Recepta per escabetar cogombres

Recepta per escabetar cogombres

Hi ha moltes maneres d'adobar els cogombres, però per garantir que els nutrients dels cogombres no es perdin i que els cogombres siguin deliciosos, s'han de complir requisits estrictes per a cada detall del procés d'escabetx. Per tal que tothom mengi deliciosos cogombres en vinagre, anem a discutir junts alguns bons mètodes d'escabetx de cogombres. Cal tenir en compte que a l'hora d'escabetxar cogombres, el millor és triar cogombres de juliol i agost, ja que aquest és ple d'estiu i el gust dels cogombres és el millor de l'any.

Ingredients : 10 lliures de cogombres, 1 bossa de sal, 3 bosses de salsa de soja, mitja lliura de sucre, all, gingebre, oli, pebre, vi blanc, MSG, etc. en les quantitats adequades.

1. Rentar i assecar el cogombre, després tallar-lo a tires llargues de mida uniforme.

2. Poseu els cogombres tallats en un bol net, sense oli i sense aigua, ruixeu-los amb sal, premeu i barregeu de manera uniforme i premeu amb objectes pesats per treure la màxima aigua possible.

3. Rentar el gingebre i els alls, escórrer l'aigua i tallar-los a rodanxes per utilitzar-los posteriorment.

4. Traieu els cogombres ratllats i escorreu l'aigua.

5. Aboqueu la salsa de soja i el sucre en una olla neta Després que el sucre es fongui i la salsa de soja estigui cuita seca, apagueu el foc i aboqueu-ho en un recipient net per refredar-lo després.

6. Afegiu al seu torn el cogombre, el gingebre, l'all a la sopa refredada, barregeu-ho bé, afegiu-hi vi blanc i MSG.

7. Poseu oli en una olla i deixeu-ho bullir a foc fort, afegiu-hi una mica de pebre i fregiu-lo fins que estigui fragant. Tanqueu el foc.

Consells amables :

1. Els recipients utilitzats durant tot el procés han d'estar nets, lliures d'aigua i oli.

2. No hi ha requisits per a la mida i la forma dels cogombres, però no n'hi ha d'haver podrits.

3. Després de rentar el cogombre, assegureu-vos d'assecar-lo abans de tallar-lo.

4. La quantitat de sucre es pot augmentar o disminuir segons el gust personal Aquesta proporció encara és una mica dolça per als que no ens agraden els dolços. El MSG es pot afegir o no segons el gust personal, però el vi blanc és imprescindible perquè el plat sigui més saborós.

5. Si us agrada el menjar picant, podeu afegir-hi pebrots. La sopa de salsa es pot reutilitzar moltes vegades.

6. Quan traieu cogombres del recipient per al seu consum en el futur, assegureu-vos d'utilitzar bols i escuradents nets, sense aigua i sense oli.

<<:  Explicació detallada del mètode correcte de respiració inversa

>>:  Tractament de l'acne per a estudiants de secundària

Recomanar articles

Quins són els mètodes per adobar els escabetx de rave d'aigua?

Hi ha moltes maneres de menjar rave d'aigua. ...

Com tractar el mal son amb la medicina xinesa?

Un somni deficient tindrà un impacte en la salut,...

Quin mal fa el mercuri al cos?

Com tots sabem, el mercuri és un element de metal...

L'efecte de l'alcohol és tan màgic

Crec que tothom està familiaritzat amb l'alco...

La fatiga excessiva provocarà una deficiència renal?

Si observeu amb atenció la gent que ens envolta, ...

Què tan nociu és el virus del papil·loma humà?

El virus del papil·loma humà és una epidèmia genè...

Què causa el dolor de la columna lumbar?

Moltes màquines modernes han substituït el trebal...

Quina és la causa dels cercles foscos greus?

Quan ens enfrontem a cercles foscos greus, hem de...