Beure alcohol junts és el més probable de causar una malaltia greu

Beure alcohol junts és el més probable de causar una malaltia greu

Barrejar alcohol amb menjar pot augmentar el risc de càncer de fetge

Els xinesos presten més atenció a la cultura de la beguda, però després d'estar una mica borratxos, la gent sovint es diu germans i beu cervesa vermella i cervesa blanca alhora. Un gran nombre d'estudis en països desenvolupats com Europa i els Estats Units han demostrat que l'alcohol i el càncer de fetge estan estretament relacionats, i que les persones que beuen begudes barrejades tenen cinc vegades més probabilitats de desenvolupar càncer de fetge que les que beuen begudes suaus o no beuen alcohol.

Això es deu al fet que el contingut d'alcohol dels diferents tipus d'alcohol és diferent Beure cervesa un moment i licor o vi al següent dificulta l'adaptació del cos a aquests canvis constants. El que és més important, la composició de diverses begudes alcohòliques no és la mateixa. Per exemple, la cervesa conté diòxid de carboni i una gran quantitat d'aigua accelerarà la penetració de l'alcohol a tot el cos, provocant una estimulació més intensa i danys a òrgans com el fetge, l'estómac i els ronyons.

Notes sobre beure:

La temperatura del vi no ha de ser massa baixa

La cervesa emmagatzemada a la nevera s'ha de controlar a 5-10 graus centígrads, perquè la solubilitat del diòxid de carboni a la cervesa canvia amb la temperatura. Els diferents ingredients de la cervesa estan coordinats i equilibrats en aquest interval de temperatura per formar el millor sabor.

La cervesa massa freda no només té un mal gust, sinó que també fa que la proteïna de la cervesa es descomposi i alliberi, destruint els seus components nutritius.

La cervesa pura es filtra a través d'una membrana estèril per eliminar llevats i bacteris, i finalment s'omple de manera asèptica. A 5-10 graus centígrads, els nutrients i els sabors de la cervesa pura de barril són més estables.

Les ampolles de vi no s'han d'empaquetar

En els darrers anys, s'han produït incidents puntuals d'explosió de cervesa en paquets o ampolles de vidre sense marca B i ferir a persones. Alguns dels incidents es van produir quan els consumidors compraven la cervesa i lligaven les ampolles amb cordes, que després van explotar quan van xocar cap a casa. Hi ha una certa pressió d'aire a l'ampolla de cervesa segellada. Quan la temperatura ambient és alta, la pressió a l'ampolla també augmentarà, per tant, quan compreu cervesa en un dia de calor, no compreu cervesa feta a l'estranger i desconeguda amb etiquetes irregulars, o ampolles de vidre sense marca.

No beguis massa

La cervesa té un baix contingut alcohòlic i és rica en nutrients. Alguns ciutadans beuen cervesa els dies de calor, bevent quatre o cinc ampolles seguides. La gran quantitat d'aigua que beuen s'excretarà ràpidament, però l'alcohol s'absorbirà ràpidament, augmentant el nivell de plom en sang.

Si consumeixes quantitats excessives d'aliments cada dia durant tot l'estiu, inhibirà i afectarà la vitalitat normal de les cèl·lules. També pot provocar l'acumulació de greix i bloquejar la síntesi d'àcid ribonucleic, provocant "cor de cervesa" i "ventre general", afectant així la funció normal del cor.

La capacitat d'una ampolla gran de cervesa és generalment de 640 ml, i es recomana que el consum diari no superi els 1000 ml.

No s'ha d'utilitzar peix fumat

És molt important saber que quan es beu una gran quantitat de cervesa, no s'han de menjar aliments fumats com el peix fumat i la carn fumat als plats.

Com que els aliments fumats contenen amines orgàniques, durant el procés de cocció es produiran hidrocarburs policíclics, derivats d'aminoàcids i fins i tot benzopirè. Quan el consum excessiu fa que els nivells de plom en sang augmentin, les substàncies anteriors dels aliments fumats es combinen amb ell i poden induir malalties del tracte digestiu i fins i tot tumors. En els dies de calor, la probabilitat de desenvolupar una malaltia sovint és més alta a causa de la gran quantitat de cervesa que es consumeix.

<<:  Si fa cinc anys que no tens febre, vés amb compte amb dos tipus de càncer

>>:  Una postura de caminar pot prevenir 4 tipus de càncer

Recomanar articles

Què significa glòbuls blancs d'orina positius?

Un dels elements de l'examen rutinari d'o...

Què causa el dolor de natges?

Molts amics senten dolor a la pell i els ossos de...

Què tal l'OCE? OCE_OCE revisió i informació del lloc web

Què és l'OCE? Océ és un proveïdor de serveis d...

En quines situacions no hauríeu de prendre mai Viagra?

Fer que el sexe duri més temps i tenir una erecci...

Què tal IMG? Revisions de l'empresa IMG i informació del lloc web

Què és IMG? IMG (International Management Group) é...

A què s'ha de prestar atenció després de fer la ventosa?

De fet, a moltes persones els agrada provar la ve...

Com rentar la tinta de la roba

Molts pares han de tenir aquesta preocupació, és ...

Anticòs de bloqueig negatiu

Quan es tracta de bloquejar anticossos negatius, ...

Puc rebre una vacuna de reforç de la vacuna contra la ràbia?

Hem de prestar atenció i entendre el tema de la v...

Què causa els ulls ennuvolats?

Moltes persones no saben què causa els ulls ennuv...

Quins són els beneficis de caminar descalç?

Caminar descalç també pot aportar certs beneficis...

Què tal Chronoswiss? Comentaris i informació del lloc web de Chronoswiss

Què és Chronoswiss? Chronoswiss és una marca de re...

Quins són els efectes secundaris de les llavors de Moringa?

Les llavors de moringa són un aliment amb un valo...