Com triar la jaca

Com triar la jaca

Com triar la jaca? La meva mare sap que la jaca és la fruita més gran, així que quan escollim la jaca, millor, la resposta és que no hi ha molt per triar, i no es pot resumir en una simple frase.

Hi ha diversos aspectes a tenir en compte a l'hora d'escollir la jaca En primer lloc, podem mirar el color de la jaca madura és el groc daurat, per tant, si és verd, haurem d'esperar uns dies més.

El primer pas és observar el color. La jaca a l'època madura és generalment de color daurat. Si la jaca no està completament madura, pot tenir una mica de color verd. La turquesa és el color original de la jaca. Quan arriba a la temporada de maduració, la mida es manté pràcticament inalterada i el color es tornarà daurat gradualment. No obstant això, això no vol dir que no es puguin comprar jaques que no tinguin un color daurat. També es poden comprar jaques verds, però han de ser madurs. Després de comprar-lo, deixeu-lo tres o dos dies i a poc a poc anirà madurant i es tornarà groc.

El segon pas és observar la pell. La pell de la jaca d'alta qualitat està intacta, amb moltes "ungles" o "espines" afilades, que també és la característica especial de la pell de la jaca. Hi ha algunes petites taques negres a la pell, cosa que és normal i un fenomen normal per a la jaca madura. Tanmateix, si hi ha molts d'aquests petits punts negres o tots estan connectats en una àrea negra, hauríeu d'anar amb compte. Presta atenció per veure si la zona negra està podrida. Si és així, maneja-la amb precaució.

El tercer pas és mirar la mida. Aquest pas no implica mirar la mida de la jaca. No hi ha cap referència per a la mida de les jaques, perquè varien de mida i qualsevol mida està bé. La mida que estem mirant en aquest moment fa referència a la mida de les "ungles" de l'epidermis. Les "ungles" de la pell de la jaca que encara es troba en l'etapa de creixement i desenvolupament seran més agudes perquè es troba en estat de creixement. Quan la jaca estigui madura, les "ungles" de la seva pell seran més discretes, conservadores i més suaus, però les puntes de les "ungles" generalment semblaran una mica arrugades. Això és molt important.

Pas 4: Olor. La jaca madura tindrà una fragància més forta i la pell estarà lleugerament esquerdada i la fragància serà més forta als llocs esquerdats.

Pas 5: tasteu. Després de pelar la jaca, a més d'olorar una forta fragància, veureu trossos de jaca al tall. Trieu-ne un, traieu el nucli i després podreu provar-lo. Pel que fa al gust del tast, és una qüestió d'opinió personal. Tanmateix, si trobeu que l'interior està podrit després de tallar-lo, cal anar amb compte i deixar d'utilitzar-lo si cal.

Més amunt vam presentar què és la jaca. Sabem que triar la fruita adequada és una ciència. L'article anterior ens ensenya com triar una fruita madura i deliciosa des de diversos aspectes com la mida, l'olor, l'aspecte i el color.

<<:  Millora la teva immunitat i allunya't de la subsalut

>>:  Quins són els efectes de l'oli de peix de mar profund

Recomanar articles

Què he de fer si els meus peus tenen la pell dura i gruixuda?

La pell morta és un estat metabòlic de la pell hu...

Avantatges de la cirurgia d'eliminació de quists tiroïdals

El quist de la tiroide és una malaltia molt greu,...

Com puc alleujar la sudoració de les aixelles?

A la gent li agrada suar quan fa calor, i les glà...

Què tal Safran? Revisions del grup Safran i informació del lloc web

Què és Safran Group? Safran Group és un fabricant ...

Els 38 graus es consideren febre?

Si ens mesurem la temperatura corporal, els 38 gr...

Quines són algunes maneres ràpides de tractar les venes varicoses?

Les varius són molt comunes a la nostra vida diàr...

Quins són els tractaments per als càlculs laringis?

Quan la gola s'inflama, moltes persones no hi...

Què tal De Beers? Comentaris i informació del lloc web de De Beers

Què és De Beers? De Beers és un productor de diama...

Què passa amb Haglofs? Revisió de Haglofs i informació del lloc web

Què és Haglofs? Haglöfs (Matchstick) és un fabrica...

És bo beure llet de soja al matí amb l'estómac buit?

La llet de soja és una beguda de soja habitual a ...

La farina de pa és farina alta en gluten?

Moltes persones tenen una pregunta, és a dir, la ...