A la vida diària, a moltes persones els agrada molt menjar llavors de lotus. Les llavors de lotus també són un tipus d'aliment amb efectes saludables que s'han assecat al sol i s'han de posar en remull amb aigua abans de cuinar. 1. La closca de les llavors de lotus seques és dura i llisa. El mètode de desgranar les llavors de lotus és el següent : Afegiu 1000 ml d'aigua a l'olla i bulliu-la, afegiu-hi 25 grams d'àlcali i remeneu-ho bé, després poseu-hi 250 grams de llavors de lotus seques, tapeu l'olla i escalfeu-la lleugerament. A continuació, feu servir alguna cosa com una escombra per empènyer i fregar les llavors de lotus a l'olla repetidament diverses vegades fins que la pell de la llavor de lotus s'ha d'apagar, ja que la pell del lot s'ha d'apagar. la pell no serà fàcil de treure), esbandiu-la repetidament amb aigua freda i després feu servir un escuradents o una agulla fina per treure el nucli de la llavor de lotus. 2. En alguns llocs, també hi ha un mètode popular per eliminar les closques de llavors de lotus en grans quantitats. En resum, hi ha principalment els passos següents ; 1. Cuini la sopa d'arròs a ebullició, aboqueu-hi les llavors de lotus seques, deixeu-ho coure fins que s'inflen lleugerament, després escorreu la sopa d'arròs. 2. Poseu les llavors de lotus bullides a la cendra de fusta o a la cendra fina de carbó mentre encara estiguin calentes, deixeu-les recobrir uniformement amb la cendra fina i, a continuació, amuntegueu-les durant una hora perquè s'assequin. 3. Talleu la llavor de lotus amb una mà i agafeu el ganivet amb l'altra. Primer, traieu els dos extrems de la llavor de lotus i, després, en sortirà una llavor de lotus amb closca. 3. Altres mètodes Remulleu les llavors de lotus en aigua freda durant una estona i podeu treure directament les closques de les llavors de lotus, però serà una mica més lent. Però no es pot utilitzar directament per cuinar la pell vermella que hi ha a l'interior també s'ha de treure el nucli de lotus per poder utilitzar-lo a la cuina o a la sopa. 1. Per treure la pell vermella, bulliu aigua en una olla, afegiu-hi àlcali comestible, poseu-hi les llavors de lotus, comproveu la situació d'ebullició mentre bulli i cuini fins que la pell vermella es pugui separar fàcilment de la carn de lotus, refredeu-la amb aigua neta, remeneu-la constantment mentre la refredeu i traieu-la després d'haver tret totes les pells. 2. Traieu la pell vermella de les llavors de lotus i poseu-les a bullir quan la part superior de les llavors de lotus s'obri una mica, traieu-les i assequeu-les lleugerament per treure el nucli de lotus de la part inferior de les llavors de lotus. |
<<: Quins són els efectes de prendre junts lecitina i oli de peix?
>>: Temps i precaucions per prendre oli de peix de mar profund
Amb el ràpid desenvolupament de la modernització,...
Què és el lloc web del Consell d'Europa? El Co...
Què és Bioderma? BIODERMA és un producte per a la ...
Els marejos freqüents no són bo per a la feina i ...
De vegades a la nostra vida podem experimentar ma...
Què és un lloc web de cites? Date.Com és un lloc d...
Les etiquetes cutànies són una malaltia comuna Si...
Potser algunes persones no coneixen l'esport ...
Sabem que hi ha diversos enzims en la vida real. ...
A la vida diària, moltes persones pateixen mal de...
Una dutxa és millor que un bany per relaxar-se. C...
La rinoplàstia és un tipus de cirurgia plàstica d...
Recentment, l'enteritis viral canina s'ha...
A més de la infecció bacteriana, la necrosi del c...
Avui en dia, bàsicament, molts joves tenen l'...