Quins són els efectes de la vesícula biliar mòlta estofada amb sopa d'ànec vell

Quins són els efectes de la vesícula biliar mòlta estofada amb sopa d'ànec vell

Quan escoltem el nom de dent de lleó mòlt, sentim que és molt potent i ens recorda als animals. De fet, el dent de lleó mòlt és una espècie d'herba, que és molt habitual a la nostra vida epistaxis, icterícia, gonorrea, peu d'atleta i edema, de manera que molta gent se'n pot menjar.

L'efecte de la dent de lleó mòlta i la sopa d'ànec vell: la sopa de dent de lleó mòlt i l'ànec vell té l'efecte de netejar i reduir el foc, i la sopa és clara i dolça. És perfecte per beure'n un bol a ple estiu. Les arrels de la planta s'assequen i s'utilitzen per fer sopa per eliminar la calor i la humitat. L'herba s'utilitza per tractar la limfangitis per filariosi: una o dues unces d'herba. Decocció en aigua. L'herba s'utilitza per tractar la tos i l'hemorràgia induïdes per la tuberculosi: 2 liangs d'arrel d'herbes es guisen amb carn vermella de porc. Taro mòlt per alleujar la calor de l'estiu: bull les arrels del taro mòlt amb mongetes blanques i sucre. L'herba s'utilitza per tractar la inflor i el pus a les aixelles, alleujar la inflor i el dolor, i també pot tractar totes les inflors i pus: triturar l'herba amb sal i vinagre i aplicar-la a la zona afectada.

Com fer la sopa d'ànec vell amb dent de lleó mòlt : prepareu els ingredients: 500 grams d'ànec vell, 3 dents de lleó mòlts, 2 dàtils confitats, 4 figues, un grapat d'albercocs del nord, 4 dàtils vermells, 1 llesca de gingebre i la quantitat adequada de sal. Rentar l'ànec vell, tallar-lo a trossos grans, escalfar-lo amb aigua calenta, esbandir-lo i treure la sang. Rentar els dàtils confitats, les figues, els albercocs i els dàtils vermells i reservar. Renteu l'asfixia de terra i l'arrel de lotus, esbandiu-ne el fang i la sorra, i reserveu-les. Poseu tots els ingredients i condiments per a la sopa d'ànec mòlt en una olla de ceràmica, afegiu-hi una llesca de gingebre, tapeu l'olla i deixeu-ho bullir a foc fort durant una hora. Després de bullir, reduïu el foc a baix i cuini a foc lent durant 30 minuts més. Apagueu el foc, afegiu-hi la quantitat adequada de sal al gust i ja està.

Nota : Quan feu la sopa, heu de controlar la calor, i la calor no ha de ser massa alta després de bullir. Una sopa nutritiva que tothom vol aprendre a fer L'anterior introdueix el mètode de preparació de la sopa d'ànec mòlt. Per a molts amics que els agrada aquesta sopa, podeu tenir una comprensió completa del contingut anterior per veure com s'elabora, i també podeu afegir altres ingredients segons el vostre gust.

<<:  Quina és la llista de fórmules per als cereals integrals?

>>:  Quines són les contraindicacions dels efectes de l'oliva?

Recomanar articles

Què causa el dolor al taló?

Moltes persones de mitjana edat i gent gran exper...

Com prevenir els infarts cerebrals múltiples

El dany dels infarts cerebrals múltiples és molt ...

Què fer si us enverinen pel fum del carbó

Tot i que cada vegada són més les persones que op...

Quin és el tractament dels càlculs urinaris?

Cada vegada hi ha més malalties del sistema urina...

Quants tipus de meningitis meningocòccica hi ha?

La meningitis epidèmica, anomenada generalment me...

Quina és la causa de les taques a les orelles?

Les taques són un problema clínic comú, que també...

Com dormir bé

Avui dia tothom està molt ocupat amb l'estudi...

Quins són els millors tractaments per a l'esplenomegàlia?

L'esplenomegàlia no és infreqüent i, en molts...

Causes de l'orina blanca tèrbola

La micció normal pot garantir la salut del cos i ...

Quins són els beneficis de posar els peus en remull amb vinagre d'arròs?

Tot i que el vinagre d'arròs blanc pot matar ...

Què tal Lyndon College? Ressenyes i informació del lloc web de Lyndon College

Què és Lyndon College? Linton University College é...

Les taques vermelles amb picor als meus peus són dermatitis?

Si apareixen taques vermelles als peus i són molt...

Per què tinc mal d'esquena després d'aixecar-me?

Moltes persones poden haver experimentat mal d...