Avui en dia, podeu veure iogurts a tots els supermercats. Com tots sabem, els bacteris làctics que contenen els iogurts poden ajudar a la digestió humana, enfortir els ossos, millorar la immunitat corporal, etc. Els beneficis que ens pot aportar el iogurt són innombrables. No obstant això, el iogurt no és perfecte i hi ha algunes coses a les quals hauríeu de prestar atenció a l'hora de beure iogurt. A continuació, aprenem algunes coses que heu de saber sobre el consum de iogurt. A més, el iogurt pot ajudar a la digestió? 7 coses que has de saber sobre beure iogurt Les begudes amb llet no són iogurts El iogurt està elaborat amb llet d'alta qualitat fermentada per bacteris làctics i pertany essencialment a la categoria de la llet. Pel que fa a les begudes de iogurt, ni tan sols són llet, en el millor són només un tipus de beguda. El contingut nutricional dels dos és molt diferent Alguns nutricionistes diuen que el contingut nutricional d'algunes begudes de iogurt és només aproximadament 1/3 del del iogurt. Com més gruixut sigui el iogurt, millor Que el iogurt sigui bo o no depèn de si els "bacteris" són de primera generació De fet, la qualitat del iogurt depèn no només del contingut de proteïnes i greixos, sinó també de la qualitat de les soques de bacteris làctics utilitzades i de la qualitat de la font de llet utilitzada. Tenint en compte el mercat nacional actual, no hi ha moltes varietats de iogurt que utilitzen bacteris làctics de generació primària, i la majoria d'ells són marques estrangeres. Beure'l més tard ajuda a absorbir els nutrients Normalment, el millor és consumir iogurt entre trenta minuts i 2 hores després d'un àpat. En condicions normals, el valor del pH del suc gàstric en humans està entre 1-3 quan l'estómac està buit, el suc gàstric és àcid, amb un valor de pH inferior a 2, que no és adequat per al creixement de bacteris làctics actius en el iogurt. Només quan el valor del pH de l'estómac és relativament alt, els bacteris làctics del iogurt poden créixer completament i ser beneficiosos per a la salut. Aproximadament dues hores després d'un àpat, el suc gàstric es dilueix i el valor del pH augmenta a 3-5. Beure iogurt en aquest moment és més beneficiós per absorbir els nutrients. Tot i que el iogurt és deliciós i nutritiu, també has de tenir cura a l'hora de comprar iogurt. Només un bon iogurt pot ajudar a la digestió i a l'absorció, no pots beure iogurt amb l'estómac buit ser cobdiciós. |
<<: Com emmagatzemar la mantega?
>>: Quina és la temperatura d'emmagatzematge del iogurt?
La queratitis al·lèrgica també és un tipus de que...
Tothom sap que si vas a fer una exploració física...
De fet, la gent d'avui en dia està molt ocupa...
Per alguna raó, la gent d'avui en dia és prop...
Els pacients amb asma han de prestar una atenció ...
Per motius laborals, especialment alguns treballa...
Què és el Centre Aeroespacial Alemany DLR? El Cent...
És normal que els ulls s'assequin a causa de ...
Què és KATE? KATE és una famosa marca de cosmètics...
Com tots sabem, en general, els amics que ballen ...
Quin és el lloc web de l'aeroport internaciona...
Normalment, tots mengem una certa quantitat de su...
Hi ha moltes maneres de tractar malalties en aque...
L'infart cerebral és una malaltia comuna en l...
Quin és el lloc web de Korea Telecom Corporation? ...