómac està buit, els tanins es precipitaran i es condensaran en grumolls sota l'acció d'una gran quantitat d'àcid gàstric i romandran a l'estómac, convertint-se finalment en "caqui gàstric que no serà fàcil d'aixafar gestió, edema, erosió, úlceres de la mucosa gàstrica i fins i tot perforació gàstrica. Eviteu menjar aliments rics en proteïnes quan mengeu caquis. Quan mengeu caquis, heu d'evitar menjar altres aliments rics en proteïnes, com ara peix, gambes i crancs, perquè aquests aliments rics en proteïnes formaran "pedres de caqui gàstric" sota l'àcid tànnic dels caquis i no s'han de menjar junts. A partir d'aquest article podem saber que aliments com els caquis contenen una mica d'àcid tànic, que no només afavoreix l'àcid estomacal, sinó que també pot trencar l'absorció de proteïnes al nostre cos. Per tant, hem de recordar en el nostre dia a dia que no hem de menjar aliments que continguin àcid tànic amb l'estómac buit per evitar afectar el nostre sistema digestiu gastrointestinal i l'absorció dels nutrients dels aliments. |
<<: Preservació de la salut de Huangdi Neijing en quatre estacions
>>: Acidesa i alcalinitat de la solució
Alguns amics experimenten dolor de genoll després...
Les cicatrius d'acne no només afecten l'a...
Què és MyHeritage Home Network? MyHeritage és la x...
El formaldehid és un gas tòxic incolor i inodor. ...
A mesura que els treballadors de coll blanc s'...
Moltes persones no saben molt sobre els mètodes d...
Què és Bugs Music? Bugs és un portal de música con...
Quan la gent arriba a una certa edat, comença a e...
Moltes persones es confonen quan els seus ulls se...
Es diu que la salut és la capital de la revolució...
Bullir les fulles de nespres a l'aigua i afeg...
Les característiques facials de moltes persones e...
A més de poder detectar 1 bilió d'olors difer...
La millora de la qualitat de vida ha anat acompan...
Moltes persones estan acostumades a beure aigua a...