A la vida diària, cada llar ha d'utilitzar una olla per cuinar, i la caldera de casa teva s'ha de netejar i desinfectar regularment per evitar contaminacions i danys a la salut. La neteja de calderes es coneix comunament com a descalcificació de calderes, com el seu nom indica, significa eliminar elements no saludables, com ara residus d'aliments i incrustacions de l'olla. També hi ha mètodes per descalcificar una caldera Avui dia, l'editor ha resumit diversos mètodes per descalcificar una caldera. Els agents descalcificants de calderes es divideixen en agents descalcificants líquids AX i els agents descalcificants líquids AX tenen grans vendes i són ben rebuts pels usuaris a causa del seu fàcil funcionament i construcció i efecte de descalcificació ideal. Formació d'escales Després que la caldera escalfe l'aigua, part de l'aigua s'evapora i el sulfat de calci (CaSO4, el guix és sulfat de calci que conté aigua de cristal·lització) que originàriament és precipitat insoluble. El bicarbonat de calci (Ca(HCO3)2) i el bicarbonat de magnesi (Mg(HCO3)2) dissolts originalment es descomponen en aigua calenta, alliberant diòxid de carboni (CO2), convertint-se en carbonat de calci insoluble (CaCO3) i hidròxid de magnesi (Mg(OH)2), que també precipiten i de vegades generen MgCO3. Segons les raons de la seva formació i els diferents estats de formació, es pot dividir aproximadament en escala dura i escala tova. Els components principals de l'incrustació són el carbonat de calci i l'hidròxid de magnesi, que poden patir canvis químics amb els àcids. Això significa que l'incrustació de la caldera es pot eliminar amb agents químics que contenen àcids. Riscos d'escala L'escala dura sol ser cimentada a la superfície de calderes o canonades. En primer lloc, l'escala dura té una conductivitat tèrmica deficient, la qual cosa comportarà un deteriorament de la transferència de calor a la superfície de calefacció, amb la qual cosa malbaratarà combustible o electricitat. En segon lloc, si l'escala dura s'uneix a la paret interior de la caldera, augmentarà molt el risc d'esquerdes o fins i tot d'explosió de la caldera a causa de l'expansió i la contracció tèrmiques i la força desigual. En tercer lloc, quan es cimenta l'escala dura, sovint s'hi adhereixen una gran quantitat d'ions de metalls pesants. A més, l'escala afecta la salut humana, causant fàcilment la digestió gastrointestinal i trastorns d'absorció i restrenyiment, i augmentant la incidència de gastritis i diversos tipus de pedres. El tàrtar i la periodontitis sovint són causats per l'escala i poden ser mortals. Descalcificació necessària Després d'un funcionament a llarg termini, la caldera tindrà inevitablement problemes com ara l'escala i l'òxid. La raó principal de la formació d'escales a la caldera és que l'aigua d'alimentació conté components de duresa després d'una evaporació i concentració contínua a alta temperatura i alta pressió, es produeixen una sèrie de reaccions físiques i químiques al forn, que eventualment es formen una escala dura i densa. L'escala és el "dany número u" a les calderes i la principal causa dels accidents de les calderes es manifesta principalment en: Malbaratar molt de combustible: com que la conductivitat tèrmica de l'escala és només unes dècimes de la de l'acer, quan es forma escala a la superfície de calefacció, la transferència de calor es veurà obstaculitzada. escapament. Beneficis de la descalcificació : 1. La caldera funcionarà sense escala, reduint molt el consum de combustible; 2. Reduir els costos de neteja i manteniment de la caldera; 3. Eviteu els possibles perills de seguretat com ara corrosió, protuberància, deformació, fuites i fins i tot explosions causades per l'escala de la caldera; 4. Ampliar molt la vida útil de la caldera; 5. Evitar les pèrdues provocades per l'aturada de producció per neteja o reparació de calderes. |
<<: Quina és la fórmula única per fer detergent de roba?
>>: Quines són les receptes del te de salut masculina?
El te de gessamí té un aroma ric i un sabor refre...
Hi ha moltes coses importants que la gent ha de f...
Com més alt sigui el nivell de creatinina, més gr...
1. Mètode de rentat nasal amb aigua salada: 2 gra...
Quan es cuina, els aliments es convertiran en àpa...
Quart lloc: Tigre Els amics que neixen amb una fo...
La teva postura pot revelar molt sobre la teva co...
La pedra ondulada del mar és una espècie molt rar...
Què és el lloc web de la Universitat de Musashi? L...
Els problemes de ventilació amenacen seriosament ...
Què és la loteria? Lotto és una famosa marca espor...
Què és el lloc web del supermercat ALDI? ALDI (Ald...
Què és Canoe.com? Canoe.com és un proveïdor de mit...
Quan els meus cabells arriben a la meva cintura.....
Tothom ha de conèixer la importància de la comple...