Avui en dia, podeu veure iogurts a tots els supermercats. Com tots sabem, els bacteris làctics que contenen els iogurts poden ajudar a la digestió humana, enfortir els ossos, millorar la immunitat corporal, etc. Els beneficis que ens pot aportar el iogurt són innombrables. No obstant això, el iogurt no és perfecte i hi ha algunes coses a les quals hauríeu de prestar atenció a l'hora de beure iogurt. A continuació, aprenem algunes coses que heu de saber sobre el consum de iogurt. A més, el iogurt pot ajudar a la digestió? 7 coses que has de saber sobre beure iogurt Les begudes amb llet no són iogurts El iogurt està elaborat amb llet d'alta qualitat fermentada per bacteris làctics i pertany essencialment a la categoria de la llet. Pel que fa a les begudes de iogurt, ni tan sols són llet, en el millor són només un tipus de beguda. El contingut nutricional dels dos és molt diferent Alguns nutricionistes diuen que el contingut nutricional d'algunes begudes de iogurt és només aproximadament 1/3 del del iogurt. Com més gruixut sigui el iogurt, millor Que el iogurt sigui bo o no depèn de si els "bacteris" són de primera generació De fet, la qualitat del iogurt depèn no només del contingut de proteïnes i greixos, sinó també de la qualitat de les soques de bacteris làctics utilitzades i de la qualitat de la font de llet utilitzada. Tenint en compte el mercat nacional actual, no hi ha moltes varietats de iogurt que utilitzen bacteris làctics de generació primària, i la majoria d'ells són marques estrangeres. Beure'l més tard ajuda a absorbir els nutrients Normalment, el millor és consumir iogurt entre trenta minuts i 2 hores després d'un àpat. En condicions normals, el valor del pH del suc gàstric en humans està entre 1-3 quan l'estómac està buit, el suc gàstric és àcid, amb un valor de pH inferior a 2, que no és adequat per al creixement de bacteris làctics actius en el iogurt. Només quan el valor del pH de l'estómac és relativament alt, els bacteris làctics del iogurt poden créixer completament i ser beneficiosos per a la salut. Aproximadament dues hores després d'un àpat, el suc gàstric es dilueix i el valor del pH augmenta a 3-5. Beure iogurt en aquest moment és més beneficiós per absorbir els nutrients. Tot i que el iogurt és deliciós i nutritiu, també has de tenir cura a l'hora de comprar iogurt. Només un bon iogurt pot ajudar a la digestió i a l'absorció, no pots beure iogurt amb l'estómac buit ser cobdiciós. |
<<: Com emmagatzemar la mantega?
>>: Quina és la temperatura d'emmagatzematge del iogurt?
No és imperdonable que us torneu temporalment ine...
Amb el ritme de vida actual, moltes persones han ...
La sal és un ingredient molt comú a la nostra vid...
En els darrers anys s'ha fet molt popular men...
Quins mals hàbits a la vida perjudiquen els ovari...
Què és Vassar College? El Vassar College és un del...
El cap de castanya és un tipus de pentinat, princ...
Què és el lloc web de Bermuda Sun? The Bermuda Sun...
Quan les persones pateixen de restrenyiment, vol ...
En general, la miopia entre els adolescents és ma...
La hipertensió pulmonar idiopàtica tindrà un impa...
Parlant d'hormones, moltes persones pensen qu...
En termes generals, els grans al nas solen créixe...
La vacuna contra la poliomielitis atenuada pot ca...
L'alta proteïna de l'orina és un mal de c...