Tothom sap que molts aliments són incompatibles i no es poden menjar junts. El més conegut és que els crancs no es poden menjar amb tomàquet. Si sense saber-ho mengem coses que no s'han de menjar junts, experimentarem molèsties físiques. Les més greus són la sacarina i els ous. Aleshores, quin mal fan els ous remenats amb sacarina al cos? Deixa'm dir-te avui Tots coneixem el principi d'incompatibilitat alimentària a la vida, però potser no sabem molt sobre quin tipus d'aliments no es poden menjar junts Tots sabem que els crancs i els caquis poden entrar en conflicte entre ells, però sabeu quines són les conseqüències de menjar sacarina i ous junts? El component principal de la sacarina és la sacarina de sodi (nom científic sulfonilbenzamida de sodi) (fórmula química C7H4O3NSNa? 2H2O) La sacarina de sodi és un compost aromàtic, és a dir, un derivat del benzè. És un edulcorant no nutritiu. mort. Recomanació: 1. Actualment, s'estipula que el contingut de sacarina en 100 g d'aliment no ha de superar els 15 mg, i l'Organització Mundial de la Salut recomana una ingesta permesa de 5 mg/dia. La ingesta excessiva de sacarina pot causar intoxicació, però poques persones moren per una ingesta excessiva de sacarina! ! 2 En general, es creu que la sacarina no participa en el metabolisme del cos, però la ingesta excessiva pot causar danys al sistema nerviós, al cor i als intestins. tractar 1. Induir el vòmit: els nens poden prendre 10 ml de xarop d'ipecacuana per via oral, mentre que els adults poden estimular la gola o induir el vòmit amb drogues. Prendre carbó activat per via oral, després rentar l'estómac amb aigua neta i prendre laxants per via oral per induir la defecació. 2. Infusió intravenosa per afavorir l'excreció Afegir 10 ml de gluconat de calci al 50% i injectar-lo lentament per via intravenosa Té un efecte antagònic sobre les convulsions i els tremolors. 3. Administreu grans dosis de vitamina C i vitamines B, per via intravenosa o oral. 4. Tractar simptomàticament. Després d'entendre l'anterior, no s'ha d'utilitzar la sacarina per fregir ous, ja que no és deliciós per a nosaltres, és rica en metalls pesants i és molt irritant per a l'estómac. |
<<: Causes dels grumolls al cap
>>: Quins són els tractaments per a l'hepatitis greu?
Hericium erinaceus és un aliment comú a la vida d...
És molt important per a nosaltres. Necessitem mas...
Què és Food Network America? The Food Network (Foo...
És un fenomen comú que apareguin taques d'oli...
Què és el lloc web de Stallone? Sylvester Stallone...
El ginseng americà i la beguda Ophiopogon tenen u...
Si teniu bosses sota els ulls, heu de prestar ate...
L'aire condicionat és un aparell domèstic com...
La manera més comuna de cuinar la fruita del monj...
Què és Russian Dating Partner Network? Russian Lov...
Els nens s'injecten per primera vegada vacune...
Com tastar el vi 1. Mira. Inclineu el vi 45 graus...
La malaltia de Still és en realitat un tipus d...
Què és Cinq à Sept? Cinq à Sept és una famosa marc...
Hi ha moltes coses estranyes a la vida que no sab...