Les patates poden causar obesitat fàcilment: els mitjans russos enumeren els deu mals hàbits alimentaris. Us heu adonat que la vostra dieta diària amaga els perills de moltes persones? Amb aquesta finalitat, hem fet un balanç de 10 hàbits alimentaris poc saludables i els hem canviat per gaudir d'una vida saludable.
1. Una dieta rica en greixos i productes lactis Els beneficis dels productes lactis són ben coneguts, i moltes persones també afegeixen un got de llet al seu esmorzar, però segons les estadístiques, la ingesta de productes lactis de la gent està lluny de ser suficient. De fet, aquesta “poca ingesta” no fa referència a cap tipus de llet, sinó a un tipus concret de lactis. Els metges recomanen que les persones només necessiten consumir productes lactis amb àcids grassos poliinsaturats o baixos en greixos. La llet baixa en greix és bona per a l'organisme i és l'anomenat "producte lacti funcional". És rica en microelements i vitamines.
2. Una dieta rica en cereals Per a moltes persones, la pasta és una part indispensable de la seva dieta, i la farina blanca de blat és la "força principal" de la pasta. Tanmateix, durant el procés d'absorció, els hidrats de carboni "d'alta eficiència" o "únics" de la farina blanca es poden hidrolitzar ràpidament i augmentar bruscament el sucre en sang, provocant que el procés metabòlic del cos humà es vegi alterat. Per tant, s'ha de triar farina de blat dur, per això els italians poden menjar pasta sense engreixar. Els hidrats de carboni complexos que conté aquest tipus de farina són molt beneficiosos per al cos humà.
3. M'agrada menjar patates Les patates són una verdura estimada per molta gent, però l'índex glucèmic de les patates és molt alt i pot provocar un augment brusc del sucre en la sang. Això fa que la fam s'instal·li més aviat, donant lloc a un augment de la gana i un excés de pes. Per tant, es poden utilitzar fesols en lloc de patates.
4. Ignora les verdures L'Organització Mundial de la Salut recomana que cada persona consumeixi entre 400 i 600 grams de verdures al dia, però en realitat la gent només consumeix una mitjana de 314 grams de verdures al dia. Per això, cal augmentar la ingesta de verdures per aportar a l'organisme suficient fibra dietètica vegetal i antioxidants.
5. Manca de fruita Igual que la manca de verdures, encara que també mengem algunes fruites, la ingesta està lluny de ser suficient. Podem treballar dur per enriquir la varietat de fruites a les nostres taules.
6. Menja només carn vermella El greix saturat de la carn vermella és una de les substàncies més nocives per al cor. A més, per prevenir i tractar malalties, les persones donen molts antibiòtics als animals, i l'excés d'antibiòtics romandrà a la carn dels animals. Per tant, trieu pollastre en lloc de carn vermella. El pollastre conté menys greix i és més fàcil d'absorbir pel cos humà. Si trieu carn vermella, podeu cuinar-la durant més temps per eliminar els antibiòtics de la carn vermella.
7. Utilitzeu productes semielaborats en comptes dels aliments normals Els gossos calents, les salsitxes, la pizza i molts altres aliments processats que es venen als supermercats són rics en greixos, sal i sucre, i és gairebé impossible determinar-ne el contingut exacte perquè no es mostren a l'envàs. Per tant, aquests aliments s'han d'eliminar completament.
8. Peix fumat El peix en conserva és senzill i deliciós, per la qual cosa molta gent l'utilitza com a condiment per a l'arròs. Però el peix fumat conté el carcinogen benzopirè. L'acumulació de benzopirè al cos pot provocar un aprimament de les membranes cel·lulars i, finalment, provocar càncer. Per tant, triar peix fresc i cuinar-lo no serà pitjor que el peix en conserva.
9. La vida és massa dolça Les dietes diàries de moltes persones contenen molt més sucre que la quantitat recomanada. No obstant això, la ingesta excessiva de sucre tindrà efectes negatius sobre el cos humà. Si no pots resistir les ganes de menjar dolços, pots menjar alguns fruits secs. Al mateix temps, no us deixeu enganyar per les etiquetes dels productes que diuen "aliments saludables per a diabètics". El sucre que contenen és efectivament substituït per fructosa, però el greix i les calories que contenen no són menys que els aliments quotidians.
10. Malentesos sobre el suc de fruites La veritat és que el suc envasat no és més saludable que el refresc. El suc de fruita conté molt de sucre, i la "salubritat" d'aquesta beguda és només una estratègia de màrqueting. |
<<: Coneixes els deu principals motius per a la caiguda del cabell a l'estiu?
>>: 6 consells per ajudar els viatgers de negocis a dormir bé!
Què és el lloc web de SEAT Automobile? SEAT és una...
Crec que la malaltia de les seqüeles de l'hem...
Els ulls són les finestres de l'ànima. Els ul...
Quina és la pàgina web de Metro Supermarket Group?...
Què és el lloc web de la Missió de les Dones a l...
Quin és el lloc web de l'ambaixada xinesa al T...
Quan us poseu mànigues curtes i faldilles llargue...
A la nostra vida diària, podem tenir úlceres buca...
Els dolors i dolors sobtats a tot el cos sovint f...
Molts amics poden sentir-se molt desconeguts amb ...
Què és la Terra Groga? Yellow Earth és una famosa ...
El clorur de potassi d'alta concentració és m...
L'úlcera de la punta de la llengua és una mal...
Una de les coses més molestes per a les mares és ...
Després de menjar ostres, es deixarà una closca m...