Beure alcohol junts és el més probable de causar una malaltia greu

Beure alcohol junts és el més probable de causar una malaltia greu

Barrejar alcohol amb menjar pot augmentar el risc de càncer de fetge

Els xinesos presten més atenció a la cultura de la beguda, però després d'estar una mica borratxos, la gent sovint es diu germans i beu cervesa vermella i cervesa blanca alhora. Un gran nombre d'estudis en països desenvolupats com Europa i els Estats Units han demostrat que l'alcohol i el càncer de fetge estan estretament relacionats, i que les persones que beuen begudes barrejades tenen cinc vegades més probabilitats de desenvolupar càncer de fetge que les que beuen begudes suaus o no beuen alcohol.

Això es deu al fet que el contingut d'alcohol dels diferents tipus d'alcohol és diferent Beure cervesa un moment i licor o vi al següent dificulta l'adaptació del cos a aquests canvis constants. El que és més important, la composició de diverses begudes alcohòliques no és la mateixa. Per exemple, la cervesa conté diòxid de carboni i una gran quantitat d'aigua accelerarà la penetració de l'alcohol a tot el cos, provocant una estimulació més intensa i danys a òrgans com el fetge, l'estómac i els ronyons.

Notes sobre beure:

La temperatura del vi no ha de ser massa baixa

La cervesa emmagatzemada a la nevera s'ha de controlar a 5-10 graus centígrads, perquè la solubilitat del diòxid de carboni a la cervesa canvia amb la temperatura. Els diferents ingredients de la cervesa estan coordinats i equilibrats en aquest interval de temperatura per formar el millor sabor.

La cervesa massa freda no només té un mal gust, sinó que també fa que la proteïna de la cervesa es descomposi i alliberi, destruint els seus components nutritius.

La cervesa pura es filtra a través d'una membrana estèril per eliminar llevats i bacteris, i finalment s'omple de manera asèptica. A 5-10 graus centígrads, els nutrients i els sabors de la cervesa pura de barril són més estables.

Les ampolles de vi no s'han d'empaquetar

En els darrers anys, s'han produït incidents puntuals d'explosió de cervesa en paquets o ampolles de vidre sense marca B i ferir a persones. Alguns dels incidents es van produir quan els consumidors compraven la cervesa i lligaven les ampolles amb cordes, que després van explotar quan van xocar cap a casa. Hi ha una certa pressió d'aire a l'ampolla de cervesa segellada. Quan la temperatura ambient és alta, la pressió a l'ampolla també augmentarà, per tant, quan compreu cervesa en un dia de calor, no compreu cervesa feta a l'estranger i desconeguda amb etiquetes irregulars, o ampolles de vidre sense marca.

No beguis massa

La cervesa té un baix contingut alcohòlic i és rica en nutrients. Alguns ciutadans beuen cervesa els dies de calor, bevent quatre o cinc ampolles seguides. La gran quantitat d'aigua que beuen s'excretarà ràpidament, però l'alcohol s'absorbirà ràpidament, augmentant el nivell de plom en sang.

Si consumeixes quantitats excessives d'aliments cada dia durant tot l'estiu, inhibirà i afectarà la vitalitat normal de les cèl·lules. També pot provocar l'acumulació de greix i bloquejar la síntesi d'àcid ribonucleic, provocant "cor de cervesa" i "ventre general", afectant així la funció normal del cor.

La capacitat d'una ampolla gran de cervesa és generalment de 640 ml, i es recomana que el consum diari no superi els 1000 ml.

No s'ha d'utilitzar peix fumat

És molt important saber que quan es beu una gran quantitat de cervesa, no s'han de menjar aliments fumats com el peix fumat i la carn fumat als plats.

Com que els aliments fumats contenen amines orgàniques, durant el procés de cocció es produiran hidrocarburs policíclics, derivats d'aminoàcids i fins i tot benzopirè. Quan el consum excessiu fa que els nivells de plom en sang augmentin, les substàncies anteriors dels aliments fumats es combinen amb ell i poden induir malalties del tracte digestiu i fins i tot tumors. En els dies de calor, la probabilitat de desenvolupar una malaltia sovint és més alta a causa de la gran quantitat de cervesa que es consumeix.

<<:  Si fa cinc anys que no tens febre, vés amb compte amb dos tipus de càncer

>>:  Una postura de caminar pot prevenir 4 tipus de càncer

Recomanar articles

És realment bo beure aigua de llimona amb l'estómac buit?

Beure aigua amb llimona amb l'estómac buit és...

Quina és la causa del mareig i la debilitat a les extremitats?

Els marejos i la debilitat a les extremitats són ...

Quina diferència hi ha entre iode i tintura de iode?

La tintura de iode i la povidona de iode són desi...

Quins són els símptomes de la malaltia cardiovascular?

La malaltia cardiovascular és una malaltia clínic...

El bicarbonat de sodi és un tractament eficaç per a la gota?

El problema de la gota afecta i afecta seriosamen...

Quina és la raó per enfadar-se fàcilment?

Enfadar-se és en realitat un símptoma que experim...

Com alleujar els marejos de tensió

Per als amics que sovint pateixen marejos de tens...

Què tal Rimowa? Ressenyes de RIMOWA i informació del lloc web

Què és el lloc web de RIMOWA? RIMOWA és una famosa...

El paper de les mongetes negres i els cogombres de mar

Crec que tothom ha sentit parlar de mongetes negr...

Beneficis de la llet pura

A moltes persones els agrada beure la llet. És mo...

Què fer si al matí hi ha una secreció blanca enganxosa als llavis

Si trobeu secreció de moc blanc als llavis quan u...

Quins són els tractaments per a la síndrome de felty?

La síndrome de Felty és una malaltia autoimmune L...