El dinar és l'àpat més important del dia, i necessitem una alimentació suficient perquè el nostre cos faci la feina a la tarda. Com pots sentir-te satisfet i al mateix temps beneficiar la teva salut Pel que fa al dinar dels treballadors d'oficina, com a professionals, tu i jo hem d'entendre les següents normes sanitàries? L'editor us recorda que les cinc maneres següents de dinar són perjudicials per a la vostra salut. 1. Menjar menjar massa picant per dinar Quan es tracta de la pausa per dinar, molts treballadors de coll blanc van en grups a restaurants prop d'edificis d'oficines per recompensar-se. Quan diversos companys mengen junts, en primer lloc poden menjar alguna cosa diferent cada dia i, en segon lloc, apropa tothom. Les cuines més populars són Sichuan i Hunan Molta gent està disposada a arriscar la seva vida per menjar aquests plats encara que els faci plorar. Els pebrots contenen suficient vitamina C i fibra rica, i són baixos en calories. També contenen carotè que el cos humà absorbeix fàcilment i és bo per a la vista dels treballadors de coll blanc que sovint s'enfronten als ordinadors. Tanmateix, els aliments massa picants no són adequats per a persones amb úlceres gàstriques. Menjar massa pot causar calor a l'esòfag, danyar les papil·les gustatives i provocar la pèrdua del gust. 2. Un bol de fideus per dinar Els nord-americans prefereixen la pasta, que també és més convenient, tant si es tracta de boles de massa com de fideus, són principalment hidrats de carboni, que el cos s'absorbeixen ràpidament i tenen gana ràpidament, i és fàcil sentir-se fam per a les persones que surten de la feina a la tarda o treballen intensament a la tarda. Si el vols menjar, també l'has de maridar amb més verdures i ous. 3. Gaudeix d'una cervesa freda amb el dinar a l'estiu Recordeu, no beveu alcohol al migdia. Beure al migdia no només afectarà la teva eficiència laboral a la tarda, sinó que també afectarà seriosament la qualitat del treball. Com que l'ingredient principal del vi és l'alcohol, té un fort efecte paralitzant el cervell humà. Si beu massa alcohol alhora, la vostra consciència estarà en estat de confusió durant molt de temps i no podreu controlar les vostres emocions i comportament. 4. Dinar per emportar La majoria de restaurants de menjar ràpid utilitzen mètodes de cuina no científics Per tal d'estalviar costos, molts restaurants de menjar ràpid no ofereixen els plats de carn i verdures més frescos de temporada. A més, la majoria dels plats són greixos i les combinacions són poc raonables. L'únic aliment bàsic és l'arròs. La varietat d'aliments és monòtona, la carn i les verdures estan desequilibrades i la fibra és molt mancada. El gust és bastant insatisfactori i la qualitat dels ingredients és difícil de controlar. 5. Menja fruita o aperitius per dinar Algunes noies estimen la bellesa i substitueixen el dinar per fruita per mantenir-se primes. Algunes persones sempre mengen aperitius i confien en ells durant tres àpats al dia. De fet, aquest hàbit és molt poc saludable. El valor nutricional de fruites i verdures és diferent i no es poden substituir mútuament. Els nutrients dels aliments bàsics com l'arròs i la pasta no els proporcionen fruites i aperitius. Si no mengeu aliments bàsics durant molt de temps, és fàcil desnodrir-se. La millor manera és menjar una mica de fruita entre àpats. Recomaneu 3 dinars nutritius per als treballadors d'oficina Els treballadors d'oficina viuen una vida ràpida, però la seva nutrició sovint no pot mantenir-se al dia. Tomàquet i albergínia Ingredients: albergínia, tomàquet, 1 tros de gingebre, 2 grans d'all, 1 grapat de grans de pebre, 3 grams de salsa de soja lleugera, 3 grams de salsa de soja fosca, quantitat adequada de midó d'aigua, 10 grams d'oli d'oliva, mitja ceba i 3 grams de sucre blanc. pràctica: 1. Talleu els tomàquets, peleu i talleu l'albergínia a trossos grans, piqueu les cebes verdes, l'all i el gingebre. Salpeu l'albergínia per endavant i traieu l'aigua amb les mans abans de fregir. 