Com evitar emborratxar-se

Com evitar emborratxar-se

Moltes persones experimenten neuràlgies al cap, enrogiment de la cara, palpitacions, nàusees i vòmits després de beure, cosa que s'anomena "drogar-se". De fet, aquest mètode d'avaluació no és just. El mal de cap després de beure (comunament conegut com a emborratxar-se) és un fenomen molt comú. Hi ha moltes raons per emborratxar-se, a més de la qualitat del vi, l'altra és la constitució personal.

Per descomptat, per a algunes persones, el rubor després de beure alcohol pot ser causat per la baixa activitat de l'acetaldehid deshidrogenasa. Per evitar aquesta situació, a més de no beure alcohol de baixa qualitat, prestar atenció a alguns mètodes de consum científics, saludables i raonables també pot reduir l'aparició de beure massa.

Com evitar emborratxar-se? Passos/Mètodes:

1. Les causes dels mals de cap són complicades Beure amb moderació i no exagerar pot eliminar fonamentalment els mals de cap. No beu amb l'estómac buit, perquè l'alcohol s'absorbeix ràpidament amb l'estómac buit i la gent s'emborratxa fàcilment. A més, beure amb l'estómac buit pot causar grans danys al tracte gastrointestinal i provocar fàcilment sagnat gàstric i úlceres gàstriques. t en els aliments per protegir l'estómac i evitar que l'alcohol penetri a la paret de l'estómac.

2. No el beguis amb begudes carbonatades com ara cola, refrescos, etc. Els ingredients d'aquestes begudes poden accelerar l'absorció d'alcohol per part del cos. La cafeïna del te fort pot provocar que els vasos sanguinis s'estrenyin i que augmenti la pressió arterial, cosa que agreujarà els mals de cap. Per tant, es pot beure una mica de te lleuger després d'haver begut, però el millor és no beure te fort.

3. Si algú beu massa involuntàriament, pot menjar fruita o beure suc després, perquè els components àcids de la fruita i el suc poden neutralitzar l'alcohol.

4. Moltes persones sovint no mengen després de beure, cosa que és més perjudicial. Haurien de menjar aliments fàcilment digeribles, com un bol de fideus.

5. És millor beure lentament que ràpidament. L'etanol pot entrar a la sang en cinc minuts després de beure, i la concentració d'etanol a la sang pot arribar al seu màxim en 30-120 minuts. Si beu ràpidament, la concentració d'etanol a la sang augmentarà ràpidament i aviat us emborratxaràs. Si el beveu lentament, el vostre cos tindrà prou temps per descompondre l'etanol, de manera que la quantitat d'etanol produïda serà menor, cosa que farà que sigui menys probable que s'emborratxa.

<<:  Quins petits detalls del cos poden ser càncer?

>>:  Vuit coses per comprar menys a casa

Recomanar articles

Com emmagatzemar la pasta Guyuan?

La pasta de Guyuan és un material medicinal xinès...

Com tractar el peu d'atleta i l'onicomicosi

Crec que tothom ha sentit parlar del peu d'at...

Què tal viatjar a Corea? Ressenyes de viatges a Corea i informació del lloc web

Què és el lloc web de viatges a Corea? Visitkorea ...

Què causa les ratlles de sang vermella sota el nas?

El nas és la zona reflexa de la melsa i l'est...

Què tal La Roche-Posay? Comentaris i informació del lloc web de La Roche-Posay

Què és el web de La Roche-Posay? La Roche-posay és...

Quin és el millor cereal integral per perdre pes?

L'obesitat s'ha convertit en un problema ...

Què és el virus de l'herpes simple

El virus de l'herpes simple es propaga amb fr...

Què he de fer si hi ha un petit granet al meu cul?

Avui en dia, quan estem a la feina, hem d'ass...

Senyores, aneu amb compte amb aquests dolors que us poden fer morir sobtadament

Aquests dolors poden fer-te morir de sobte. Algun...

Mesures de tractament de la colitis ulcerosa

Colitis ulcerosa, pacients amb mètodes de tractam...

Quins són els símptomes del talpis equinus congènit i com tractar-lo?

El fetus no pot estar exposat a massa força exter...