Els ous són els “protagonistes” de molts plats casolans, però no tothom sap cuinar-los. Recentment, el lloc web de menjar americà "Daily Meal" va publicar un article que resumia "Errors comuns en cuinar ous" per a la vostra referència. Trenqueu l'ou amb un bol o amb la vora de l'estufa Trieu una superfície plana neta, com ara un fogó (en comptes de la vora d'un bol) per trencar l'ou. Això pot evitar que les closques d'ou trencades caiguin al bol i es puguin contaminar, i també evitar el malbaratament de líquid d'ou escollint les closques d'ou trencades. Ous bullits Intenteu no bullir els ous en aigua bullint, en cas contrari, no només es trencarà la closca de l'ou i el líquid de l'ou sortirà, sinó que també us cremarà els dits fàcilment. La manera correcta de fer-ho és posar els ous en aigua freda, escalfar-los lentament, bullir-los a foc lent durant 3 minuts després de bullir i, després, posar-los en remull 5 minuts més després d'apagar el foc. Els ous cuinats d'aquesta manera tenen clares tendres i rovells d'ou solidificats però no massa cuits. Peleu els ous cuits després que es refredin de manera natural. Pelar les closques d'ou no només requereix molt de temps i és laboriós, sinó que també deixa fàcilment la clara a la closca, provocant residus. Un enfocament que estalvia temps, mà d'obra i sense malbaratament és posar els ous bullits en aigua freda immediatament després de treure'ls i pelar-los tan aviat com ja no estiguin calents al tacte. Ous remenats Sofregir a foc fort pot cremar els ous i fer-los durs fàcilment. El millor és fregir els ous suaument a foc mitjà-baix, perquè els ous no estiguin massa cuits i tinguin un gust més suau. Remeneu els ous enèrgicament abans de fregir la creps La truita feta remenant amb força el líquid de l'ou tindrà una textura dura. No cal que utilitzeu massa força quan remeneu el líquid de l'ou Si afegiu una mica d'aigua o mantega mentre remeneu, la truita fregida no s'enganxarà fàcilment a la paella i quedarà suau i deliciosa. Afegiu sal quan coeu ous escalfats Quan escalfeu ous, només cal afegir una mica de vinagre (no sal) a l'aigua calenta (no bullint). Després de coure entre 3 i 4 minuts, podeu treure els ous D'aquesta manera els ous escalfats quedaran més tendres. Utilitzeu una paella de ferro Una paella antiadherent és millor per cuinar plats d'ou que una paella d'acer inoxidable o ferro. El motiu és senzill quan els ous s'enganxen a la paella, es convertiran fàcilment. Quan es cuina amb ous, afegiu-hi l'últim condiment Per als ous remenats i les truites, afegiu condiments com sal i pebre mentre remeneu els ous o just abans d'afegir-los a la paella per garantir un condiment uniforme. |
>>: Si sempre et despertes a la nit, pren una mica d'orizanol
Per als pacients amb urèmia, a més del tractament...
Les tres mesures són un terme popular avui en dia...
Crec que el fenomen del complex d'inferiorita...
Quan s'assabenten que tenen gonorrea, moltes ...
Què és el lloc web de la Universitat de Perusa? La...
El naixement d'un nadó amb síndrome de Down é...
A la societat actual, cada vegada més persones co...
El restrenyiment és un fenomen comú en els nens. ...
Què és Udacity? Udacity és una organització educat...
Hi ha moltes raons per a la fatiga visual, especi...
Què és el lloc web japonès Madhouse? Madhouse (Mad...
L'aigua de rentar l'arròs és habitual a l...
Què és el lloc web de Hindalco? Hindalco Industrie...
Quin és el lloc web de la Universitat Dankook a Co...
Què és Boston Architectural College? El Boston Arc...