Amb el ràpid desenvolupament de l'economia, el nivell de vida de la gent és cada cop més alt! En el passat, el nivell de vida de la gent no era tan bo, i el seu únic requisit a la vida era tenir prou menjar per menjar. No obstant això, amb el ràpid desenvolupament de l'economia, la gent ara té requisits cada cop més alts per a la nutrició del seu cos! A més, la gent té cada cop més opcions i cada cop presta més atenció a la seva salut física! Avui en dia, la gent no només vol tenir prou per menjar, sinó que, el més important, vol menjar bé! Tanmateix, diferents persones reaccionen de manera diferent a cada tipus d'aliment a causa de les seves diferents constitucions físiques! La llet és una de les begudes naturals més antigues i es coneix com a "sang blanca". La llet, com el seu nom indica, s'extreu de les vaques femelles. A diferents països, la llet es divideix en diferents graus. Els tipus de llet més comuns actualment són la llet integral, baixa en greix i la llet desnatada. Al mercat hi ha bastants additius a la llet, com ara la llet baixa en greixos, alta en calci, que conté calci afegit. La llet és rica en minerals, calci, fòsfor, ferro, zinc, coure, manganès i molibdè. El més valuós és que la llet és la millor font de calci per al cos humà, i la relació calci-fòsfor és molt adequada, la qual cosa afavoreix l'absorció de calci. Els tipus són complexos, amb almenys 100 tipus, i els components principals són aigua, greixos, fosfolípids, proteïnes, lactosa, sals inorgàniques, etc. Les begudes de llet no són tan nutritives com la llet pura, però són molt populars entre els nens a causa dels seus rics sabors. No obstant això, per millorar el gust, se solen afegir algunes espècies a les begudes amb llet. Es recomana triar productes de begudes amb llet de grans marques per garantir la seguretat alimentària. De fet, moltes persones no poden beure llet. 1. Això és degut a que moltes persones no tenen la lactasa que digereix la llet, la qual cosa provoca intolerància a la llet. Si experimenteu molèsties, diarrea, inflor o dolor abdominal després de beure llet, es recomana que deixeu de beure-la. 2. La caseïna que conté la llet és difícil de digerir i es coagularà en grumolls a l'estómac, provocant un augment de la secreció d'àcid gàstric i agreujament dels símptomes de l'úlcera. Per tant, els pacients amb úlcera gàstrica no haurien de beure llet. 3. Algunes persones s'inflen després de beure llet perquè les cèl·lules de la mucosa intestinal no tenen prou enzims per descompondre la lactosa de la llet, la qual cosa permet que la lactosa sigui fermentada i utilitzada per la flora intestinal, donant lloc a una gran acumulació de gasos. Aquesta és també una de les reaccions de la intolerància a la lactosa, que és una al·lèrgia a la llet. Per tant, quan mengem tot tipus d'aliments, no necessàriament és bo per a tothom! Per tant, cadascú de nosaltres ha d'entendre completament la seva pròpia constitució física i prestar més atenció als aliments als quals som naturalment resistents, i els podem complementar amb altres aliments que tinguin el mateix valor nutricional! |
<<: Consells d'autotractament per a la rinitis
>>: És millor tenir un coixí alt o baix?
Les dones tenen por que el seu aspecte s'esva...
En general, moltes sabates noves et freguen els p...
Què és Austin College? Austin College és una unive...
El nostre cos humà és en realitat una màquina sof...
Per descomptat, quan estàs sota massa pressió a l...
Avui en dia, la caiguda del cabell és cada cop mé...
La incidència de l'espondilosi cervical ha es...
Decolorar i tenyir el cabell és una manera molt c...
Quin és el lloc web de l'Ambaixada de Turkmeni...
Què és el lloc web de Leboshi? LeSportsac és una f...
1. La qualitat i la composició de la dieta també ...
El gingebre es refereix al rizoma tuberós de la p...
El color normal de les ungles és similar al color...
Avui en dia, tothom té requisits molt elevats per...
Algú sap com desfer-se de l'acne ràpidament? ...