Hi ha moltes maneres d'adobar els cogombres, però per garantir que els nutrients dels cogombres no es perdin i que els cogombres siguin deliciosos, s'han de complir requisits estrictes per a cada detall del procés d'escabetx. Per tal que tothom mengi deliciosos cogombres en vinagre, anem a discutir junts alguns bons mètodes d'escabetx de cogombres. Cal tenir en compte que a l'hora d'escabetxar cogombres, el millor és triar cogombres de juliol i agost, ja que aquest és ple d'estiu i el gust dels cogombres és el millor de l'any. Ingredients : 10 lliures de cogombres, 1 bossa de sal, 3 bosses de salsa de soja, mitja lliura de sucre, all, gingebre, oli, pebre, vi blanc, MSG, etc. en les quantitats adequades. 1. Rentar i assecar el cogombre, després tallar-lo a tires llargues de mida uniforme. 2. Poseu els cogombres tallats en un bol net, sense oli i sense aigua, ruixeu-los amb sal, premeu i barregeu de manera uniforme i premeu amb objectes pesats per treure la màxima aigua possible. 3. Rentar el gingebre i els alls, escórrer l'aigua i tallar-los a rodanxes per utilitzar-los posteriorment. 4. Traieu els cogombres ratllats i escorreu l'aigua. 5. Aboqueu la salsa de soja i el sucre en una olla neta Després que el sucre es fongui i la salsa de soja estigui cuita seca, apagueu el foc i aboqueu-ho en un recipient net per refredar-lo després. 6. Afegiu al seu torn el cogombre, el gingebre, l'all a la sopa refredada, barregeu-ho bé, afegiu-hi vi blanc i MSG. 7. Poseu oli en una olla i deixeu-ho bullir a foc fort, afegiu-hi una mica de pebre i fregiu-lo fins que estigui fragant. Tanqueu el foc. Consells amables : 1. Els recipients utilitzats durant tot el procés han d'estar nets, lliures d'aigua i oli. 2. No hi ha requisits per a la mida i la forma dels cogombres, però no n'hi ha d'haver podrits. 3. Després de rentar el cogombre, assegureu-vos d'assecar-lo abans de tallar-lo. 4. La quantitat de sucre es pot augmentar o disminuir segons el gust personal Aquesta proporció encara és una mica dolça per als que no ens agraden els dolços. El MSG es pot afegir o no segons el gust personal, però el vi blanc és imprescindible perquè el plat sigui més saborós. 5. Si us agrada el menjar picant, podeu afegir-hi pebrots. La sopa de salsa es pot reutilitzar moltes vegades. 6. Quan traieu cogombres del recipient per al seu consum en el futur, assegureu-vos d'utilitzar bols i escuradents nets, sense aigua i sense oli. |
<<: Explicació detallada del mètode correcte de respiració inversa
>>: Tractament de l'acne per a estudiants de secundària
Què és el lloc web de Kasu Group? Grupo Carso és u...
El te negre d'alta qualitat se sol beure net,...
Què és Midway Car Rental? Midway Car Rental és la ...
Quan es tracta l'espasme del diafragma, per d...
Tenir cicatrius a la cara és la cosa més autocrít...
Quan la hiperplàsia òssia es produeix a l'art...
Quina és la pàgina web de la Universitat Catòlica ...
Què és Baskin-Robbins? Baskin-Robbins 31 Ice Cream...
A la vida moderna, la tecnologia mèdica s'est...
Les persones solen tenir una taula d'índex de...
Què és el lloc web de Command & Conquer: Red A...
Tothom pot trobar-se amb aquesta situació, és a d...
Què és Radio Netherlands Worldwide? Radio Netherla...
Les amigues poden sentir fàcilment la presència d...
A moltes persones els agrada prendre el sol, crei...