La majoria dels plats clàssics són creats pels xefs després de molts intents i modificacions Requereixen el temps, el lloc i la meticulositat dels creadors. No obstant això, sempre hi ha accidents. Aquest preciós accident va passar a l'antic Egipte Un esclau que era el responsable de fer pancakes per a la festa d'aniversari de la filla del seu amo es va adormir a causa de l'excés de fatiga. A més del pa, en realitat hi ha moltes delícies que es van crear a causa dels errors comesos pels productors. Popsicles Frank W. Epperson va inventar el popsicle el 1905 quan només tenia 11 anys. En realitat, la seva intenció original era només fer un got d'aigua de soda, però després de barrejar el bicarbonat de sodi i l'aigua, en Frank es va oblidar de l'aigua de sosa amb el pal de remenar a la terrassa. Quan se'n va recordar l'endemà, l'aigua de soda que s'havia congelat durant la nit al fred hivern s'havia congelat, així que va agafar una paleta. Patates fregides (patates fregides/patates fregides) Sí, les patates fregides també van ser una sorpresa. La història passa en un restaurant de Moon Lake Lodge a Nova York. Un comensal molt difícil es va queixar al xef que les patates fregides eren massa espesses i no comestibles. Després de fer una versió més fina de les patates fregides, el comensal encara no estava satisfet . Con de gelat El naixement del con de gelat va sorgir de la col·laboració de dos venedors. A la Fira Mundial de St. Louis de 1904, els productes del venedor de gelats Arnold Fornachou es venien com a pastissos calents Com que el negoci era molt millor del que s'esperava, aviat es van esgotar els gots de paper per als gelats, el sirià Ernest Hamwi, un forner que venia aperitius a prop, va decidir enrotllar-los per fer-li aperitius en forma de gofres. Flocs de blat de moro L'any 1898, els germans WK Kellogg i el Dr. John Harvey Kellogg estaven treballant en un sanatori de Michigan, Estats Units, per tal de fer que els pacients mengessin més sa i més fàcil, els germans van començar a estudiar cereals, però, per una negligència momentània, el blat bullit. Amb l'esperit de no malgastar, els dos germans van intentar fer massa de blat, però estava massa sec i es va trencar en flocs, que semblava un fracàs total, però, després de la cocció, es va tornar aromàtic i cruixent, i va ser ben rebut pels pacients. Galetes de xocolata (galetes de xocolata) El 1930, una dona anomenada Ruth Wakefield i el seu marit van obrir un petit hotel anomenat "Toll House Inn". Un matí, s'estava preparant per fer galetes per als seus convidats, però es va trobar que s'havia quedat sense xocolata per coure! Així que va haver de triturar una mica de xocolata Nestlé i posar-la a la massa, amb l'esperança que la xocolata es fongués a la massa durant la cocció. Aleshores, van néixer les galetes de xocolata. |
<<: Malentès en l'assistència sanitària: menjar aliments "amargs" pot reduir la calor interna
>>: Efectes de beure aigua salada al matí
Deixar de fumar és molt popular entre els nois. E...
El lubricant soluble en aigua és en realitat una ...
A la vida diària, moltes dones tenen la pell i le...
El fenomen de la micció dolorosa és causat princi...
El col·lutori és molt senzill d'utilitzar i p...
Crec que algunes persones estan familiaritzades a...
La salut del cor és considerada relativament impo...
Alguns pacients amb bronquièctasia experimentaran...
Si el contingut de proteïnes en el cos humà és re...
Què és la Universitat Lake Forest? Lake Forest Col...
Alguna vegada has sentit parlar de fer te amb lla...
Quan bevem aigua bullida, normalment estem acostu...
El desinfectant d'hipoclorit de sodi és en re...
Moltes parelles han viscut junts durant molts any...
A més d'escollir verdures de temporada, els e...