Entre els milions de persones a la vida, sempre hi ha moltes persones que pateixen mal d'estómac. De fet, en la societat actual, aquest fenomen és massa comú per motius laborals i per la quantitat de pressió, moltes persones senten el dolor d'estómac per endavant. 1. Els fideus són els millors per a l'estómac l'arròs conté molt àcid, així que menja menys arròs. 2. Si esteu fent farinetes, afegiu-hi una mica de bicarbonat de sodi, que és bo per a l'estómac. 3. Les farinetes de mill amb pa al vapor (no boles de massa) poden nodrir l'estómac. 4. Hi ha dos tipus de begudes que hauríeu de beure més, una és llet, l'altra és aigua calenta. No beu llet amb l'estómac buit al matí, beu llet 1-2 hores després de l'esmorzar, prevé el desavantatge de beure llet amb l'estómac buit. i aperitius al mateix temps, això farà que la llet romangui més temps a l'estómac i la llet i el suc gàstric es puguin sotmetre completament a una hidròlisi enzimàtica, de manera que la proteïna es pugui digerir i absorbir bé. 5. Si tens mal estómac, menja menjars petits amb freqüència. 6. Els cacauets es mengen crus. Menja de 4 a 6 cacauets abans dels àpats. 7. Jujubes, tofu, col, llet, pastanagues, enforteixen la melsa i l'estómac. 8. Les pomes, les aranjas, el raïm, les taronges i les pinyes poden prevenir l'acumulació de greix, nodrir el cor, reposar el Qi i promoure la producció de líquids corporals. 9. Els fruits secs com les nous, les avellanes, els pinyons, el longan, els cacauets, etc. poden reposar oligoelements a temps per beneficiar la salut dels ossos. 10. Els cacauets i la mel són bons per a l'estómac. 11. El te negre i la mel són molt bons per a l'estómac. Fixeu-vos en els aliments que mengeu diàriament: trieu aliments fàcils de digerir, lleugers, no grassos, baixos en fibra i suaus, com ara fruites, verdures, tofu, farinetes de mongeta, llet fresca, panets al vapor, fideus, ous diversos, etc. Centrar-se en els suplements nutricionals: alhora que garanteix que el cos tingui una ingesta calòrica adequada, també redueix la càrrega de treball de l'estómac. Menja més aliments rics en proteïnes i vitamines per garantir els nutrients adequats al cos i prevenir l'anèmia i la desnutrició Menja carn magra, pollastre, peix, fetge i ronyons i altres òrgans interns, verdures de fulla verda, tomàquets, albergínies, dàtils vermells i altres aliments. Es pot dir que hi ha molts aliments deliciosos, però per a aquells que sovint es queixen de mal d'estómac, no poden ser tan casuals. Cal saber que l'estómac de les persones amb dolor d'estómac és molt fràgil, així que cal tenir més cura amb la seva alimentació en aquest moment. |
<<: Quin tipus d'atenció s'ha de prestar atenció després de la cirurgia d'hemorràgia cerebral?
>>: Quins són els beneficis de sucar els peus amb suc de gingebre?
Com que la síndrome de l'aglutinina freda no ...
Es pot dir que l'insomni és un problema comú ...
Actualment, el quist de la tiroide és una malalti...
La vida resideix en l'exercici, no hi ha vita...
Què és Advokatfelagið við Strond 4? Advokatfelagið...
Els càlculs renals poden causar hematúria, que ta...
El mal alè és l'olor que emet per la boca, qu...
Directriu 1: no et cobreixis amb un edredó pesat A...
En la nostra vida diària, veiem moltes persones s...
A més de prendre alguns medicaments, és realment ...
Quan s'utilitza una pols, les noies han de pa...
L'estiu ens ha deixat completament, i la nost...
1. Reduïu la càrrega de les cames i els peus Som ...
Si alguna amiga de la teva vida troba que els seu...
En circumstàncies normals, el nostre cos s'ha...