La quallada de fesols fermentada és una cosa molt habitual. Cada cop més gent li agrada menjar-la. Conté molts nutrients i té molts beneficis per al cos. La quallada de mongetes fermentada, també coneguda com a mató de mongetes fermentades, s'elabora barrejant soja, vi d'arròs, vi de sorgo, arròs de llevat vermell i altres ingredients. Hi ha molts tipus de tofu fermentat, la majoria dels quals són deliciosos i tenen l'efecte d'eliminar l'olor de peix i d'alleujar el greix. Són adequats com a guarnició o com a condiment, com ara condiment per olla calenta. Els més famosos inclouen el tofu pudent Beijing Wangzhihe i la quallada de mongetes fermentada Shaoxing de Zhejiang. Beneficis nutricionals: Els components principals del tofu fermentat són proteïnes, greixos, carotè, vitamines A i E, així com minerals com el calci i el fòsfor. El tofu fermentat és ric en proteïnes vegetals després de la fermentació, la proteïna es descompone en diversos aminoàcids i es produeixen altres substàncies, per tant, té l'efecte d'augmentar la gana i afavorir la digestió. La quallada de mongetes fermentada pudent (Qing Fang) és rica en vitamina B12, que pot complementar la vitamina B12 del cos humà i prevenir la demència senil. Qualsevol tofu, condiment, sal, salsa de soja, essència de pollastre, midó d'aigua, oli de barreja, una mica de sucre, tres cullerades de suc de mató fermentat. Com fer mató i tofu fermentats 1. Prepara tots els ingredients. 2. Talleu el tofu a trossos petits i poseu-lo en remull en aigua lleugera salada durant 5 minuts. 3. Aboqueu oli al wok i sofregiu la ceba, el gingebre i l'all 4. Aboqui el tofu i empeny suaument 5. Afegiu la salsa de soja. 6. Afegiu el suc de mató de mongetes fermentat. 7. Afegiu la quantitat adequada d'aigua. 8. Afegiu-hi una mica de sucre blanc. 9. Cuini el tofu durant 5 minuts perquè quedi saborós, després afegiu-hi essència de pollastre i midó d'aigua. 0. Sofregir uniformement i apagar el foc. El mètode de fer mató de fesols fermentat és molt senzill. Crec que després de llegir la meva introducció, tothom coneixerà bé el mètode de fabricació de mató de fesols fermentat per si mateix. |
<<: És bo beure aigua amb mel abans d'anar a dormir?
>>: Què pot reduir el colesterol?
Com tots sabem, la placa dental és la principal c...
Tothom es dutxa almenys una vegada a la setmana. ...
La pols de celles és una eina comuna per dibuixar...
L'envelliment de les celles és bastant comú a...
Què és el lloc web de l'Owatan Daily? Al-Watan...
En la nostra vida diària, trobarem que algunes te...
A mesura que els nivells de vida són cada cop més...
Quin és el lloc web d'Aston Villa? L'Aston...
Quin és el lloc web de la Universitat de Lincoln? ...
Les tasses termo s'utilitzen generalment per ...
Ens rentem la cara cada dia per netejar la nostra...
En la societat actual, la gent depèn principalmen...
Les aixelles són bastant sensibles, així que, exc...
El te d'arç i llop és un te per a la salut re...
L'adolescència és el grup d'edat més prop...