A la vida diària, a moltes persones els agrada molt menjar llavors de lotus. Les llavors de lotus també són un tipus d'aliment amb efectes saludables que s'han assecat al sol i s'han de posar en remull amb aigua abans de cuinar. 1. La closca de les llavors de lotus seques és dura i llisa. El mètode de desgranar les llavors de lotus és el següent : Afegiu 1000 ml d'aigua a l'olla i bulliu-la, afegiu-hi 25 grams d'àlcali i remeneu-ho bé, després poseu-hi 250 grams de llavors de lotus seques, tapeu l'olla i escalfeu-la lleugerament. A continuació, feu servir alguna cosa com una escombra per empènyer i fregar les llavors de lotus a l'olla repetidament diverses vegades fins que la pell de la llavor de lotus s'ha d'apagar, ja que la pell del lot s'ha d'apagar. la pell no serà fàcil de treure), esbandiu-la repetidament amb aigua freda i després feu servir un escuradents o una agulla fina per treure el nucli de la llavor de lotus. 2. En alguns llocs, també hi ha un mètode popular per eliminar les closques de llavors de lotus en grans quantitats. En resum, hi ha principalment els passos següents ; 1. Cuini la sopa d'arròs a ebullició, aboqueu-hi les llavors de lotus seques, deixeu-ho coure fins que s'inflen lleugerament, després escorreu la sopa d'arròs. 2. Poseu les llavors de lotus bullides a la cendra de fusta o a la cendra fina de carbó mentre encara estiguin calentes, deixeu-les recobrir uniformement amb la cendra fina i, a continuació, amuntegueu-les durant una hora perquè s'assequin. 3. Talleu la llavor de lotus amb una mà i agafeu el ganivet amb l'altra. Primer, traieu els dos extrems de la llavor de lotus i, després, en sortirà una llavor de lotus amb closca. 3. Altres mètodes Remulleu les llavors de lotus en aigua freda durant una estona i podeu treure directament les closques de les llavors de lotus, però serà una mica més lent. Però no es pot utilitzar directament per cuinar la pell vermella que hi ha a l'interior també s'ha de treure el nucli de lotus per poder utilitzar-lo a la cuina o a la sopa. 1. Per treure la pell vermella, bulliu aigua en una olla, afegiu-hi àlcali comestible, poseu-hi les llavors de lotus, comproveu la situació d'ebullició mentre bulli i cuini fins que la pell vermella es pugui separar fàcilment de la carn de lotus, refredeu-la amb aigua neta, remeneu-la constantment mentre la refredeu i traieu-la després d'haver tret totes les pells. 2. Traieu la pell vermella de les llavors de lotus i poseu-les a bullir quan la part superior de les llavors de lotus s'obri una mica, traieu-les i assequeu-les lleugerament per treure el nucli de lotus de la part inferior de les llavors de lotus. |
<<: Quins són els efectes de prendre junts lecitina i oli de peix?
>>: Temps i precaucions per prendre oli de peix de mar profund
No importa qui condueixi, han de ser prudents i p...
Quin és el lloc web d'Isetan Japan? Isetan (いせ...
Els caragols de cono es distribueixen principalme...
Quina és la pàgina web de l'IRNA? L'Agènci...
Com sabem que el mal de cap vascular és una malal...
Una ansietat adequada pot estimular el nostre pot...
Què és Boston Scientific? Boston Scientific és una...
Si tens deposicions freqüents en un dia, has d...
El tipus més comú de gastroenteritis és aguda. Pe...
Si apareixen petites protuberàncies a la pell des...
Què és el lloc web del Banc de Pagaments Internaci...
Avui en dia, a molts joves els agrada tenyir-se e...
Què és el lloc web Just Russia? El Partit Rússia J...
Amb el ràpid desenvolupament de l'economia so...
Com diu el refrany, la roba fa l'home, i les ...