Quina és la temperatura d'emmagatzematge del iogurt?

Quina és la temperatura d'emmagatzematge del iogurt?

El iogurt és un aliment habitual a la nostra vida diària. El valor nutricional del iogurt és relativament ric. Quan vas al supermercat, veuràs que el iogurt està refrigerat, però alguns supermercats no el refreden com cal, i els consumidors no tenen gaire coneixement sobre l'emmagatzematge del iogurt, de manera que no saben com refrigerar el iogurt per no destruir-hi els nutrients. Fem una ullada junts a continuació.

Els experts recorden: el iogurt s'ha de refrigerar

El iogurt emmagatzemat a temperatura ambient encara es pot beure Els experts expliquen que emmagatzemar el iogurt a temperatura ambient no només no conserva els nutrients, sinó que també pot perjudicar la salut. Els experts recorden que emmagatzemar iogurt a temperatura ambient escurçarà molt la vida útil del iogurt, per la qual cosa s'ha de refrigerar.

Segons els experts, el iogurt ajuda a la digestió perquè conté bacteris làctics actius. El calci i el fòsfor del iogurt també són absorbits més fàcilment pel cos humà, i beure iogurt no causarà inflor, gasos o diarrea. Per tant, el iogurt s'ha de refrigerar per controlar l'activitat dels bacteris làctics a l'interior i mantenir-lo estable. La vida útil és d'unes dues o tres setmanes a una temperatura entre 2 i 6 graus centígrads. Tanmateix, si es deixa a temperatura ambient, l'activitat dels bacteris làctics augmentarà molt a causa de l'alta temperatura i, en general, assoleix el seu màxim en dos o tres dies. Després d'això, l'acidesa disminuirà gradualment, però al mateix temps el iogurt es deteriorarà ràpidament i la característica visual principal és la "bossa inflada".

Els experts recorden als consumidors que no beguin iogurt inflat en bosses i que no mengin iogurt emmagatzemat a temperatura ambient encara que no s'hagi fet malbé, perquè a temperatura ambient no només augmenta l'activitat dels bacteris làctics, sinó que altres bacteris també es multiplicaran en gran nombre, provocant fàcilment reaccions adverses com la diarrea en el consumidor. A més, a l'hora de comprar iogurt, assegureu-vos d'escollir la refrigeració. Com més a prop estigui el temps de compra a la data de producció, més segur serà beure'l si no el beveu immediatament, assegura't de guardar-lo a la nevera.

<<:  El iogurt ajuda a la digestió?

>>:  Puc utilitzar loció corporal caducada?

Recomanar articles

Com millorar el rubor quan està calent

Normalment, la teva cara es torna vermella quan f...

Quines són les causes de la hipomotilitat gàstrica?

La motilitat gàstrica insuficient és el que sovin...

De fet, hi ha un punt per deixar de fumar amagat al cos!

Deixar de fumar és un procés molt llarg. Moltes p...

Quina és la causa del cerumen prim i amb què es relaciona?

L'estat del cerumen pot reflectir la salut de...

El sucre en la sang és de 13,6 després d'un dinar Compte amb la diabetis?

Un nivell de sucre en la sang de 13,6 després d&#...

Com fer front a les al·lèrgies als llavis acompanyades d'enrogiment i inflor

Ara és primavera, amb un clima càlid i fred alter...

Hi ha tantes diferències entre tendons i lligaments

Els tendons i els lligaments són parts que sovint...

Símptomes de la tiroide

La salut de la glàndula tiroide afecta directamen...

Fa mal treure les celles semipermanents?

Les celles semipermanents són un mètode comú de t...

Es pot rentar el nucli del coixí?

Realment es poden rentar els nuclis dels coixins?...

No pensis que la teva cara està inflada perquè beu massa aigua

Sovint, menjar aliments picants i greixos, no pre...

A què he de prestar atenció un mes després de l'hemorràgia gàstrica?

L'hemorràgia gàstrica és una malaltia estomac...

Quines són les seqüeles de la meningitis?

La meningitis és una malaltia clínica freqüent. A...