Quan parlem de l'ànec, el primer que ens ve a la ment és l'ànec de Pequín. Sí, l'ànec de Pequín s'ha convertit en un dels cultius alimentaris més representatius de la Xina. La carn d'ànec té poc contingut en greixos i és molt adequada per a persones grans, dèbils i per a aquells que s'acaben de recuperar d'una malaltia greu, però també és apta per al cor guisat a la sopa Quins són els efectes de guisar l'ànec amb una fletxa? És eficaç per a aquells que tenen una constitució feble, pèrdua de gana i dolor d'estómac fred causat per refredar-se. Les persones amb diarrea clara, mal d'esquena, dismenorrea del fred, obesitat, arteriosclerosi i enteritis crònica no haurien de menjar-ne menys; La funció principal de Yizhijian és tractar els carbuncles i les úlceres, i no té cap efecte en el tractament de l'hepatitis B. Per a l'hepatitis viral, la medicina xinesa generalment tracta la malaltia segons els símptomes, i és difícil que un sol fàrmac tingui un efecte terapèutic. L'efecte terapèutic de la dieta és nodrir el ronyó i la sang, nodrir el yin i humitejar la sequedat. Afavoreix l'absorció del ferro i té millors funcions d'augment del cervell i anti-envelliment. Pot nodrir la sang i mantenir la pell rosada i radiant, i pot prevenir i tractar l'aterosclerosi i la malaltia coronària. Com cuinar l'estofat d'ànec : matèria primera : Un ànec farcit sacrificat pesa unes quatre lliures, tres lliures de sopa estofada, cinc cèntims de segments de cebolleta, cinc cèntims de trossos de gingebre i dos lliures de llard, unes tres unces. pràctica : 1. Obriu les natges de l'ànec per evitar que s'extreguin els òrgans interns, després feu una petita obertura a la part posterior del coll per treure el cultiu i la tràquea (no l'obriu des de baix per evitar que es trenqui la pell i afecti la integritat del pit de l'ànec), i esbandiu-lo amb aigua; 2. Poseu-hi l'ànec, afegiu-hi els trossos de cebolleta i els trossos de gingebre, i deixeu-ho coure durant uns vint minuts. Quan se sentin les ales soltes i la carn estigui tova, traieu-la i deixeu-la assecar una estona, després poseu-la a l'olla de la sopa de brasa i continueu la cocció. Doneu la volta a l'ànec mentre es cou al cap d'uns quinze minuts, retireu-lo de l'aigua i escorreu-lo. En aquest moment, la pell d'ànec és de color vermell intens i el sabor de cinc espècies s'infon a la carn d'ànec; 3. Poseu un wok a foc fort i aboqueu-hi dos quilos d'oli de cacauet Quan l'oli comenci a fumar, poseu-hi l'ànec cuit mentre encara estigui calent i traieu-lo quan la pell estigui carbonitzada. Talleu el cap d'ànec, divideu-lo al mig i col·loqueu-lo a la part superior del plat, després talleu el coll d'ànec en seccions i col·loqueu-los al centre del plat (talleu les potes d'ànec tres o quatre vegades més) i col·loqueu-los a la part superior i inferior del plat respectivament, talleu-los el pit i talleu-los a la meitat; Col·loqueu l'ànec al centre del plat (cobrint el coll d'ànec), i després tapeu el pit per sobre. |
<<: Quins són els efectes dels fàrmacs per al tractament dels fesols de pollastre?
>>: Com controlar les hemorràgies nasals
La jaca és una espècie de fruita que a molta gent...
Què és Bates College? Bates College és una famosa ...
El problema de l'alanina aminotransferasa alt...
En la ment de moltes persones, el càncer de pulmó...
Moltes de les coses que mengem ara contenen toxin...
Moltes persones amants de l'esport i alguns e...
Què és Penny Arcade? Penny Arcade és un lloc web n...
La gent és cada cop més conscient que la bona sal...
Quin és el lloc web de l'ambaixada xinesa a Ma...
Què és Indonesian Pop Music Network? Indonesia Pop...
Com es pot prevenir les malalties i saber si està...
Les malalties de la pell són malalties molt greus...
Cuinar l'arròs en un forn de microones és un ...
Quan les persones arriben a una certa edat, els s...
El nostre cuir cabellut generalment es divideix e...