La gent sol menjar pastís de fruita en els seus aniversaris, ja que aquest tipus de pastís no és tan gras i té molta fragància de fruites, però, la presentació dels pastissos de fruites encara és molt diversa. Mètode : 1. Barregeu els ingredients (1) i (5) i reserveu-los. 2. Tamisar la farina baixa en gluten, afegir la mantega i batre amb una batedora fins que s'ampliï el volum i el color quedi blanc. 3. Afegiu els ingredients (2) i barregeu bé fins que no quedin partícules. 4. Afegiu els ous per lots i barregeu bé, després afegiu-hi la llet per lots i barregeu-ho bé. 5. Finalment, afegiu-hi els ingredients del pas (1) i barregeu-ho bé Col·loqueu el pastís en un motlle i poseu-ho al forn a 170°C durant uns 30 minuts. Com fer un pastís de bolets Ingredients : Sucre, clares d'ou, cacau en pols, oli d'amanida, mantega Condiment : sucre: clara d'ou = 2:1, base de pastís: xocolata: mantega = 4:5:1 Mètode : 1. Preparar bolets clars d'ou: sucre: clara d'ou = 2:1. Batem les clares, afegint-hi el sucre mentre batem fins que quedi homogènia. Utilitzeu una punta de tubs sense dents d'1 cm per convertir les decoracions en formes de bolets en una safata de forn folrada amb paper blanc i espolvorear una petita quantitat de cacau en pols a la superfície. Coure al forn a 120 °C durant uns 40 minuts. 2. Prepareu la crema de xocolata: barregeu el cacau en pols i l'oli d'amanida, després afegiu-hi mantega (el gruix es pot determinar segons les vostres necessitats). 3. Utilitzeu la base de bescuit SP, peleu-lo, talleu-lo en tres capes, incrusteu la crema de xocolata al mig, repartiu la crema de xocolata per la superfície superior i les vores verticals, rasqueu petits cercles de mantega al centre i decoreu amb decoracions de bolets. Com fer un pastís de vidre Ingredients : llet, rovell d'ou, sucre, midó de blat de moro, mantega, agar, natilla en pols. Condiment : Elaboració de gelat de natilla: llet: rovell d'ou: sucre: midó de blat de moro: mantega: agar: natilla en pols = 6:3:2:1:0.5:0.04:0.02. Base de pastís: gelat de natilla: agar transparent = 2:5:3. El pastís de fruites és una espècie de mousse amb gust de fruita feta amb algunes fruites fresques o algunes melmelades, sucs i melmelades de fruites com a matèries primeres principals. En general, les fruites suaus com les maduixes, els mangos, els kiwis, els plàtans i els préssecs s'utilitzen més habitualment. Els ingredients principals dels pastissos són la farina, els ous, la nata, etc. Contenen hidrats de carboni, proteïnes, greixos, vitamines i minerals com el calci, el potassi, el fòsfor, el sodi, el magnesi i el seleni. |
<<: Quins són els efectes de la sopa de dátil vermell Yiner
>>: Què causa els nadons amb síndrome de Down?
Alguns joves d'avui no tenen ni idea de que l...
Tots ens podem relacionar amb les tensions de la ...
No tingueu cura quan apareguin taques blanques a ...
Moltes persones tenen marques de naixement als br...
Què és la Universitat de Washington a St. Louis? L...
A menys que siguis un metge molt professional, ti...
El contingut nutricional dels ous és relativament...
Quin és el lloc web més petit del món? El lloc web...
La causa principal del tumor gingival és la mala ...
La infecció de la gola acompanyada de la tos és c...
Hi ha moltes persones obeses avui en dia, però ca...
Què és el lloc web de l'Oficina de Promoció Tu...
Moltes dones se senten preocupades per tenir mass...
Si l'abscés perianal requereix cirurgia depèn...
Què és HHKB? Happy Hacking Keyboard (HHKB) és una ...