Com organitzar el pastís de fruites

Com organitzar el pastís de fruites

La gent sol menjar pastís de fruita en els seus aniversaris, ja que aquest tipus de pastís no és tan gras i té molta fragància de fruites, però, la presentació dels pastissos de fruites encara és molt diversa.

Mètode :

1. Barregeu els ingredients (1) i (5) i reserveu-los.

2. Tamisar la farina baixa en gluten, afegir la mantega i batre amb una batedora fins que s'ampliï el volum i el color quedi blanc.

3. Afegiu els ingredients (2) i barregeu bé fins que no quedin partícules.

4. Afegiu els ous per lots i barregeu bé, després afegiu-hi la llet per lots i barregeu-ho bé.

5. Finalment, afegiu-hi els ingredients del pas (1) i barregeu-ho bé Col·loqueu el pastís en un motlle i poseu-ho al forn a 170°C durant uns 30 minuts. Com fer un pastís de bolets

Ingredients : Sucre, clares d'ou, cacau en pols, oli d'amanida, mantega

Condiment : sucre: clara d'ou = 2:1, base de pastís: xocolata: mantega = 4:5:1

Mètode :

1. Preparar bolets clars d'ou: sucre: clara d'ou = 2:1. Batem les clares, afegint-hi el sucre mentre batem fins que quedi homogènia. Utilitzeu una punta de tubs sense dents d'1 cm per convertir les decoracions en formes de bolets en una safata de forn folrada amb paper blanc i espolvorear una petita quantitat de cacau en pols a la superfície. Coure al forn a 120 °C durant uns 40 minuts.

2. Prepareu la crema de xocolata: barregeu el cacau en pols i l'oli d'amanida, després afegiu-hi mantega (el gruix es pot determinar segons les vostres necessitats).

3. Utilitzeu la base de bescuit SP, peleu-lo, talleu-lo en tres capes, incrusteu la crema de xocolata al mig, repartiu la crema de xocolata per la superfície superior i les vores verticals, rasqueu petits cercles de mantega al centre i decoreu amb decoracions de bolets.

Com fer un pastís de vidre

Ingredients : llet, rovell d'ou, sucre, midó de blat de moro, mantega, agar, natilla en pols.

Condiment : Elaboració de gelat de natilla: llet: rovell d'ou: sucre: midó de blat de moro: mantega: agar: natilla en pols = 6:3:2:1:0.5:0.04:0.02. Base de pastís: gelat de natilla: agar transparent = 2:5:3.

El pastís de fruites és una espècie de mousse amb gust de fruita feta amb algunes fruites fresques o algunes melmelades, sucs i melmelades de fruites com a matèries primeres principals. En general, les fruites suaus com les maduixes, els mangos, els kiwis, els plàtans i els préssecs s'utilitzen més habitualment.

Els ingredients principals dels pastissos són la farina, els ous, la nata, etc. Contenen hidrats de carboni, proteïnes, greixos, vitamines i minerals com el calci, el potassi, el fòsfor, el sodi, el magnesi i el seleni.

<<:  Quins són els efectes de la sopa de dátil vermell Yiner

>>:  Què causa els nadons amb síndrome de Down?

Recomanar articles

Tractament de les complicacions després de la cirurgia d'escoliosi

A la vida diària, tots sabem el dany que provoca ...

Què causa la miastènia gravis?

Si voleu reduir eficaçment l'impacte de la mi...

Com beure te per evitar les taques de les dents?

Beure te és bo per a les teves dents. El te, el c...

Com tractar les fractures per compressió vertebral lumbar

Una de les causes habituals de les fractures de c...

Per què l'ungla del dit gros es torna negra?

Molts pacients amb malalties relacionades amb la ...

Què he de fer si els atacs d'asma es repeteixen?

L'asma és una bronquitis crònica, que és una ...

Què he de menjar més per a l'hipertiroïdisme?

Els pacients amb hipertiroïdisme han de prestar m...

Pot córrer abans de sopar ajudar a perdre pes?

Córrer és un molt bon exercici de fitness, sobret...

Quins són els perills de l'asfalt per al cos humà?

L'asfalt és molt comú a les nostres vides. Es...

És realment difícil de tractar la vesiculitis seminal?

En general, estem relativament poc familiaritzats...

Quina és la manera correcta de rentar-se la cara amb vinagre blanc?

Tothom hauria de prestar atenció al tema de la be...