En els darrers anys, hi ha hagut més informes sobre el concepte d'OGM, i el debat mediàtic sobre això no s'ha aturat mai. El dany dels aliments modificats genèticament per a la salut humana (1) Els aliments modificats genèticament han canviat les propietats naturals dels aliments que mengem. Les substàncies biològiques que utilitzen no formen part de la seguretat alimentària humana i no s'han sotmès a proves de seguretat humana a llarg termini. (2) Els aliments modificats genèticament poden causar mutacions biològiques imprevisibles i produir nivells més alts i noves toxines als aliments. (3) Reaccions al·lèrgiques o al·lèrgiques: la tecnologia genètica pot produir al·lèrgens impredictibles i desconeguts als aliments. Els científics van trasplantar les propietats de la nou del Brasil a la soja, però com a resultat, algunes persones que són al·lèrgiques a les nous poden tenir una reacció al·lèrgica després de consumir soja. (4) Els aliments modificats genèticament redueixen el valor nutricional dels aliments o degraden ingredients importants en els aliments tradicionals: les dades d'investigació dels Estats Units mostren que en la soja amb gens resistents als herbicides, es redueix la quantitat d'ingredients anticancerígens com les hormones isoflavones. La falsa frescor dels aliments modificats genèticament confon als consumidors els tomàquets vermells brillants es poden emmagatzemar durant setmanes però tenen un valor nutritiu baix. (5) Els cultius modificats genèticament s'etiqueten amb gens resistents als antibiòtics mitjançant tecnologia transgènica, el que significa que els cultius porten gens resistents als antibiòtics. Aquests gens ens afecten a través dels bacteris. La investigació britànica mostra que els gens mutats en cultius modificats genèticament poden entrar al cos, cosa que pot provocar noves malalties. Si es produeixen resultats similars en humans i animals, és possible que es conrein els súper bacteris més poderosos que els antibiòtics no poden matar. (6) Els efectes secundaris poden matar el cos humà: Mayeno, AN et al (1994) van informar d'una malaltia nova i inexplicable caracteritzada per miàlgia eosinofílica. Les manifestacions clíniques inclouen paràlisi, problemes nerviosos, inflor dolorosa, picor a la pell, problemes cardíacs, pèrdua de memòria, mals de cap, fotosensibilitat i pèrdua de pes. Més tard es va trobar que la causa era el triptòfan produït per bacteris modificats genèticament produïts per una empresa japonesa. Els que el van consumir es van emmalaltir tres mesos després, i van provocar 37 morts, 1.500 paràlisis parcials i més de 5.000 debilitats ocasionals. (7) El 2007, científics francesos van confirmar que un blat de moro modificat genèticament produït per Monsanto era tòxic per al fetge i els ronyons humans. El dany dels cultius modificats genèticament és evident. Tots hem d'evitar els aliments modificats genèticament. Hem d'aprendre més sobre el sentit comú en aquesta àrea i donar suport fermament als aliments no modificats genèticament perquè nosaltres i la propera generació puguem tenir uns cossos més sans. |
<<: Quins són els mètodes de primers auxilis per a cos estrany traqueal
A la primavera, totes les coses tornen a la vida,...
Crec que moltes noies que estimen la bellesa han ...
Parlant de raigs X de tòrax, crec que s'ha de...
El problema de les altes transaminases requereix ...
Què és el lloc web de Dream Talk Recording? Sleep ...
Tos sense flegma és un problema amb el qual molte...
Què és el lloc web de The Times? The Times es va f...
Què és Bali? BALLY és una marca clàssica suïssa fu...
Què és SlideShare? SlideShare és una comunitat per...
Per eliminar el formaldehid, hi ha algunes plante...
L'estiu és una estació molt adequada per viat...
Hi ha tot tipus de remeis populars a la vida. He ...
La mucosa bucal és un teixit de la pell simple, i...
Crec que a tothom li agrada sortir a passejar amb...
Introducció: la sudoració a l'estiu és una co...