2. Escalfeu oli a la paella, afegiu-hi una mica més d'oli, ja que l'albergínia absorbeix molt d'oli i quan es fregeixi sortirà tot l'oli. 3. Quan els grans de pebre tinguin olor, retireu-los de l'aigua. 4. Afegiu-hi l'albergínia i sofregiu-ho. El procés trigarà a sofregir lentament fins que l'albergínia es torni suau. 5. Remenar - sofregir fins que s'alliberi l'oli que acaba d'absorbir l'albergínia i reservar. 6. Posar una mica d'oli a l'olla, no massa, afegir la ceba verda picada i sofregir fins que s'odori. 7. Primer afegim els tomàquets i sofregim fins que estiguin cuits, després afegim la salsa de soja lleugera, la salsa de soja fosca i el sucre, després afegim l'albergínia i seguim sofregint fins que la sopa de tomàquet cobreixi l'albergínia, afegim els alls picats i finalment aboquem aigua amb midó abans de servir; Eficàcia : eliminar taques, anti-envelliment, suavitzar els vasos sanguinis, ajudar a la digestió, prevenir el càncer, reduir la pressió arterial i nodrir la sang. Tofu farcit de bolets Ingredients: 300 grams de tofu, 3 bolets i les quantitats adequades de mostassa, salsa de soja, sucre, oli de sèsam i midó. Mètode de preparació: (1) Talleu el tofu a trossos quadrats petits i buideu el mig; (2) Talleu els bolets rentats i suavitzats i el tubercle de mostassa a trossos petits, afegiu-hi el condiment i el midó i barregeu bé per fer el farcit; (3) Ompliu el farcit al centre del tofu, col·loqueu-lo en un plat i coeu-lo al vapor fins que estigui cuit amb salsa de soja i oli de sèsam abans de servir. Eficàcia: els bolets shiitake poden baixar el colesterol i el tofu és beneficiós per a la pèrdua de pes. Rotlles dobles de bolets i carbassa Ingredients: 150 grams de meló amarg, 100 grams de bolets shiitake, 100 grams de bolets enoki i les quantitats adequades de salsa de soja, gingebre, sucre i oli de sèsam. Mètode de preparació : (1) Talleu el meló amarg a tires fines i les rodanxes de gingebre a tires fines; (2) Remullar els bolets shiitake fins que estiguin suaus i tallats a tires Talleu les cues dels bolets enoki i renteu-los. (3) Després de sofregir el gingebre ratllat, afegiu-hi el meló amarg ratllat, els bolets ratllats i la sal i sofregiu una estona; (4) Afegiu-hi els bolets enoki i sofregiu-los fins que estiguin combinats. Afegiu-hi el condiment i sofregiu-los abans de servir. Eficàcia: els bolets shiitake i els bolets enoki poden reduir el colesterol el meló amarg és ric en fibra, que pot reduir l'absorció de greixos.
|
<<: La direcció del llit determina la temperatura corporal durant el son
Quin és el lloc web de Kiman College of Higher Edu...
El peix significa abundància cada any, que és un ...
El menjar durant la nit causa càncer? Teniu por q...
Els productes de iogurt són estimats per la major...
Obstrucció del conducte lacrimal L'obstrucció...
Què és el lloc web de Resident Evil 4? "Resid...
Moltes persones saben que els ulls són molt impor...
Orinar és la funció fisiològica més bàsica. Cada ...
Un bon son pot ajudar a les persones a estar plen...
En termes generals, la temperatura de l'aigua...
Error 1: Mantingueu la barbeta aixecada quan ting...
Per a les dones, estan especialment preocupades p...
Quan els ancians envelleixen, sovint pateixen alg...
1. Pren un bany calent Després de tornar a casa a...
Els ulls són les finestres de l'ànima, doncs,...