Com triar la jaca? La meva mare sap que la jaca és la fruita més gran, així que quan escollim la jaca, millor, la resposta és que no hi ha molt per triar, i no es pot resumir en una simple frase. Hi ha diversos aspectes a tenir en compte a l'hora d'escollir la jaca En primer lloc, podem mirar el color de la jaca madura és el groc daurat, per tant, si és verd, haurem d'esperar uns dies més. El primer pas és observar el color. La jaca a l'època madura és generalment de color daurat. Si la jaca no està completament madura, pot tenir una mica de color verd. La turquesa és el color original de la jaca. Quan arriba a la temporada de maduració, la mida es manté pràcticament inalterada i el color es tornarà daurat gradualment. No obstant això, això no vol dir que no es puguin comprar jaques que no tinguin un color daurat. També es poden comprar jaques verds, però han de ser madurs. Després de comprar-lo, deixeu-lo tres o dos dies i a poc a poc anirà madurant i es tornarà groc. El segon pas és observar la pell. La pell de la jaca d'alta qualitat està intacta, amb moltes "ungles" o "espines" afilades, que també és la característica especial de la pell de la jaca. Hi ha algunes petites taques negres a la pell, cosa que és normal i un fenomen normal per a la jaca madura. Tanmateix, si hi ha molts d'aquests petits punts negres o tots estan connectats en una àrea negra, hauríeu d'anar amb compte. Presta atenció per veure si la zona negra està podrida. Si és així, maneja-la amb precaució. El tercer pas és mirar la mida. Aquest pas no implica mirar la mida de la jaca. No hi ha cap referència per a la mida de les jaques, perquè varien de mida i qualsevol mida està bé. La mida que estem mirant en aquest moment fa referència a la mida de les "ungles" de l'epidermis. Les "ungles" de la pell de la jaca que encara es troba en l'etapa de creixement i desenvolupament seran més agudes perquè es troba en estat de creixement. Quan la jaca estigui madura, les "ungles" de la seva pell seran més discretes, conservadores i més suaus, però les puntes de les "ungles" generalment semblaran una mica arrugades. Això és molt important. Pas 4: Olor. La jaca madura tindrà una fragància més forta i la pell estarà lleugerament esquerdada i la fragància serà més forta als llocs esquerdats. Pas 5: tasteu. Després de pelar la jaca, a més d'olorar una forta fragància, veureu trossos de jaca al tall. Trieu-ne un, traieu el nucli i després podreu provar-lo. Pel que fa al gust del tast, és una qüestió d'opinió personal. Tanmateix, si trobeu que l'interior està podrit després de tallar-lo, cal anar amb compte i deixar d'utilitzar-lo si cal. Més amunt vam presentar què és la jaca. Sabem que triar la fruita adequada és una ciència. L'article anterior ens ensenya com triar una fruita madura i deliciosa des de diversos aspectes com la mida, l'olor, l'aspecte i el color. |
<<: Millora la teva immunitat i allunya't de la subsalut
>>: Quins són els efectes de l'oli de peix de mar profund
En la vida diària, tothom no pot evitar tenir cur...
Compareu els símptomes següents i comproveu si es...
La salut d'un nadó està relacionada amb la fe...
El tractament de l'embòlia arterial inclou el...
Molta gent diu que les magranes i el peix no es p...
L'hepatitis C és una malaltia comuna i perjud...
Bevem aigua i utilitzem dispensadors d'aigua ...
Moltes persones pensen que el dolor muscular de l...
Es diu que els ulls són les finestres de l'àn...
Els ulls són l'òrgan sensorial més vulnerable...
Què és el lloc web dels Ferrocarrils Federals Suïs...
Quan es tracta de dolor, el primer que em ve al c...
Crec que tothom vol tenir els cabells negres i br...
Si els nens o adolescents desenvolupen miopia, so...
Els forns de microones són un aparell comú a molt...