Com diu la dita, les set coses que necessites quan surts són llenya, arròs, oli, sal, salsa, vinagre i te. L'arròs és l'aliment més indispensable a la nostra vida diària. Tanmateix, l'aparició de l'arròs verinós ens ha fet entrar en pànic. Hi ha tantes marques i varietats d'arròs al mercat. Com escollim l'arròs d'alta qualitat i evitar l'arròs ranci i l'arròs verinós? 1. [Mira la duresa] La duresa dels grans d'arròs ve determinada pel contingut de proteïnes Com més dur és l'arròs, més gran és el contingut de proteïnes i millor és la transparència. En termes generals, l'arròs nou és més dur que l'arròs vell, l'arròs amb baix contingut d'humitat és més dur que l'arròs amb alt contingut d'humitat i l'arròs índica tardana (japonica) és més dur que l'arròs índica primerenca (japonica). 2. [Mira la panxa blanca] Sovint hi ha una taca blanca opaca al ventre de l'arròs. La part blanca del ventre de l'arròs té un contingut en proteïnes més baix i més midó. En general, els grans d'arròs que tenen un contingut d'humitat massa alt o no són prou madurs tenen el ventre blanc més gran. 3. [Mira l'explosió de la cintura] L'esclat de l'arròs és causat pel ràpid escalfament de l'arròs durant el procés d'assecat, que fa que l'interior i l'exterior dels grans d'arròs perdin l'equilibri. Quan es menja arròs esclatat, l'exterior està podrit i l'interior cru, i el seu valor nutricional és baix. Per tant, quan escolliu l'arròs, heu d'observar amb atenció la superfície dels grans d'arròs. 4. [Mira els grans grocs] El groguenc dels grans d'arròs es deu a reaccions químiques de certs nutrients de l'arròs en determinades condicions, o a causa de microorganismes a l'arròs. Aquests grans grocs tenen un aroma i un sabor pobres, així que assegureu-vos d'observar la quantitat d'arròs de gra groc en comprar. 5. [Veure el nou i el vell] El color de l'arròs vell és més fosc, la seva viscositat es redueix i perd l'aroma original. Observeu amb atenció el color dels grans d'arròs L'arròs amb una superfície grisa en pols o amb ranures blanques és l'arròs vell com més contingut de crom és. Al mateix temps, agafeu l'arròs i oloreu-lo per veure si l'olor és normal. Si hi ha olor de floridura, vol dir que és arròs ranci. A més, també cal comprovar si hi ha grans de cuc entre els grans d'arròs Si hi ha grans de cuc i cadàvers d'insectes, vol dir que l'arròs està ranci. 6. [Mira l'etiqueta] Els consumidors també han de parar atenció al contingut marcat a l'envàs quan compren arròs. Per exemple, si l'embalatge està marcat amb el nom del producte, contingut net, nom i adreça del fabricant, data de producció i vida útil, grau de qualitat, número estàndard del producte, etc. |
<<: Coneixes les regles de beure?
>>: El restrenyiment no es pot tractar només amb plàtan i mel
A molts amics els agrada posar flors fresques a l...
El fòsfor és un element metàl·lic que és àmpliame...
Quan els genolls sempre et fan mal de sobte, no h...
L'arç de mar és una planta caducifoli, un ter...
Tot i que les picades de mosquits semblen ser un ...
A moltes dones se'ls descriu que tenen cares ...
La paràlisi facial és relativament freqüent en la...
Les persones que solen suar a les plantes dels pe...
Què és la Universitat St. John Fisher? St. John Fi...
Quan hi ha anormalitats en el cos femení, hi haur...
Què és el lloc web de Rebecca Minkoff? Rebecca Min...
La rinitis és una malaltia molt freqüent a les no...
Moltes persones estan preocupades pel fet que la ...
Quan veig la paraula "tumor", sempre se...
Tots sabem que alguns medicaments es prenen abans...