El blat sarraí no és ni un medicament ni un producte sanitari, però un aliment natural i verd, en particular, es pot menjar com a aliment bàsic. A més, el blat sarraí és un aliment que combina set nutrients principals en un. Els estudis han demostrat que el blat sarraí té els efectes de calmar la ment, activar el qi i la circulació sanguínia, humitejar els intestins i promoure els moviments intestinals, alleujar la tos i l'asma i reduir el pes i embellir, per la qual cosa és molt popular entre la gent. En particular, els fideus de blat sarraí es poden fregir, bullir o servir freds, fent-los una varietat de plats. Avui fem una ullada a com fer fideus de blat sarraí freds. Ingredients: 100 g de fideus de blat sarraí; 2 pebrots vermells petits; Condiment: 2 cullerades (30ml) de vinagre d'arròs 2 culleradetes (10ml) de salsa de soja 1 culleradeta (5g) de sal; Nutrició: els fideus de soba són un tipus de fideus fets amb farina de blat sarraí de color gris-negre, tot i que poden no semblar molt atractius, tenen un alt valor nutricional. Els fideus de blat sarraí tenen un alt contingut en proteïnes i una proporció raonable d'aminoàcids. Poden embellir la cara, perdre pes i prevenir moltes malalties cròniques a les quals són propensos els treballadors de coll blanc urbans. pràctica: 1. Renteu el pebrot vermell i talleu-lo a rodanxes en diagonal afegiu aigua a l'olla i poseu-hi els fideus de blat sarraí. 2. Porteu a ebullició a foc fort, després apagueu el foc no obriu la tapa i deixeu-ho coure a foc lent durant uns 5 minuts, fins que els fideus es puguin trencar fàcilment agafant-los. 3. Escorreu els fideus de blat sarraí, aboqueu-los amb 1 cullerada d'oli d'oliva i barregeu-ho bé. A continuació, afegiu-hi 2 cullerades (30 ml) de vinagre d'arròs, 2 culleradetes (10 ml) de salsa de soja lleugera, 1 culleradeta (5 g) de sucre, una mica de sal i una cullerada petita d'oli i un grapat d'oli escriviu llavors de sèsam blanc i barregeu-ho bé. Consells: 1. Si el voleu menjar a l'estiu, podeu esbandir els fideus de blat sarraí cuits amb aigua freda, després afegir-hi condiments i ingredients i barrejar-ho bé, posar-ho a la nevera durant mitja hora i espolvorear amb llavors de sèsam blanc. 2. Els fideus de blat sarraí són de color gris-negre i d'aspecte poc atractiu, però tenen un alt valor nutricional Es poden menjar de diverses maneres, i la forma més comuna i científica és fer-ne fideus. El millor maridatge dels fideus de blat sarraí és menjar-los freds amb cogombres, perquè els cogombres poden fer que els fideus de blat sarraí siguin més refrescants i menys grasos. 3. Els fideus de fajol són una farina de color gris-negre, però no us deixeu enganyar pel seu aspecte poc atractiu, té un alt valor nutricional. Hi ha diverses maneres de menjar fideus de blat sarraí, però la gent està més acostumada a utilitzar-lo per fer fideus. El blat sarraí conté més proteïnes que l'arròs i la farina. Els fideus de blat sarraí són especialment adequats per als nens en creixement. 4. El maridatge més adequat per als fideus de blat sarraí és barrejar-los amb carn picada i cogombre. Els fideus de fajol són de naturalesa freda i poden fer mal a l'estómac fàcilment, per això, a l'hora de fer-los, cal posar-los en remull durant més temps fins que quedin suavitzats, perquè tinguin millor gust i siguin més fàcils de digerir. El cogombre pot fer que els fideus de blat sarraí siguin més refrescants i menys grasos, i la millor carn picada és el xai, calent i nutritiu per a l'estómac, i és un bon partit amb el blat sarraí. El blat sarraí és realment una cosa bona. He vist la recepta dels fideus de blat sarraí freds. De fet, el blat sarraí no només es pot convertir en pasta, sinó que també es pot convertir en fideus de blat sarraí. A la vida diària, el blat sarraí també es pot utilitzar per fer coixins, que té un efecte calmant. De fet, tant si es menja, es beu o es fa servir, no es pot ignorar el paper del blat sarraí. |
<<: Quins aliments són bons per reduir el sucre en la sang?
>>: Quins són els efectes de l'oli de Litsea cubeba?
Les úlceres orals són relativament freqüents. Les...
Molts amics troben que els seus cossos tenen pico...
La bilirubina total massa alta o massa baixa està...
L'envermelliment anal i la inflor és una mala...
El préssec és una fruita habitual a les nostres v...
Què és el lloc web de Dom Perignon? Dom Pérignon C...
La dansa és un esport que agrada a molta gent No ...
La sal és un condiment molt comú a la nostra cuin...
En termes generals, quan es produeix la uretritis...
Quin és el lloc web de la Universitat Ewha Womans ...
A la vida moderna, les persones s'enfronten a...
Quan tenim problemes amb el qi i el desequilibri ...
A mesura que cada vegada hi ha més gent engreixan...
De fet, fumar és molt perjudicial per al nostre c...
La col i la col no són el mateix plat, també cone...