Hi ha moltes maneres d'adobar els cogombres, però per garantir que els nutrients dels cogombres no es perdin i que els cogombres siguin deliciosos, s'han de complir requisits estrictes per a cada detall del procés d'escabetx. Per tal que tothom mengi deliciosos cogombres en vinagre, anem a discutir junts alguns bons mètodes d'escabetx de cogombres. Cal tenir en compte que a l'hora d'escabetxar cogombres, el millor és triar cogombres de juliol i agost, ja que aquest és ple d'estiu i el gust dels cogombres és el millor de l'any. Ingredients : 10 lliures de cogombres, 1 bossa de sal, 3 bosses de salsa de soja, mitja lliura de sucre, all, gingebre, oli, pebre, vi blanc, MSG, etc. en les quantitats adequades. 1. Rentar i assecar el cogombre, després tallar-lo a tires llargues de mida uniforme. 2. Poseu els cogombres tallats en un bol net, sense oli i sense aigua, ruixeu-los amb sal, premeu i barregeu de manera uniforme i premeu amb objectes pesats per treure la màxima aigua possible. 3. Rentar el gingebre i els alls, escórrer l'aigua i tallar-los a rodanxes per utilitzar-los posteriorment. 4. Traieu els cogombres ratllats i escorreu l'aigua. 5. Aboqueu la salsa de soja i el sucre en una olla neta Després que el sucre es fongui i la salsa de soja estigui cuita seca, apagueu el foc i aboqueu-ho en un recipient net per refredar-lo després. 6. Afegiu al seu torn el cogombre, el gingebre, l'all a la sopa refredada, barregeu-ho bé, afegiu-hi vi blanc i MSG. 7. Poseu oli en una olla i deixeu-ho bullir a foc fort, afegiu-hi una mica de pebre i fregiu-lo fins que estigui fragant. Tanqueu el foc. Consells amables : 1. Els recipients utilitzats durant tot el procés han d'estar nets, lliures d'aigua i oli. 2. No hi ha requisits per a la mida i la forma dels cogombres, però no n'hi ha d'haver podrits. 3. Després de rentar el cogombre, assegureu-vos d'assecar-lo abans de tallar-lo. 4. La quantitat de sucre es pot augmentar o disminuir segons el gust personal Aquesta proporció encara és una mica dolça per als que no ens agraden els dolços. El MSG es pot afegir o no segons el gust personal, però el vi blanc és imprescindible perquè el plat sigui més saborós. 5. Si us agrada el menjar picant, podeu afegir-hi pebrots. La sopa de salsa es pot reutilitzar moltes vegades. 6. Quan traieu cogombres del recipient per al seu consum en el futur, assegureu-vos d'utilitzar bols i escuradents nets, sense aigua i sense oli. |
<<: Explicació detallada del mètode correcte de respiració inversa
>>: Tractament de l'acne per a estudiants de secundària
Què és el lloc web de Royal Mail Group? Royal Mail...
Hi ha moltes maneres de menjar rave d'aigua. ...
Un somni deficient tindrà un impacte en la salut,...
Com tots sabem, el mercuri és un element de metal...
Crec que tothom està familiaritzat amb l'alco...
Què és la web de Vosges Haut Chocolate? Vosges Hau...
Si observeu amb atenció la gent que ens envolta, ...
Què és el lloc web de l'aeroport de Suvarnabhu...
Quin és el lloc web de la Universitat de Plymouth?...
El virus del papil·loma humà és una epidèmia genè...
El terme solar de Chushu significa que la calor d...
Avui en dia, l'edema de les cordes vocals és ...
Per alguns motius, les persones sovint s'esca...
Moltes màquines modernes han substituït el trebal...
Quan ens enfrontem a cercles foscos greus, hem de...