Com organitzar el pastís de fruites

Com organitzar el pastís de fruites

La gent sol menjar pastís de fruita en els seus aniversaris, ja que aquest tipus de pastís no és tan gras i té molta fragància de fruites, però, la presentació dels pastissos de fruites encara és molt diversa.

Mètode :

1. Barregeu els ingredients (1) i (5) i reserveu-los.

2. Tamisar la farina baixa en gluten, afegir la mantega i batre amb una batedora fins que s'ampliï el volum i el color quedi blanc.

3. Afegiu els ingredients (2) i barregeu bé fins que no quedin partícules.

4. Afegiu els ous per lots i barregeu bé, després afegiu-hi la llet per lots i barregeu-ho bé.

5. Finalment, afegiu-hi els ingredients del pas (1) i barregeu-ho bé Col·loqueu el pastís en un motlle i poseu-ho al forn a 170°C durant uns 30 minuts. Com fer un pastís de bolets

Ingredients : Sucre, clares d'ou, cacau en pols, oli d'amanida, mantega

Condiment : sucre: clara d'ou = 2:1, base de pastís: xocolata: mantega = 4:5:1

Mètode :

1. Preparar bolets clars d'ou: sucre: clara d'ou = 2:1. Batem les clares, afegint-hi el sucre mentre batem fins que quedi homogènia. Utilitzeu una punta de tubs sense dents d'1 cm per convertir les decoracions en formes de bolets en una safata de forn folrada amb paper blanc i espolvorear una petita quantitat de cacau en pols a la superfície. Coure al forn a 120 °C durant uns 40 minuts.

2. Prepareu la crema de xocolata: barregeu el cacau en pols i l'oli d'amanida, després afegiu-hi mantega (el gruix es pot determinar segons les vostres necessitats).

3. Utilitzeu la base de bescuit SP, peleu-lo, talleu-lo en tres capes, incrusteu la crema de xocolata al mig, repartiu la crema de xocolata per la superfície superior i les vores verticals, rasqueu petits cercles de mantega al centre i decoreu amb decoracions de bolets.

Com fer un pastís de vidre

Ingredients : llet, rovell d'ou, sucre, midó de blat de moro, mantega, agar, natilla en pols.

Condiment : Elaboració de gelat de natilla: llet: rovell d'ou: sucre: midó de blat de moro: mantega: agar: natilla en pols = 6:3:2:1:0.5:0.04:0.02. Base de pastís: gelat de natilla: agar transparent = 2:5:3.

El pastís de fruites és una espècie de mousse amb gust de fruita feta amb algunes fruites fresques o algunes melmelades, sucs i melmelades de fruites com a matèries primeres principals. En general, les fruites suaus com les maduixes, els mangos, els kiwis, els plàtans i els préssecs s'utilitzen més habitualment.

Els ingredients principals dels pastissos són la farina, els ous, la nata, etc. Contenen hidrats de carboni, proteïnes, greixos, vitamines i minerals com el calci, el potassi, el fòsfor, el sodi, el magnesi i el seleni.

<<:  Quins són els efectes de la sopa de dátil vermell Yiner

>>:  Què causa els nadons amb síndrome de Down?

Recomanar articles

Puc rentar-me la cara amb aigua d'arròs?

Alguns joves d'avui no tenen ni idea de que l...

Maneres de prevenir el càncer colorectal

Tots ens podem relacionar amb les tensions de la ...

Quina és la causa de les taques blanques al sostre de la boca?

No tingueu cura quan apareguin taques blanques a ...

És perjudicial una marca de naixement al meu braç?

Moltes persones tenen marques de naixement als br...

Una prova de broncodilatador positiva és un signe d'asma?

A menys que siguis un metge molt professional, ti...

Quins aliments no es poden menjar amb ous?

El contingut nutricional dels ous és relativament...

Tractament dels tumors gingivals per prevenir la recidiva

La causa principal del tumor gingival és la mala ...

Com tractar la gola seca i la tos

La infecció de la gola acompanyada de la tos és c...

Com poden vestir les persones grasses per semblar més primes?

Hi ha moltes persones obeses avui en dia, però ca...

Quins són els perills de arrencar el pèl de les aixelles?

Moltes dones se senten preocupades per tenir mass...

Els pacients amb abscés perianal necessiten cirurgia?

Si l'abscés perianal requereix cirurgia depèn...

Què tal HHKB? Ressenyes de HHKB i informació del lloc web

Què és HHKB? Happy Hacking Keyboard (HHKB) és una ...