Els plats d'autor són més cars Els plats d'autor són la millor "targeta de presentació" per a un restaurant per atraure clients, però algunes empreses s'aprofiten de l'amor dels consumidors per demanar plats d'autor i sovint escullen plats cars i de gran benefici com a plats d'autor. Contingut d'aigua amb descompte Els descomptes són una tàctica habitual que utilitzen els comerciants, però alguns descomptes són només trucs. Per exemple, quan veieu "XX descompte durant les vacances", primer feu cas de si hi ha aliments o begudes que no tenen descomptes per evitar disputes a la compra. Les patates triturades són les més rendibles Els plats més rendibles als restaurants sovint no són els mariscs, la carn, etc., sinó els plats econòmics com les patates ratllades al sofregit, que tenen els marges de benefici més grans. El cost de la matèria primera dels trossos de patates fregits amb vinagre que es ven per 10 iuans el plat és inferior a 1 iuan. En altres paraules, els plats de preu mitjà ofereixen realment la millor relació qualitat-preu. Demaneu primer els preus de temporada En general, els productes del mar, les verdures, els sucs de fruites, etc. es mostren sovint a "preus de temporada" a causa de les grans fluctuacions dels preus del mercat, la preparació de receptes que requereix molt de temps i els preus elevats, i no hi ha estàndards de pes. Molts consumidors cauen en trampes de preus. Per tant, assegureu-vos de preguntar el preu abans de demanar plats "de temporada", en cas contrari, us sorprendrà la factura cara quan feu la sortida. Sopa menys nutritiva Probablement s'elaboren un nombre considerable de les anomenades sopes nutritives bullint els ossos de porc més barats. A continuació, s'afegeixen trossos de carn i herbes medicinals. L'olor de les herbes medicinals s'utilitza per tapar l'olor de peix de la sopa d'ossos de porc i, per tant, es poden crear una varietat de sopes de preu elevat. Per tant, quan sopeu en un restaurant, també podeu demanar sopa de vedella de West Lake acabada de fer, sopa de tomàquet i ous i altres sopes casolanes. El menjar de dilluns no és fresc Les cuines dels restaurants solen completar el seu últim enviament de la setmana el dissabte al matí, ja que els proveïdors solen estar fora el diumenge, la qual cosa significa que quan el menjar es serveix el dilluns, els ingredients ja han existit durant almenys dos dies. A més, no sopeu en un restaurant abans de l'hora de tancament, ja que el xef en general farà una feina superficial en aquest moment i la cuina ja ha entrat en l'etapa de neteja i desinfecció, la qual cosa augmenta molt les possibilitats que els vostres aliments entrin en contacte amb detergents. No oblidis consultar les teves factures Molts consumidors han tingut aquesta experiència: els cambrers dels restaurants sovint s'equivocan en el càlcul de la factura, però normalment només cobren de més i no menys. Sobretot quan veuen consumidors que han ofert un àpat als altres, se senten avergonyits de pagar la factura davant dels convidats, així que s'aprofiten d'aquesta psicologia dels clients. Per tant, a l'hora de sopar, per molt que gastis, hauríeu de consultar la factura i saber què gastes. |
<<: Quins són els beneficis de l'aromateràpia SPA
>>: 6 increïbles beneficis per a la salut del massatge abdominal regular
Els científics han confirmat que menjar a la nit ...
Moltes amigues no presten atenció a la qualitat d...
Quan apareixen taques a la closca de l'ou, és...
Els principals símptomes del melanoma són picor, ...
Moltes persones de mitjana edat i gent gran utili...
Quan feu moxibustió en el vostre ombligo, es trac...
Com resoldre eficaçment el problema de la picor a...
En l'etapa tardana de la cirrosi, les lesions...
El gas de carbó és un tipus de combustible gasós,...
La dilatació capil·lar, coneguda comunament com a...
Què és MGM Pictures? Metro-Goldwyn-Mayer (MGM) és ...
El blat de moro és un cultiu de gra comú És ric e...
Cadascú de nosaltres hauria de prestar més atenci...
Els bombers són admirats per moltes persones, aix...
Molta gent vol saber la diferència entre l'on...