El nivell de sucre en la sang és un indicador de salut important del cos humà. El nivell de sucre en la sang reflecteix directament la relació entre el cos humà i la diabetis. Per exemple, algunes persones solen sentir-se marejades després dels àpats. 1. Definició: en l'etapa inicial de la diabetis tipus 2, la primera fase d'alliberament d'insulina es retarda i la quantitat d'insulina secretada és insuficient, de manera que el sucre en sang augmenta després d'un àpat, però, la segona fase d'alliberament d'insulina és majoritàriament normal, i el nivell màxim de secreció pot ser lleugerament superior al normal, i el temps es perllonga, per tant, la quantitat de sucre en sang augmenta i no augmenta el matí és majoritàriament normal. 2. Estàndard de sucre en sang post-àpat: si el nivell de sucre en sang està entre 7,8-11,1 mmol/L 2 hores després d'un àpat, es considera pre-diabetis. Normalment, fem una detecció de la diabetis controlant el sucre en la sang en dejuni Si el sucre en la sang en dejuni és normal (menys de 5,6 mmol/L), creiem que estem en condicions de seguretat i no desenvoluparem diabetis. Però de fet això és un malentès. En comparació amb els occidentals, l'augment del sucre en sang dels xinesos es produeix principalment després dels àpats. Durant els exàmens físics de rutina, només es controla el sucre en la sang en dejuni, de manera que moltes persones que simplement tenen nivells elevats de sucre en sang després dels àpats poden "s'en sortir-se'n", el que resulta en una taxa molt alta de diagnòstic perdut. 3. Diagnòstic: entre les persones diagnosticades de prediabetis a la Xina , l'augment del sucre en sang postprandial és el símptoma principal i la proporció d'augment simple del sucre en sang en dejuni és inferior al 20%. Si només s'utilitza la glucosa en sang en dejú per a la detecció de la població, es perdrà el 46,6% dels pacients diabètics i el 70,7% dels prediabetis. Per tant, la detecció del sucre en sang 2 hores després d'un àpat és de gran importància per al diagnòstic de diabetis i prediabetis. Per a la majoria dels pacients diabètics, el sucre en sang postprandial augmenta abans que el sucre en sang en dejuni. Si es troba que el sucre en sang en dejuni està per sobre de l'estàndard, vol dir que la diabetis ha progressat fins a cert punt. Perquè quan el sucre en sang en dejuni és normal, però el nivell de sucre en sang 2 hores després d'un àpat està entre 7,8-11,1 mmol/L, es pot diagnosticar com una tolerància deteriorada a la glucosa, que és prediabetis. Els estudis han demostrat que cada pacient diabètic passa per l'etapa pre-diabetis de "tolerància deteriorada a la glucosa", i el risc de malaltia cardiovascular augmenta o ja s'ha produït durant aquesta etapa. |
<<: Un important assassí de la salut, què és exactament l'aterosclerosi?
>>: Com créixer més alt després dels 20 anys
Quan moltes persones s'assabenten que tenen g...
El cor és un dels òrgans més importants del cos h...
Tots sabem que si broten les patates, no es poden...
Moltes persones han experimentat un pèl de les ai...
La cua de porc és una part del cos del porc que m...
Passar massa temps a Internet pot causar un gran ...
Avui dia, a les amigues els agrada fer-se el cabe...
Les tovalloles de paper són necessitats diàries a...
Què és un entrenador d'idiomes? Language Train...
El mal alè és causat pel gas secretat per bacteri...
És comú que les persones experimentin l'envel...
L'hivern és aquí i el temps sec farà que la t...
Crec que poques vegades prestem atenció als dits ...
Tots sabem que la veu de cadascú és diferent, de ...
Palo Alto Research Center, Inc._Què és el lloc web...